çok güzel düşüncelerin var kardeşim inşallah Allah gönlüne göre verirmuhakkak hepimiz zor zamanlardan geçtik yoksa zihinlerde öyle sanıyorum youtubedan para kazanmamı olurmuş diyen önyargılarımız vardı
yanlız bir şey demek isterim ben kimseden kategori falan istemedim. kategori söylenmesininde bi anlamı yok. böyle bi etkinlikte ancak insanlar tanışır kafalar uyuşur ilerde planlar paylaşılabilir ortaklıklar olabilir örneğin ben hangi bot, diyorum vds mi,decitaded mi sorarım kaç kanalın kapanıyor derim bunlarla kullanan varsa takıldığım yerde tanıştıklarıma msj atarım. ilerde ahbab olursak dayı bi kategori buldum izlenim yağıyorr adıda bu,,,,, derim.ne biliyim adsensem patlar, onun kini kullanırım onunki patlar benimkini kullanır. belki 5 kişi oluruz görev veririz her ay 100 mail açıcak birimiz deriz. bi grup oluruz partnerleri deneriz bir partneri dener biri niche kelimeleri dener tanış oluruz diyorum sanaldan tanışla bu işler olmaz daha iyi şeyler olur diyorum. kimseden KATEGORİ falan İstemedim Araştırır bulurum. böyle şeylerden herkesin karı var
sabır et araştır fikir alışverişi yap elbet sende kazanırsın
biz sadece tecrübelerimizi paylaştık kategori falan istiyorsun demek istemedik yanlış anlama sadece fikir yolu belirttik