Her eve lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar,
Evde ilgilenebileceğim bir canlı istiyorum. Köpek aslında çok istiyorum ancak bakımı malesef zor ve sürekli ilgilenmek gerek. Kedileri sevmiyorum.
Mesela papağanlar nasıl? Konuşmayı öğretmeye çalışsam falan yani açıkcası bilgisayarda olmayınca ilgileneyim edeyim. Ne önerirsiniz, bir canlı besleyen var mı?
Can sıkıntısına bir hayvan besleyeceksiniz gibi bir havanız var , eğer böyle bir şey için girişip iki gün sonra hayvanı atacaksanız hiç bulaşmayın bu işlere.
Hocam bu pug kırması gibi duruyor ya yüz komple pug![]()
Rottweiler al hayatını değiştir![]()
Hocam bu pug kırması gibi duruyor ya yüz komple pug
Tapatalktan yollandı.
![]()
Rottweiler al hayatını değiştir![]()
tembel hayvan diyorlar bu himbilacinsi ne bunun![]()
Hocam bende vardı bir gün bi kaçtı yan komşunun 21 tavugunu öldürmüş ipne birde tek tek kafalarını koparmış öyle parçalama falan yok fantazi ettik. Tabi adam dedi bunlar köy tavuğu bi dünya para ödedik![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.