Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Euro ilk defa 3'ü geçiyo aynı konu olma ihtimali yok
ben diyorum para birimini dolar yapalım.en azından millet cebinde ne var bilmiş olur.daha dün biz geldiğimizde asgari ücret 180 liraydı şimdi kaç lira diyorlar.2014 de ,2004 de aldıgım altının yarısını alabiliyorum.paranın değeri kalmamış.zengin daha fazla zengin olmuş.yabancılar ülkemde istedği gibi at koşturur olmuş kime ne...(siyasi yorum değil hayatın gerçeğidir.)
Öyle olsaydı şuanda ülke batardı yunanistan gibi. Böyle de millet batıyorya neyse arkadaşın dediği gibi biz 50 liralık alıyoruz zaten bize bir etkisi yok![]()
batsın.en azından battıktan sonra belki bir çıkışı olur .bu şekilde hep alçaktan sürünme nereye kadar gider.batsın da herkes bir rahatlasın,milletin aklı başına gelsin.Öyle olsaydı şuanda ülke batardı yunanistan gibi. Böyle de millet batıyorya neyse arkadaşın dediği gibi biz 50 liralık alıyoruz zaten bize bir etkisi yok![]()
geçen aynı bu içerikli mesajım yüzünden doganuzun abimiz tarafından 1 hafta ban yedim melih dikkat.![]()
Ülkede hakimler verdikleri karar yüzünden hapse giriyorlar biz ban yemişiz çok mu be üstad![]()
Hükümet aleyhine yazılan en ufak ters yazı ban sebebidir burda yedim. De kendimden biliyom![]()
Gülerek 2 mizide Ateş'e attımHükümet aleyhine yazılan en ufak ters yazı ban sebebidir burda yedim. De kendimden biliyom![]()
Euro ilk defa 3'ü geçiyo aynı konu olma ihtimali yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.