Etiket açıklama yüzünden gelen topluluk

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar son 1.5-2 haftadır (alakalı olsa bile) fazla etiket açıklama girince topluluktan gidiyor malesef.Nasıl yollar izliyorsunuz bu güncelleme ile ?

son 1 aydır daha topluluk yemedim, biri kuyuya taş attı arkadasından gidiyo millet. Youtube topluluk atıomuş da muş da :D

Etiketleri açıklamaya çok şekilde girerseniz bir süre sonra kanal kesinlikle kapanıyor, tek flag bile yeter bence kapanması için. O yüzden daha sadece açıklamalar girmek gerek. Zamanla daha da katılaşacaktır Youtube.

Cok ve anlamsiz girince spam oldugunu anliyor, ben 2-3 etiket 1-2 cumle de aciklama giriyorum.

bir kanal gitti topluluktan da etiketle ve açıklamayla mi alakalı bilmiyorum

Peşpeşe aynı anahtar kelimelere sahip açıklama girme.

7844r5.png
bunu kim attı acaba :D

Hocam bir video atın video ile alakalı spam kelime girin

mesela

**** izle
***** full izle
***** 2014

...

gibi girince kesinlikle gidiyor 3-5 saate 5. kanalda tembihledim bunu :D

hocam belirli takip ettigim diziler var yabancı hergün hepsine aynı etiket açıklama atıyorum tarih değiştirirek :) 1 videoda geldi bu kanalı unuttum zaten :) başka kanal ile devam. Daha az etiket ve açıklama giremeye özen gösterelim:)

hocam belirli takip ettigim diziler var yabancı hergün hepsine aynı etiket açıklama atıyorum tarih değiştirirek :) 1 videoda geldi bu kanalı unuttum zaten :) başka kanal ile devam. Daha az etiket ve açıklama giremeye özen gösterelim:)

Öylede videolar index almıyor izlenmiyor hocam paradoksa düştüm :D

açıklama girmiyorum artık ve etiketleri kısa tutuyorum. başkasından aldığım açıklamalar sonrası hep kanalım kapandı. kendi yazıdığım açıklamalar yine kapandı. belki bu topluluktan en çok etkilenenlerden biri benim. aynı kategori 5-6 kere gitti. daha niceleride var tabi

açıklama girmiyorum artık ve etiketleri kısa tutuyorum. başkasından aldığım açıklamalar sonrası hep kanalım kapandı. kendi yazıdığım açıklamalar yine kapandı. belki bu topluluktan en çok etkilenenlerden biri benim. aynı kategori 5-6 kere gitti. daha niceleride var tabi

izlenim durumunuz % kaç azaldı hocam ?

bende etiket açıklamasız %99 luk bir izlenim kaybı var diyebilirim :(

izlenim durumunuz % kaç azaldı hocam ?

bende etiket açıklamasız %99 luk bir izlenim kaybı var diyebilirim :(
Toplamda konuşuyorum hocam günlük 15-20 kdan 1-2k ya düştü.
Çünkü aynı kategoride çalıştığım arkadaşlar ayakta.
İlk başlara göre konuşursam yani kategoriye başladığım zamanlarda günlük 50k ortalama şuanda dediğim gibi 1-2k ancak.

sen benim etiketleri görsen demekki ohoooo :D atacam 30 dk ya örnek olarak eğer o kelimelere yt topluluk atmıyorsa kimseye atmaz

Hocam birazda kategori farkı var mesela;

Dizi çalışıyorsanız pek topluluk yok gözlemlediğim kadarı ile.

Ama filmde kesinlikle acayip var :(

Kesinlikle açıklama kısmında yazılan etiketlerden dolayı oluyor. Alakalı veya alakasız abartınca alt alta kapanıyor artık. :) Dikkatli olmak lazım..

Bazıları misal araba videosu koyuyor, Altına "paris hilton izle, rihanna izle, yazıyor. Youtube bunları affetmicek artık belli. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri