Ethereum Orta yada Uzun Vadede 0.1 Bitcoin Olabilir

Captain Price

Kayıtlı Üye
Ethereum ATH Olarak Yani En Yüksek Gördüğü Seviye 0.12 btc, haftalık kapanış en yüksek gördüğü seviye 0.1 btc olmuş, 2018 Ocak Ayında. Önümüzdeki aylarda Ethereum 0.1 btc olabilir. Yani bu nedemek

BTC 80 bin dolar olursa Ethereum 8bin dolar olacaktır. Btc 120 bin dolar olursa Ethereum 12 bin dolar olacaktır

Bitcoinin ne olacağını tahmin edemesekte. Ethereum'un 2018 de ATH Yaptığı en yüksek seviyeye orta vadede çıkacağını tahmin ediyorum

Yatırım Tavsiyesi Değildir, Yatırım Kararlarınızı Kendiniz alınız

Son düzenleme:
şu coin işinde sabreden kazanıyor gerçekten.
varmı kuruş coinler alıp unuttuğunuz

şu coin işinde sabreden kazanıyor gerçekten.
varmı kuruş coinler alıp unuttuğunuz

şuan yok, baya vardı saçma sapan coin, hepsini satıp ethereuma geçtim
Altcoinler için şunu söyleyebilirim, Bitcoin ve ethereum dışında diğer coinler sizi zamanı geldiğinde milyoner yapabilir

r.10da biri birkaç milyon doge toplamış, bir günde hayatım değişti yazmış, konu açmış, sanırım birkaç milyon para yaptı bir günde

https://bit.ly/3ae5od9

şuan yok, baya vardı saçma sapan coin, hepsini satıp ethereuma geçtim
Altcoinler için şunu söyleyebilirim, Bitcoin ve ethereum dışında diğer coinler sizi zamanı geldiğinde milyoner yapabilir

r.10da biri birkaç milyon doge toplamış, bir günde hayatım değişti yazmış, konu açmış, sanırım birkaç milyon para yaptı bir günde

https://bit.ly/3ae5od9

musluk siteleri dediği sitelerde kazançlar orantılı verilir. herkese dağıtıldığı için verdiği kâra bakılır kısacası. günde 2 dolardan fazlasını kasamaz örneğin(mantık kuruyorum). site herkese 2-3 dolar dağıtsa günde, batar. 2 dolara tekabül olan doge sayısı 400 ise, ertesi gün doge yükseldiğinde 300 verir, tekrar yükselirse 100 verir vs vs.

milyonlarca doge kastım diyor bu sitelerden. buna gerçekten inanıyor musunuz? bu mantıkla bakarsak benim 2014 te dogechain.info hesabımda 100 milyondan fazla doge giriş çıkışı mevcut. şu an hiç biri ortada yok ama. neden?

çünkü elindeki doge sayısının reel karşılığı o dönem 3-5 bin dolar falan anca eder etmez. kaç kişi her gün ama her gün oturup musluk şu bu uğraşıp milyonlarca doge biriktirecek de bunu bi de değeri milyon tl lere ulaşana dek elinde tutacak?

hadi tuttu diyelim. bu doge daha bugün artmadı, dün de yüksekti önceki gün de. bi anda milyonlar kazandırmadı adama kısacası. sadece 4-5 kat değer kazandı son dönemde o kadar. son 2 günlük artış öncesi neredeymiş bu arkadaş. 2 günde mi bi anda milyoner olmuş?

kolpa haberlerle sizi baitliyolar. baitlemek için de en güzel, en süslü cümleleri kuruyolar elbette.

biricoinmidedi mi her ne haltsa, onun reklamını yapmak için açılmış bait konusu.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri