Ev Sahibi Depozito sorun çıkarırsa

arkadaşlar konusu açılmışken ben de birşey danışayım.. 12 aylık sözleşme yaptık ve 7. ayındayım 2 kira deposito ödedim girişte.. en hızlı şekilde ya da 1 ay sonra çıkmak istiyorum.. Prosedür nedir acaba ev sahibiyle konuşsam çıkar mıyız kalan 5 ay var sözleşmeye göre ? Yasal haklar ne yönde kçük bi arama yaptım bulamadım emlakçıya danışacaktım konusu varken sorayım dedim =)

arkadaşlar konusu açılmışken ben de birşey danışayım.. 12 aylık sözleşme yaptık ve 7. ayındayım 2 kira deposito ödedim girişte.. en hızlı şekilde ya da 1 ay sonra çıkmak istiyorum.. Prosedür nedir acaba ev sahibiyle konuşsam çıkar mıyız kalan 5 ay var sözleşmeye göre ? Yasal haklar ne yönde kçük bi arama yaptım bulamadım emlakçıya danışacaktım konusu varken sorayım dedim =)

benim bildiğim kendi aranızda yapılan sözleşmenın hıc bır gecerlılıgı yok noter ve sahıt olması gerekıyor ama kıbarca konusursanız halledersınız once parayı alın oyle cıkın baktı odemıyor 2 ay kıra vermeyın oyle cıkın basıat bahaneler uydurabılırsınız emlakcılar kadar Ş... İ... kışıler yok her onune geln emlakcı kan emıcı olmus onlar genelde ev sahıbı tarafında olurlar

2 yıl her ay gününden 3-5 gün önce ödediğim ve faturalar onun üzerine olmasına rağmen bana canım cicim diyen adam çıkarken depozito konusunda mırın kırın etti kira sözleşmesi yenilemediğim için son kira zamanı izne çıktım izin dönüşü ödeyeceğim deyip izinden gelincede taşınıyorum kirayı depozitodan al dedim öyle çıktım evden son faturalarıda ödemedim hala depozitomdan 100 lira kaldı onu helali hoş dedim ama ona rağmen insan aç olmasın aç olunca çıkarken faturaları hala ödememi bekledi.

şuan bi ev sahibim var hepinizin başına adam herşeyle ilgileniyor sıfır sıkıntı ama farkı nedir biliyor musunuz şuan anadoludayım :D yurdum insanı istanbul insanı değil :D

benim bildiğim kendi aranızda yapılan sözleşmenın hıc bır gecerlılıgı yok noter ve sahıt olması gerekıyor ama kıbarca konusursanız halledersınız once parayı alın oyle cıkın baktı odemıyor 2 ay kıra vermeyın oyle cıkın basıat bahaneler uydurabılırsınız emlakcılar kadar Ş... İ... kışıler yok her onune geln emlakcı kan emıcı olmus onlar genelde ev sahıbı tarafında olurlar

Çoğu öyle.Benim şansıma benim emlakçı çok iyi çıkmıştı.Bütün abonelikleri onla birlikte açtırdık.Eşya bile vermişti :D

Noter değil de kefil vs etkiliyor mu kefilimiz vardı

Iste benimde vardi bir ise yaramaz dendi. Yoksayabilirler. Resmi olarak onaylanmasi gerekiyor diye biliyorum

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi de 20'sinde gelen fatura zaten önceki ayın faturası değil mi onu siz niye ödüyorsunuz?

YANLIŞ BİLGİ.Kendi aralarında yapılan kira sözleşmesi geçerlidir ve notere şahide gerek yoktur,ve sözleşme 1 yıllıktır ve her yıl yenilenir.BORCU YOKTUR yazısı almazsanız ev sahibi 1 yıla tamamlayacak şekilde kirayı da alır faizini de alır avukat parasını alır mahkeme masraflarını da alır.

Son düzenleme:
verir vermez o sizin aranızda ama normalde ben ev sahibinin yerinde olsam üstümde fatura bırakmazdım. ne kiracılar var ödemeyip kaçan. size güvenmiş. sizde konuşun durumu anlatın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri