Etiket açıklama yüzünden gelen topluluk

Kesinlikle açıklama kısmında yazılan etiketlerden dolayı oluyor. Alakalı veya alakasız abartınca alt alta kapanıyor artık. :) Dikkatli olmak lazım..

Bazıları misal araba videosu koyuyor, Altına "paris hilton izle, rihanna izle, yazıyor. Youtube bunları affetmicek artık belli. :)

Yok hocam onları zaten affetmesin fakat alakalı olanlarıda affetmiyor :D

ortalığı biraz daha karıştırim :) youtube bunları görmüyormu :D sahte içerik, botla 301 e takıyorlar videoyu :) etiket açıklama için bişey demiyorum zaten :D Dizi çalısanlar iyi bilir her dizinin böle spamcısı vardır :)

Son düzenleme:
[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] hocam editleyin ban yiyeceksiniz kategori paylaşımından

etiket listemi açtım da şimdi buraya nasıl yazcam hertürlü kategori ortaya çıakcak çünkü. kategori çizgi film

Vallahi çizgifilmde okadar girip topluluk yemiyorsanız ne güzel hocam :D Şans bize gülmüyorr :D

Hocam editli şekilde ömden atabilirmisiniz açıklamayı ?

***** watch gibi

---------- Spam Engelliyici 20:09 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

kategori paylasımından banmı yeniyor :o

evet hocam

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] Oyle kanallarin haftalarca acik oldugunu gordun mu hic? O kanallarin amaci PPD tarzi yerlerden kazanmak, 2 gun kalsalar bile yetiyor zaten onlara. O tarz kanallarin omrude 3-5 gunden fazla olmaz zaten, oda sanslilarsa. Cogu 24 saat icinde kapaniyor.

Vallahi çizgifilmde okadar girip topluluk yemiyorsanız ne güzel hocam :D Şans bize gülmüyorr :D

Hocam editli şekilde ömden atabilirmisiniz açıklamayı ?

***** watch gibi

---------- Spam Engelliyici 20:09 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

evet hocam

hemde en bilindik çizgi filmler ve yüzbinler hatta milyon olan videolarım var. editleyip atacam editlesem bile bi yerlerden cııkıyo bişeyler :D

xxxx full episodes,xxx ,xx full episodes english version,xxx cartoons in english,xxx full episodes cartoon,xxx 2014,xxx 2014 new episodes bu tarz şeyler daha varda yazamadım onlar

hemde en bilindik çizgi filmler ve yüzbinler hatta milyon olan videolarım var. editleyip atacam editlesem bile bi yerlerden cııkıyo bişeyler :D

xxxx full episodes,xxx ,xx full episodes english version,xxx cartoons in english,xxx full episodes cartoon,xxx 2014,xxx 2014 new episodes bu tarz şeyler daha varda yazamadım onlar

Allah Allah bende bu tarz giriyorum niye bana topluluk geliyoki :D

Milyon varsa daha ne hocam :D

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] Oyle kanallarin haftalarca acik oldugunu gordun mu hic? O kanallarin amaci PPD tarzi yerlerden kazanmak, 2 gun kalsalar bile yetiyor zaten onlara. O tarz kanallarin omrude 3-5 gunden fazla olmaz zaten, oda sanslilarsa. Cogu 24 saat icinde kapaniyor.

sonuçda kazanıyorlar hocam adamlar bıkmadan usanmadan her gün saatlerce hatta dakikalarca yüklüyorlar ve 301 yapıyorlar bu adamlar beyinsiz değiller ya bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yüklesinler demekki kapansada kapanmasada kazanıyorlar

Allah Allah bende bu tarz giriyorum niye bana topluluk geliyoki :D

Milyon varsa daha ne hocam :D

valla bu ve daha fazlası etiketlerim :D işte sana gelen topluluk kişiden geliyo, kuyuya taş atan deli kimse onu bi unutun yok öyle yt gönderiyo fln onla mu ugrascak basar kanalını kapatır hocam

valla dün dizinn yeni bölümünü attım 45dk sonra topluluk yedi :) artık korkar oldum ytden :)

son 1 aydır daha topluluk yemedim, biri kuyuya taş attı arkadasından gidiyo millet. Youtube topluluk atıomuş da muş da :D

dean :) bu yorumuna gülümsedim ama sinirden gülümsedim .. Tamam tamam flagları kişiler atıyor :) benden daha fazla da forumda aktifsin ama yazilanlari okumadigin besbeli .. Rakibi olmayan bir videoya flag gelir mi? o flag 4-5 saat sonra gelir mi? Biz hepimiz deliyiz bi tek sen akilisin :D tebrikler

Bazi Kategoriler korumasiz telif yok bu tarz kategorilerde kullandigim etiketle topluluk yiyorum, ayni etiket tipiyle telif gelen kategorilerde topluluk yemiyorum.arkadasin durumu buna benziyor..bir de sans faktoru var bazen iki farkli kanala attığıniz ayni videonun bir tanesi dünya engeli yerken diğeri şak diye geçiyor.Son bir Kac aydır bildiklerinizin dışına çıkmanız fayda sağlar, değişik şeyler deneyin...

mobil mesaj

sonuçda kazanıyorlar hocam adamlar bıkmadan usanmadan her gün saatlerce hatta dakikalarca yüklüyorlar ve 301 yapıyorlar bu adamlar beyinsiz değiller ya bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yüklesinler demekki kapansada kapanmasada kazanıyorlar

Soyledim ya hocam PPD tarzi sistemlerden kazaniyorlar. O adamlar icin kanal kapanmis kapanmamis onemli degil. Ne kadar izlenim alip o aciklamada verdikleri linklere tik alip islem yapildigi onemli.

dean :) bu yorumuna gülümsedim ama sinirden gülümsedim .. Tamam tamam flagları kişiler atıyor :) benden daha fazla da forumda aktifsin ama yazilanlari okumadigin besbeli .. Rakibi olmayan bir videoya flag gelir mi? o flag 4-5 saat sonra gelir mi? Biz hepimiz deliyiz bi tek sen akilisin :D tebrikler

aynen hepiniz deli bi tek ben akıllıyım

youtube atıyor bunu ama bazı büyük kanallara atmıyor, mesela aynı açıklama başkasından kopyaladım onun kanalında topluluk yemedi benim 10 izlenime topluluk geldi kimse bunu elle atamaz... Sonra baktım 1 hafta sonra adamın kanalıda oyundan kapanmış topluluk yedi herhalde.

Yeni açılan kanallar özellikle pat diye gidiyor ama bazı kanallarda gitmiyor tam bir adalet yok bu konuda.

Soyledim ya hocam PPD tarzi sistemlerden kazaniyorlar. O adamlar icin kanal kapanmis kapanmamis onemli degil. Ne kadar izlenim alip o aciklamada verdikleri linklere tik alip islem yapildigi onemli.

inş bunları yapan arkadaşlar bu forumda değillerdir çünkü çok pis küfür ediyorum adam hem fake içerik atıyor hemde +301 yapıyor gelde dellenme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri