Evde Oturarak Sadece Anket Çözerek Günlük 1-5 Euro Kazanın

• Kullanıcı Mcht63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
kaç kişi oldu bizim takım 2 gundur anket gelmiyor. çok daha fazla olalım herkes buradan üye olsun lütfen.

Ya ben kaç gündür üyeyim anket gelmiyor..iki gün önce adres değişikliğide yaptım gene gelmiyor

önemli

Ya ben kaç gündür üyeyim anket gelmiyor..iki gün önce adres değişikliğide yaptım gene gelmiyor

Kardeşim adres değil kişisel profilini değiştir ara ara yap bunu ama sonucta sistem otomatik olarak çalişiyor sistem herkese otomatik olarak anket gönderiyor .. ;)
Ayrica bizimm grup sayisi şuann az kardeşim bak mesela burada bile 700 kişi konuyu okumuş ama kayda gelen yok Ne kadar büyük grup olursa o kadar çok anket gelir . :eek:

Sanırım sadece banka seçeneği var? Türkiye için nasıl ödeme alınacak bilgisi olan varmı ?

Video linki ve ödeme

Sanırım sadece banka seçeneği var? Türkiye için nasıl ödeme alınacak bilgisi olan varmı ?

Merhaba kardeşim payoneer ile parayi alacaksiniz. Bol Kazanclar Dilerim.

VİDEO ANLATIM LİNKİ BURADA ARKADAŞLAR VİDEOYA ULAŞAMAYANLAR LİNK BURADA=

https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=bUsSRrghgoA

---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:12 ----------

ÖĞRENNCİ KARDEŞLERİM VE PARAYA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR.

Günlük Kesinlikle 1-5 Euro Kazanma Garantili. Kendim 15 Euro 10 Günde Kazandım. Ödeme Kanıtı Videoda.
Arkadaşlar Siteye Ben Kefilim Kesinlikle Güvenli Ve Anket Başina 1 ile 5 Euro Veriyor.
Boş Vaktinizi Değerlerdirin Ve Harçlığınızı Çıkarın Derim:cool:
Lütfen Videonun Açıklamasını Okuyun. .. !!!

https://www.youtube.com/watch?v=nrrQBdTygXE

SAYGIDEĞER MODERATÖRÜM AÇMIŞ OLDUĞUM BU KONUNUN YOUTUBE VİDEO LİNKİNİ LÜTFEN YENİSİYLE DEĞİŞTİRİR MİSİNİZ . SİZDEN RİCAM EDİYORUM. KONUYA ÇOK BÜYÜK İLGİ VAR .:(:rolleyes::rolleyes:

YENİ LİNK= https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=bUsSRrghgoA

önemli açıklama

ARKADAŞLAR KONU GÜNCELDİR. ÇOK AZ ANKET GELİYORSA VEYA 2-3 GUNDE SADECE 1 ADET ANKET GELDİYSE TAKIMIN\GRUBUN KATİLİM SAYİSİNİN AZ OLMASİDİR .

ARKADAŞLAR LÜTFEN DAHA ÇOK KATİLİMM GÖSTERELİM . ÇEVRENİZDEKİ ARKADAŞLARİNİZİNDA KATİLİMİNİ SAGLAYİN LÜTFEN RİCA EDİYORUM

SAYIN MODERATÖRÜM KONUDAKİ VİDEO LİNKİNİ YENİSİYLE DEĞİŞTİRİR MİSİNİZ ;)
RİCA EDİYORUM SİZDEN.

YENİ VİDEO LİNKİ= https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=bUsSRrghgoA

Netpanel study yükleyin diye bir mail geldi. yükledim anladığım kadarı ile bunu yükledikden sonra yarısmaya mı katılacaz yoksa eklentide başka bir şey mi yapacağız bilen varsa yazabilir mi?

Netpanel study nedir?

Netpanel study yükleyin diye bir mail geldi. yükledim anladığım kadarı ile bunu yükledikden sonra yarısmaya mı katılacaz yoksa eklentide başka bir şey mi yapacağız bilen varsa yazabilir mi?

Netpanel study nedir?

Banada geldi.. Browser eklentisi ve dediğiniz gibi çekiliş var.. Bu arada bugün 3 anket geldi.. 3 ünde de 3. veya 4. soruda uygun değilsiniz dedi iptal etti.. sorulara o kadarda dikkat ettim :confused:

Arkadaşlar sitenin linkini yoruma atar mısınız göremedim de videolar da silinmiş

Anket doldurarak para kazanma içeren ve birden fazla ödeme aldığım (ekran görüntüleri mevcut) olan konuma Buradan ulaşabilirsiniz.

Anket doldurarak para kazanma içeren ve birden fazla ödeme aldığım (ekran görüntüleri mevcut) olan konuma Buradan ulaşabilirsiniz.

buradan uzak durun 3 aydır anket doldurmaya calısıyorum bosuna emek veriyoruz buraya ben boşuna bekledim ve tavsiye etmiyorum. anket dolduruluyor ama 2 ayı gecti daha doldurulan anket puanı eklenmedı. en fazla 3 hafta eklenir diyor ama 8 haftadır eklenmedi. Boşuna zaman kaybı olur benden söylemesi. Bu arada bu konuya neden yorum atıp kendi konunuzun reklamını yaptığınızı da anlamadım.

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

Buyur Kardeşim Sitenin Detayli Video Anlatimi Burada
Site Linki Ve Detayli Anlatim Videoda

Video Linki Aşağıda

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=nDDraJ-uRG8

durumlar nasıl hocam. Arkadaşlar üye referansdan olun lütfen artsın bizim takım ve çekilişler puanlar vs çoğalsın lütfen.

Ya şu ödeme nasıl yapıldığını göstermeden çözmem bizimi yiyion kardeşim en sonda napacağımızı göster bi banka hesabı ekleme felan almanyada yaşamdığın ne malum

Ödeme ve Vieo Linki

Ya şu ödeme nasıl yapıldığını göstermeden çözmem bizimi yiyion kardeşim en sonda napacağımızı göster bi banka hesabı ekleme felan almanyada yaşamdığın ne malum

Kardeşim payoneer hesabi acarak global paymentten euro hesab ibanini siteye gireksin hepsi bu kadar Bol Kazançlar. :):rolleyes:

Detayli Anlatimli.Video Linki Aşağıdadır. Herkese Bol Kazançlar Dilerim.

https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=nDDraJ-uRG8

Saygıdeğer moderatörüm konuya ilgi çok fazla ama video linkini göremeyen çıkıyor .
Lütfen sizden rica ediyorum. Açmış olduğum bu konudaki youtube video linkini aşağıdaki ile değiştirir misiniz sizden özellikle rica ediyorum kusura bakmayin sizide yoruyorum .
Video Linki= https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=nDDraJ-uRG8

hocam 2 anket geldi ama uygun değil diye anketi sonlandırmadı :) grub büyürse sanırım anketler daha fazla gelecektir. Bu arada neden ikide bir video siliniyor. siz isterseniz video yu farklı yere yükleyin vimeo gibi.

Bilgilendirme

hocam 2 anket geldi ama uygun değil diye anketi sonlandırmadı :) grub büyürse sanırım anketler daha fazla gelecektir. Bu arada neden ikide bir video siliniyor. siz isterseniz video yu farklı yere yükleyin vimeo gibi.

Kardeşim aynen takimin\grubun buyumesi lazim lütfen sende tümm arkadaşlarina ulaştir onlarda takima katilsinlar .. Kardesim anketlerde en cok parayi eve getiren benim cocuklarim heryaştan var arabam var daha önce böyle bir ankete katilmadim diye işaretlersenn sorun çikmaz.. Bol Kazançlar Kardeşim. Bu arada para cekme yontemide eklendi bakabilirsin kanalimdan.;):)

Anketler dediğiniz gibi her gün gelmiyor ayrıca genelde 1 ile 2 euro arasında geliyor.
Çekiliş falan gelmedi bana ama bir anket geldi 2 3 saat sonra girdim meğer süreliymiş süresi bitmiş.
Bir ankette ise size göre değil diyip bitirdi. Adamlar mesela 50 yaş üzeri arıyor ama siz 30 yazıyorsunuz ondan sonra size uygun değil diyor :)

Siteyi iyice araştırdım takım diye birşey yok herhangi bir onun hakkında konu yok takım ile iligli posta ss atarmısınız lütfen beyler arkadaşlarınıza kendi referansınızdan yollayın sonuçta takımda olan birisi kendi takımı için adam topluyor illa senin referansını ortaya yayması gerkemiyor bana şu ssi yolarmısnız takım olayı nerde yazıyor kaynak atarmısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri