Merhaba arkadaşlar son 1.5-2 haftadır (alakalı olsa bile) fazla etiket açıklama girince topluluktan gidiyor malesef.Nasıl yollar izliyorsunuz bu güncelleme ile ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
son 1 aydır daha topluluk yemedim, biri kuyuya taş attı arkadasından gidiyo millet. Youtube topluluk atıomuş da muş da![]()
bunu kim attı acaba![]()
![]()
Hocam bir video atın video ile alakalı spam kelime girin
mesela
**** izle
***** full izle
***** 2014
...
gibi girince kesinlikle gidiyor 3-5 saate 5. kanalda tembihledim bunu![]()
hocam belirli takip ettigim diziler var yabancı hergün hepsine aynı etiket açıklama atıyorum tarih değiştirirek1 videoda geldi bu kanalı unuttum zaten
başka kanal ile devam. Daha az etiket ve açıklama giremeye özen gösterelim
![]()
açıklama girmiyorum artık ve etiketleri kısa tutuyorum. başkasından aldığım açıklamalar sonrası hep kanalım kapandı. kendi yazıdığım açıklamalar yine kapandı. belki bu topluluktan en çok etkilenenlerden biri benim. aynı kategori 5-6 kere gitti. daha niceleride var tabi
Öylede videolar index almıyor izlenmiyor hocam paradoksa düştüm![]()
yok tam tersi çok güzel index alıyorlar ve izleniyorlar ama işte bi yerden geliyor topluluk![]()
Öyle hocam youtube atıyor![]()
Toplamda konuşuyorum hocam günlük 15-20 kdan 1-2k ya düştü.izlenim durumunuz % kaç azaldı hocam ?
bende etiket açıklamasız %99 luk bir izlenim kaybı var diyebilirim![]()
O nasıl oluyor hocam ya![]()
sen benim etiketleri görsen demekki ohooooatacam 30 dk ya örnek olarak eğer o kelimelere yt topluluk atmıyorsa kimseye atmaz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.