euro hesap adsense sorunu

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bi deneyin bakalim, hem tecrübe olmus olur. Eger olmuyorsa bile adsenseyide bence silmeyin. Sonucta bakiyeniz uzun bir süre kalabiliyor orada ban fln olmadikca. Bir gün firsati gelir cekmek istersiniz fln.

Silmesem nolacakki hocam para günü gelince yatar hesaba pat diye. Ben uyuyamam da bu gece ya iyice gitti moral

---------- Spam Engelliyici 05:28 ---------- Önceki Mesaj 04:31 ----------

Başka fikri olan yokmu arkadaşlar :(

Silmesem nolacakki hocam para günü gelince yatar hesaba pat diye. Ben uyuyamam da bu gece ya iyice gitti moral

---------- Spam Engelliyici 05:28 ---------- Önceki Mesaj 04:31 ----------

Başka fikri olan yokmu arkadaşlar :(

pini daha gelmedi diyorsun. pini girmeden ödeme gelmeyeceğine göre bekletebilirsin diye düşünüyorum. ama pini girmediğin zaman bir problem oluyormu orası hakkında pek bilgim yok açıkçası

pini daha gelmedi diyorsun. pini girmeden ödeme gelmeyeceğine göre bekletebilirsin diye düşünüyorum. ama pini girmediğin zaman bir problem oluyormu orası hakkında pek bilgim yok açıkçası

Pin gelecek 1 2 güne kadar

---------- Spam Engelliyici 14:00 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

bak benım fransız adsenemi değiştirebiliyorum(zaten fransada yaşıyorum) ama arkadaşın üzerine açtıgım türkiye hesabını değiştiremiyorum yani büyük ihtimal almanya olarak açtıgın için ülkeyi türkiye yapıp adresi girebilirsin adsensede değiştirme yeri var neskafe koymuş resmi araştır 2 dkya bulursun

süperrr peki şey varmı şuan bakamıyorum adsense, tl hesap ekleniyormu peki ?

ülkeyi abd olarak değişebiliyorsan yardımcı olabilirim

Arkadaslar,

Türkiye'ye ödemesi gelen bir adsense hesabını Almanya'ya cevirmiştim, bunu adsenseye mail atarak daha once su ulkede su adreste ikamet ediyordum, ama şimdi şu ülkede şu adreste ikamet ediyorum. xxxx ıban numarasına gelen gelen paramı almanya de00000 ıban numarası ile geğiştirmem gerekiyor gibi bir mail atarsanız onlara size yol gosterir.

Para biriminden dolayı ülke değişmiyor. Hesap € ise para birimi € olan ülkeleri seçebilirsiniz.

Ayrıca ülke farklı olsa bile türkiye deki adresine pin gelen kişiler var. Kesin değil ama yine de denemeye değer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri