Ev Hanımından Usa Onaylı Youtube Hesapları

• Kullanıcı siriusblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

siriusblack

Yasaklanmış
Öncelikle herkeze kolay gelsin
Daha önce'de konu hakkında ufak tefek detaylar vermiştim
Hayırlısı ise ablam adına konuyu bugün itirabiriyle açıyorum
Kendisi adana ikamet ediyor evli ikiz cocuk sahibi maddi açıdan sıkıntıları olduğu bir aile yemeğinde ek gelire ihtiyacı olduğunu söyledi bende yardımcı oldum kendisine
Açtığı kanalları bir süredir kullanıyorum (benim çalışma koşullarımı bilenler günlük 50 ile 100 kanal arası yaptığımı bilirler) kanalları sağlam kendim kefilim
Kanallar Exel yada txt olarak teslim edilecek.

Adet Fiyat olarak onaylı 15 dakika açık kanal 1 TL olacak
Stok 150

Kanallar kullanılmadan kapandığı takdirde 1 hafta içinde değişim değişim istemiyorsanız para iade garantisi veriyoruz kendisinin öneresi bu şekildeydi piyasada böyle bir uygulama olmadığını söylememe rağmen kendi ahlakı gereği böyle yapmayı uygun gördü

Skype Adresi selda.celik.564
Ödeme Kanalları Enpara-Paypal

Önemli Not Bazı arkadaşlar farklı düşüncelere kapılabilir mailleri bizim açtığımızı onlara yalan söylediğimizi düşünebilir böyle düşüncesi olan arkadaşlar lütfen benimle yada konuda muhattap aramak yerine skype adresine ulaşırsa kendilerine muhattap bulabilirler
Konuya zamanım Kısıtlı olduğu için yeteri kadar özenemedim kusura bakmayın

Son düzenleme:
hocam 1.5 liraya onayli hesap satilmasi biraz zor gibi gozukuyor piyasayi kontrol edince. bence fiyati bir kez daha gozden gecirin. ufak bi tavsiye.

Kısaca durumu özetleyerek başlayayım Teyzemlerin aile dostları maddi açıdan biraz sıkıntıya düşmüşler bana geldiler bende mail açabileceğini söyledim ve işi öğrettim satış yapmak istiyor Şuan Stok yok ama işini temiz yapacağından eminim bilgisayar konusunda bilgisi mevcut bilgisayar bölümünden mezun cocuğu olduğu için işine devam edememiş benden rica etti bende buraya konuyu açıyorum ben arıcıyım ama herhangi bir sorunda kendisine kefilim 30 yaşında bir insanın kimseyi dolandıracağını düşünmüyorum
Usa onaylı satış yapılacaktır kanal adet fiyatı 1.5 tl olacak
Duruma göre özel siparişlere bakabilir günlük stok 100 civarı olacak
Şuan cocuğu hasta konuyu açıyorum ama satış muhtemelen hafta içi başlicak
Ödeme yöntenmeleri olarak paypal açtık enpara hesabı var ve webmoney olacak
Kanalalsat üzerinede stok girilecektir konuyu musait zamanda görsel olarak hazırlarım
Skype adresi selda.celik.564
Satışlar aktif olunca konuyu güncelleyeceğim
Herkeze Bol kazançlar kolay gelsin

hocam yanlıs anlamayın sadece merak kocası çok şanslıymış hanfendinin kocası ne işle meşgul onu merak ettım :D

Hayırlı satışlar kanalım bitince alabilirim hem yardımcı olmuş oluruz ama fiyat yüksek

hocam yanlıs anlamayın sadece merak kocası çok şanslıymış hanfendinin kocası ne işle meşgul onu merak ettım :D
kocası şırdancı hocam kendisinden bende günde 25 kanal alıyorum yaklaşık 20 gündür ama cocuk falan olunca durumları bozuldu biraz bende destek olmaya çalışıyorum ama günde yaptığımız kanal sayısı belli fazlasını alamıyorum bende böyle yardımcı olmak istedim
evet gördüğüm kadarı ile piyasayı cok düşürmüşler ne zamandır onaylı kanallar onaysız parasına satılır olmuş :P

Şırdan işi varsa kesin Adanalıdır bu arkadaşlar. hayırlı satışlar.

Satışlar tam olarak ne zaman başlayacak acaba..skype eklendi..

Online Şuanda Zaten Bilgi için teşekkür ederim..

Tarık Yiğit Tanrıverdi
Sen ne kansız bir insansın bilader saf insanı buldun diye dolandırman mı lazım kendimi zor tutuyorum şuan ne kansız insanlar var bilader ya

ben gmailleri ve kanalları kendim açıyorum ama arkadaşlar inşallah genç bir kıza destek verecektir. allah rızkını artırsın ablanın.

arkadaşlar stok bilgim yok skype adresini eklerseniz yardımcı olacaktır kendisi şuan bilgisayar başında olması lazım siparişleri vardı

Topragim isini en iyi sekilde yapar hicbir sıkıntı cikmaz hayirli satislar toprak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri