euro hesap adsense sorunu

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
D

Dean

Guest
Arkadaşlar bi tane euro hesap adsense var içinde de baya para var henüz pini gelmedi , kız arkadaşım için açmıştım bunu fakat almanyada maliye bilmem ne işlerinden dolayı hesabın bilgilerini değişmem gerekiyor. Ben bu hesabı bizim tr de adres ve tl hesap eklerim demi ? Sıkıntı olmaz. Sakın olmaz demeyin yoksa yaklaşık içinde 25 30 bin tl bulunan adsensi silmek durumunda kalcam :(

Kafama takıldı uykudan kalkıp sordum soruyu ya :(

Degismese bile neden siliyorsun ki. Almanya da güvenilir birisi var ise (kiz arkadasim diyorsun) ve maliyeyle ugrasmak istemiyorsa, Googleden ödemeyi aldiktan sonra , vergi dairesine gidip gelen tutarin vergisini öder. Bu sekilde hesabi silmemis olursun. Kesinti oranlari % 20-30 arasi bir tutar sanirim.

Son düzenleme:
malesef değişmiyor hocam ülkeyi tr seçmen lazımdı ilk basta

Bu durumları bilmediğim için mecbur öyle yapmamız gerekiyodu cidden kalbim ağrıdı ya. Gitti şimdi hemi o kadar paraaa

---------- Spam Engelliyici 04:14 ---------- Önceki Mesaj 04:13 ----------

Degismese bile neden siliyorsun ki. Almanya da güvenilir birisi var ise (kiz arkadasim diyorsun) ve maliyeyle ugrasmak istemiyorsa, Googleden ödemeyi aldiktan sonra , vergi dairesine gidip gelen tutarin vergisini öder. Bu sekilde hesabi silmemiz olursun. Kesinti oranlari % 20-30 arasi bir tutar sanirim.

Hocam o dediğin şey o kadar basit bişey değil öyle basit olsa zaten tamamdı. [MENTION=12768]Jaseph[/MENTION] hocam üşenmeden uzun uzun anlattı bana öyle kolay değil yani

Bu durumları bilmediğim için mecbur öyle yapmamız gerekiyodu cidden kalbim ağrıdı ya. Gitti şimdi hemi o kadar paraaa

Hocam o dediğin şey o kadar basit bişey değil öyle basit olsa zaten tamamdı. [MENTION=12768]Jaseph[/MENTION] abimiz hocam üşenmeden uzun uzun anlattı bana öyle kolay değil yani

niye gidiyo anlamadım biraz açarmısın?

E şimdi o kadar para hesabına gelirse büuük sıkıntı olacak öğrendim yeni. Gitmemesi lazım ya sıkıntı alacaz yada hesabı silecem yani

hiçbir sıkıntı olmaz merak etme en fazla vergisini ödemek zorunda kalır onuda google ödüyor zaten

Hocam o dediğin şey o kadar basit bişey değil öyle basit olsa zaten tamamdı. @Jaseph hocam üşenmeden uzun uzun anlattı bana öyle kolay değil yani

@Jaseph in kolay degil dediginden kasit Almanyanin evrak kosturmasidir belki. Yt den Almanya dan cok kazanan ve vergisini ödeyen var. Baska türlü hesabi tr ceviremiyorsun bildigim kadariyla.Para kazandiktan sonra vergisini ödemek o kadar zor degil.

[MENTION=12768]Jaseph[/MENTION] in kolay degilinden kasit Almanyanin evrak kosturmasidir belki. Yt den Almanya dan cok kazanan ve vergisini ödeyen var. Baska türlü hesabi tr ceviremiyorsun bildigim kadariyla.Para kazandiktan sonra vergisini ödemek o kadar zor degil.

Bi sürü tantanası var hocam onun işte aldığın yardımları kesiyolar babanın fşn borcu varsa sana yüklüyolar madem çok kazanıyon öde devlete olan borcunuzu diyolar var oğlu var

---------- Spam Engelliyici 04:23 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------

versin ozaman vergisini ne zararı var :D

Hocam tek vergiyle bitmiyo işte ailenede etkileri var bisürü şeyyy

İstersen ülkeni değiştirebilirsin.

bp5FAuI.jpg

Bi sürü tantanası var hocam onun işte aldığın yardımları kesiyolar babanın fşn borcu varsa sana yüklüyolar madem çok kazanıyon öde devlete olan borcunuzu diyolar var oğlu var

Devletten yardim alan birisi icin bunlar gecerli tabi. Diger türlü güvenilir ve devletten yardim almayan birini komisyon karsiliginda bulmaya calismalisin.

hmm baya sıkıntı aileye etkisi olmasa bişe demezdim ama haklısın

Devletten yardim alan birisi icin bunlar gecerli tabi. Diger türlü güvenilir ve devletten yardim almayan birini komisyon karsiliginda bulmaya calismalisin.

Evet hocam işte sorun orda başlıyo :( ben orda olsam komisyon fşn bişeyler bulurumda bu şartlard şuan nanay gibi durumlar. Ama bi arkadaş ülke değiştiğini yazmıç inş oluyodur

Evet hocam işte sorun orda başlıyo :( ben orda olsam komisyon fşn bişeyler bulurumda bu şartlard şuan nanay gibi durumlar. Ama bi arkadaş ülke değiştiğini yazmıç inş oluyodur

Bi deneyin bakalim, hem tecrübe olmus olur. Eger olmuyorsa bile adsenseyide bence silmeyin. Sonucta bakiyeniz uzun bir süre kalabiliyor orada ban fln olmadikca. Bir gün firsati gelir cekmek istersiniz fln.

bak benım fransız adsenemi değiştirebiliyorum(zaten fransada yaşıyorum) ama arkadaşın üzerine açtıgım türkiye hesabını değiştiremiyorum yani büyük ihtimal almanya olarak açtıgın için ülkeyi türkiye yapıp adresi girebilirsin adsensede değiştirme yeri var neskafe koymuş resmi araştır 2 dkya bulursun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri