Etiketlerde Boşluk Farkeder mi?

OndarySec

Kayıtlı Üye
Daha hızlı upload etmek için Youtube uploader diye bir program kullanmaya başladım bugün ama etiketleri eklerken virgül le değilde boşlukla ayırın diyor. Yani ben 2-3 kelimelik etiketler eklemek istersem olmuyor.

Buna çözüm olarak etiketleri mesela "kedi köpegi ısırıyor" yazıcam diyelim.
kedi-köpegi-ısırıyor seklinde yazmayı düsündüm. Ama - leri boşluk olarak sayıyormudur acaba yani aratmada çıkan sonuçlarda bir farklılık yaparmı sizce?

Yada buna bir çözüm öneriniz varmıdır:D

genelde alt tire (_) kullanılır tire değil

Url lerden yola cıkarak düsündüm ben aslında mesela.

ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/2432-etiketlerde-bosluk-farkeder-mi.html#post22219

Ama bunun garantisi varmı yani boşuna videoları böyle yüklemiyim diye diyorum

arkadaşım hotspot shield diye bir program var proxy programı uploadını 10 katına çıkarıyor benimki 20 mbt/s oluyor kullanınca

Daha hızlı upload etmek için Youtube uploader diye bir program kullanmaya başladım bugün ama etiketleri eklerken virgül le değilde boşlukla ayırın diyor. Yani ben 2-3 kelimelik etiketler eklemek istersem olmuyor.

Buna çözüm olarak etiketleri mesela "kedi köpegi ısırıyor" yazıcam diyelim.
kedi-köpegi-ısırıyor seklinde yazmayı düsündüm. Ama - leri boşluk olarak sayıyormudur acaba yani aratmada çıkan sonuçlarda bir farklılık yaparmı sizce?

Yada buna bir çözüm öneriniz varmıdır:D

güzel soru bilmiyorum ama boşluk kullanmak daha etkili bence yoksa para kazanamazdık :D

güzel soru bilmiyorum ama boşluk kullanmak daha etkili bence yoksa para kazanamazdık :D

Söyledim ya yukarda boşluğa izin vermiyor. Boşluklu yazınca 2 ayrı etiket gibi görüyor onları

Ücretsiz bir program bu dvdvideosoftun güzel ama birtek etiketlerinde sorun var onuda halletseydim iyiydi.

program kullanma spama girersin.

arkadaş program kullanıyor ve bukadar zorlanıp beceremiyorsa bende ona birşey tavsiye ettim uploadı hızlandırmak için beni burada sarhoşlukla suçlayacak ne varki :mad:

Hotspot shield internet hızını arttırmaz o nedenle söylemiştir birde konu upload hızı değildi o yüzden. İnternet hızı bellidir çünkü. Proxy programları ile internetin yavaşlayabilir ama maksimum hızından öteye çıkamaz.

program kullanma spama girersin.

Zaten etiketi halledemedim manuele dönücem bu gidişe:D Paralı botlar nasıl spama girmiyorda bu giricekki ama

Hotspot shield internet hızını arttırmaz o nedenle söylemiştir birde konu upload hızı değildi o yüzden. İnternet hızı bellidir çünkü. Proxy programları ile internetin yavaşlayabilir ama maksimum hızından öteye çıkamaz.

Zaten etiketi halledemedim manuele dönücem bu gidişe:D Paralı botlar nasıl spama girmiyorda bu giricekki ama
ben söyleyim de ne yaparsan yap :) paralı botla denedim 2 kere ondan değildir diye spama girdi.yani özgürsün ister yap ister yapma.

neyse arkadaşlar şuna açıklık getireyim bunu araştırdım kimse bilmiyor ama hotspot shield downloadı yarıya indirip uploadı 10 katına çıkarıyor buda böyle biline

ben söyleyim de ne yaparsan yap :) paralı botla denedim 2 kere ondan değildir diye spama girdi.yani özgürsün ister yap ister yapma.

paralı bot derken? şu herkezin kullandığı yöntemmi hocam (bilmem kaçtane bot tek yükleme vs...)

arkadaşın dediği proğram kendi pc nize kuruyorsunuz. bende kullanıyorum.

bu programın tek eksi yanı etiketlerde virgül kullanılamaması.

nn9rh.png

onada ben şöyle bir yöntem buldum....
nn9uw.jpg

paralı bot derken? şu herkezin kullandığı yöntemmi hocam (bilmem kaçtane bot tek yükleme vs...)

arkadaşın dediği proğram kendi pc nize kuruyorsunuz. bende kullanıyorum.

bu programın tek eksi yanı etiketlerde virgül kullanılamaması.

nn9rh.png

onada ben şöyle bir yöntem buldum....
nn9uw.jpg

yok hocam bu programı kastetmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri