Evde Oturarak Sadece Anket Çözerek Günlük 1-5 Euro Kazanın

• Kullanıcı Mcht63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Arkadaşlar nice insanlar çoğu insan 10 euroyu aşan var lütfen anketlerde sizden neler isteniyorsa onlara onu verin. Bugun adamin tekine 6,5 Euroluk anket geldi aliyor millet paralari
Hepinize bol kazançlar dilerim ve unutmayin bugün 0,50 Euro=2.35 TL hepinize Bol Kazançlar . Ödemelerede 1 hafta kaldı.. ;)

Sorusu olanlar ve hertürlü eleştiriyi bekliyorum ben buradayimmm...:cool:

hocam ankete başla butonuna tıklıyorum anket başlamıyor. malesef ile başlayan bir yazı çıkıyor. acaba engellendim mi ben daha hiç anket yapamadım

arkadaşlar bilgileri doldururken evli 3 4 çoçuklu birde bayan profil olarak seçerseniz geniş kapsamlı anketler daha çok gelmeye başlar benim 3 gün oldu 8 tane anket geldi 4 tanesine katılabildim gelen anket fiyatları genelde 1-1.5-2-2.5 Euro oldu. bakalım 10 Euro tamamlamaya çalışıyorum

arkadaşlar bilgileri doldururken evli 3 4 çoçuklu birde bayan profil olarak seçerseniz geniş kapsamlı anketler daha çok gelmeye başlar benim 3 gün oldu 8 tane anket geldi 4 tanesine katılabildim gelen anket fiyatları genelde 1-1.5-2-2.5 Euro oldu. bakalım 10 Euro tamamlamaya çalışıyorum

Bu aşamadan sonra cinsiyeti değiştirmek sıkıntı olmasın adamlar fake diye engellemesinler?

Bilgilendirme

Bu aşamadan sonra cinsiyeti değiştirmek sıkıntı olmasın adamlar fake diye engellemesinler?

Yok kardeşim istediğin zaman kişisel profilini güncelleyebilirsin sorun yok ;)

Arkadaşlar Ödemeye 5 gün Kaldı.Sorusu Olan Var Mı Ödeme İle İlgili ??

Arkadaşlar Lütfen Herkes Youtube Video Linkini Arkadaşlarina Atsin Takim BüyüsünBu Aralar Az Anket Geliyor ..

Bilgilendirme

Konu günceldir arkadaşlar ödemelere 5 gün kaldi.;)

Sorusu olan var mı ?:rolleyes:

Arkadaşlar üye olurken telefon numarası istiyor mu?

Bilgilendirme

Arkadaşlar üye olurken telefon numarası istiyor mu?

Kardesim uye olurken sadece mail falan istiyor telefon numarasi istemiyor kesinlikle .
Youtube video aciklamasindaki takim linkinden üye olmalisin ve kayit olurken PLZ yazan yere almanyda bi şehrin posta kodunu yaz Yaşadigin ülkeyi Almanya seçmelisin.

Bol Kazançlar Dilerim Kardeşim.. ;):)

Ödemelere son 3 gün sorusu olan var mı ??

Kardesim uye olurken sadece mail falan istiyor telefon numarasi istemiyor kesinlikle .
Youtube video aciklamasindaki takim linkinden üye olmalisin ve kayit olurken PLZ yazan yere almanyda bi şehrin posta kodunu yaz Yaşadigin ülkeyi Almanya seçmelisin.

Bol Kazançlar Dilerim Kardeşim.. ;):)

Ödemelere son 3 gün sorusu olan var mı ??

Sizden başka ödeme alan veya ödeme alacak olan var mı hocam ? Reflerden gelen 1 er dolarlar saysesinde mi ödeme alıyorsunuz ?

Bilgilendirme

Sizden başka ödeme alan veya ödeme alacak olan var mı hocam ? Reflerden gelen 1 er dolarlar saysesinde mi ödeme alıyorsunuz ?

Hocam şuanda 50 den fazla kişi odeme alacak 3 gün sonra odemelerin. Ekran fotolarini buraya kesinlikle ekliyecegim
Gunluk 1 ile 5 euroluk anketler gelir ve öyle ödeme alirsiniz basit bir sistem.
Hocam 1 dolarla ugrasacak olsam gider fake hesaplar acar kasardim ben :) ama buradaki amacim herkes kazansin diye siteyi pek kimse bilmez bile ben getirip gosterdim herkese herkes kazansin ogrensin diye :);)

hemen hergün anket geliyor fakat hepsinde de uygun değilsiniz diyip duruyor. alayını yapmış olsaydım 10-15 euro yapacaktım ama olmuyor.

Bilgilendirme

Sokak ve ev numarası istiyor

Arkadaşlar kaydolurken alttakilere dikkat edin.:rolleyes:;)

-Anket sitesine kaydolurken yaşadığınız ükleyi Almanya seçin.
-Siteye kaydolurken PLZ(posta kodu) yazan yere Almanyadaki bir şehrin posta kodunu yazın.
-Almanyada bi şehrin sokak ismini yazmaniz yeterlidir.

Güncel

Arkadaşlar ödemelere 3 gün kaldi sorusu olan var mı ?? :rolleyes:

Lütfen sizde katilin ve kazanmaya başlayin Akradaşlar. ;):rolleyes:

3 gündür gelmiyor anket. En son gelen anketlerde zaten katılım başarısızdı.
Bu sistem hayaller ve hayatlar gibi resmen :)

Bilgilendirme

3 gündür gelmiyor anket. En son gelen anketlerde zaten katılım başarısızdı.
Bu sistem hayaller ve hayatlar gibi resmen :)

Kardeşim şuan yaz dönemi anketler az gelmesi normaldir mesela mayista bana 2-3 anket geliyordu normaldir. Haftasonlarida anket gelmiyebilir. Sistem düzelir merak etme kardeşim.

Ödeme ile ilgili sorusu olan var mı Arkadaşlar. :rolleyes:

Konu Silinsin

Sayın Moderatörüm Konunun Silinmesini Talep Ediyorum.
Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.:(

10 gün önce kayıt olduğum ve farklı zamanlarda 7-8 anket doldurarak 5.60 Euro kazandığım hesabıma giriş yapamıyorum ,giriş yapmak istediğimde hesap onaylı değil yazıyor ( Daha önce onay e-postası ile onaylamıştım..
[MENTION=75454]Mcht63[/MENTION] hocam
Hesabımı iptal mi etmişler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri