Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu soruyu ciddi ciddi mi soruyorsunuz?Arkadaşlar bu olaydan ders almak lazım bende bankada hiç para bırakmam evde durur hep sizce bankada kalmasının bi zararı varmıdır ?
suudlar da döviz buroları yok, döviz alış verişi tamamen seyyar şekilde el arabaların da yapılıyor. dövizciler, namaz vakti seyyar tezgarlarının üstüne örtü serer, dükkanı olan dükkanını açık bırakıp mescide gider. yiyorsa biri girsin alsın.... el gider. el kesme cezasını türkiye ye getirsinler yüzde 99,9 oranında hırsızlık biter. bu hem suçu önler hemde insanları suç işlemekten korur. suçun cezası öyle ağır olmalı ki, kimse onu aklından geçirmemeli.
geçmiş olsun hocam. allah sana daha fazlasını verir inşallah
bu soruyu ciddi ciddi mi soruyorsunuz?
Gerçekten Üzüldüm Büyük Geçmiş Olsunda Öyle bi İroni Yapmıssınkı Duygu Karmaşasına Soktun Benı
1- 14.000 TL çalındı
2- Neysekı Dosyaları Yandex 'e Yedeklemiştim![]()
![]()
![]()
Çalınan 14.000 ile ilgili En Ufak Bir İsyan Yok
![]()
![]()
![]()
![]()
hasta mısınız, deli misiniz anlamıyorum ki.evet hocam ciddi ciddi soruyorum para yakınımda olmayınca içim rahat etmiyo benim mesela quiz ödemeleri yapıldığında hemen bankaya çekerim ordanda ilk fırsatta kendim çekerim tamam bişe olmayabilir farkındayım bankamı iflas edecek ama tedirgin oluyorum güvenmiyorum![]()
hasta mısınız, deli misiniz anlamıyorum ki.
yahu ben bi yere nakit ödeme yapmayacaksam asla 200 liradan fazlasını taşımam üstümde.bırakın dursun bankada.
Yanlış anladın hocam üstümde taşımıyorum evde duruyo![]()
o daha kötü işte.Yanlış anladın hocam üstümde taşımıyorum evde duruyo![]()
ya yanlış anlama şimdide senin her lafın acayip kim olacak bu forumdan nerden çıkardın arkadaş her lafın tuhaf yaadam 5 haneliyi götürmüş desene. hiç uğraşmamış bot mot: bu forumdan bile olablir balığı yiyen balığı yiyen balık olmuş eleman. büyük geçmiş olsun, evde biri olsaydı daha kötüydü çevre kameraları kontrol etirrin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.