etiketin bgbg'ye etkisi var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ozgune devam et haci abi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ana kadar sadece İngilizce onlarca dizi çalışmış birisi olarak diyorum ki etiket açıklama tamamen boş işler...tamamen içerikle alakalı.ne diziler çalıştım 1o tane etiket girdiğimde bile bgbg 4-5 iken sıfır etiket sıfır açıklama sadece başlıkla 20-30 arası olan dizileri de gördüm..o yüzden yine diyorum içerik azizim içerik gerisi fasa fiso.(telif,eşleşen, d.engeli olayları farklı tabii sadece bgbg üzerinden değerlendirme yapılmıştır)

bana kalırsa etiket girmek demek gelen izleyicinin ne aradığını ve ona göre ne reklam çıkacağını göstermek demek.Şimdi diyelim ki yüksek getirili bir kelime girdin,o kelimeyi aratacak olan kişinin geçmişte o içeriği arattığı ve dolayısıyla googlenin bunu ayıkıp o tür reklamlar çıkaracağını düşünün.Girdiğiniz etiket video ile alakasız ise sakıncalı olabilir bu durum çünkü youtube algoritması diyor ki bir izleyici videodan hemen çıkarsa seni vururum.Dolayısı ile sağlam bgbg li niche keyword sağlam video ile sağlam kazanç getirir.

Şu ana kadar sadece İngilizce onlarca dizi çalışmış birisi olarak diyorum ki etiket açıklama tamamen boş işler...tamamen içerikle alakalı.ne diziler çalıştım 1o tane etiket girdiğimde bile bgbg 4-5 iken sıfır etiket sıfır açıklama sadece başlıkla 20-30 arası olan dizileri de gördüm..o yüzden yine diyorum içerik azizim içerik gerisi fasa fiso.(telif,eşleşen, d.engeli olayları farklı tabii sadece bgbg üzerinden değerlendirme yapılmıştır)

önemli olan dogru kazançlı etiketi girmek hocam örnek veriyorum forex gold kelimesi 2 TL verirken forex broker kelimesi 47 TL veriyor.
sen video yaparsın dayarsın 30 tane funny comedy videos etiketlerini hiç değeri olmayan sonra alırsın 0,60 kuruşu :)
youtube etiket açıklama girmezsen kafasına göre reklam sunar izleyiciye oda şansa iyi reklamlar cıkarsa kazancın yüksek olur yoksa youtube robotları video izleyip videoda mobilya var mobilya reklamı cıkarım diyen bir kapasiteye sahip değil

etiket ve açıkmalar videolara ziyaretçi çekmede işe yarıyor.
Ama bgbg de durum farklı.

geçen ay sadece 1 videom patlama yaptı (kanalda 2 telif var 1 video var) kanalı demo olarak kullanıyordum yeni adsense hesap açıp kanalı ekledim.

Videoda sadece başlık var başkada hiç bişey yoktu. kanal kapanana kadar inceleme fırsatım oldu.

içerik olarak amerikada haftalık yayınlanan bir tür program.

1-İzlenimlerin hepsi full organik aramalardan ve önerilen videolardan gelme. (sosyal ağ ve ziyaretçi kasma gibi bir durum sözkonusu değildir)
2-ülke faktörü (amerika,canada ve ingiltere ağırlıklı ziyaretçiler)
3-yaş faktörü (25 - 55 yaş ziyaretciler)
4-cinsiyet faktörü (%65 bayan ziyaretci)
5-içerik faktörü (genelde orta yaş ve üstü kişilere hitap ediyor)
6-youtube Red izlenimlerinde de baya artış var.

Sonuç: bgbg 20-30 tl arası.

yani etiket ve açıklama yazmak size bgbg alamında bişey kazandırmıyor. Sadece aramalarda seo açısından izlenim artışına faydası oluyor.

reklam engelleme konusu açılmışken.

Facebook, masaüstünde reklam engelleyicilere karşı ilk zaferini açıkladı - Webrazzi

Büyük internet firmaları yavaş yavaş reklam engelleyen uygulamalara önlem almaya başladı bile. Youtube RED olayı şimdilik yeni bişey ama yakında bana sorarsanız youtubede reklam engelleyen uygulamalara karşı bir önlem alacaktır. Ozaman izleyicilere 2 alternatif kalıyor. ya paralı abonelik alacaklar. Yada reklamlı bir şekilde izlicekler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri