Etkinlik

thnx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar..
Malum bu ara youtube işleri baya baya kesildi kimimiz uğraşıyoruz kimimiz yarım kaldı kimisi bıraktı.
İstanbul olan yada olmayanlar bir araya gelip çeşitli etkinlikler düzenlesek fena olmaz mı.
Bu sağda solda bi cafede toplanmak gibi şeylşer değil.
Doğa'da yürüyüş olur, çeşitli turlara katılabiliriz farklı şeyler denemek ister misiniz.

Hafta içi çalıştığım için ancak hafta sonları müsait olabiliyorum. Yapacağımız işler zaten bir kaç günlük olabilir. Ne dersiniz fikir ve görüşlerinize açığım.
Maksat bir amaç hedef belirleyip onu yapmak.

en son öyle bişey olmuştu sadece etkinliği düzenleyen buluşma yerine gitmişti o kadar (adam!) söz vermeyim buluşmaya gitmemişti, istersen şansını dene :D

Ben 2 senedir yt ile ilgili gündem takibi dışın da bir şey yapmıyorum emekli oldum bana yaramadı :D :( ama böyle güzel aktivitelere katılmak isterim :) izmir de ya da o an durumlar el veriyorsa başka şehirler de

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri