Eve icra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayriyeten borćlu sizinle kaldığı için avukat her türlü evinize haciz getirir.

hakkında arama çıkar ama polisler tarafından değil bu arama neticesi farklı işliyor. Ve hakkında kaçak gibisinden dava açılabiliyor. Bunun sonucu çok ağır oluyor hocam

Yanlış yönlendiriyorsun hocam birincisi arama falan kimse çıkartamaz

Kaçak Gibisinden Dava açılamaz

Sonucuda hiç birşey olmaz asıl buradaki sorun evden taşındı ikametgah bildirimini nufusa yapmadıgı icin evde oturan ya ikemetgahını o eve aldıramayacak yada o evden taşınıpda ikemetgah aldırmayan arkadaşa 500-600 tl gibi bir rakam para cezası gelir Bunuda borclu oldugunuz avukat degil nüfus yazar zaten eve oturan kişi ikametgah aldırmaya gittiginde

Ayriyeten borćlu sizinle kaldığı için avukat her türlü evinize haciz getirir.

Eve Haciz gelme olayı kalktı hocam artık yok öyle bir dünya şöyleki avukat gelipde eşya götürmez götüremez de zaten Sadece lüks ev ise gider eşyaları tutanaga baglar ama yine götüremezler o yüzdene ve haciz artık gitmiyor heleki varlık şirketleri onunla hic ilgilenmez

Konuyu acan arkadaş Kesinlikle korkma sürekli ararlar mesajlar atarlar şu tarihde evinize geliyoruz yazarlar kesinlikle korkma normal hayatına bak olmamış gibi ödeme imkanınız olursada ana parasından fazlasını kesinlikle verme bir kac sene daha ödemezseniz zaten ana paranın yarısına o borcu kapatırsınız sizin 100 bin tl olan borcu 200-300 tl dosya parasına kendilere geciriyorlar

Sen sözümü tut birebir yaşadım ben ana parasından biraz fazlasını ödedim orası ayrı konu memur oldugum icin beni beklerlerdi ama senin babanın beklenecek birşeyi yok sonuna kadar direnin hemen düşmeyin olan olmuş zaten Evinize icra falan gelmez merak etmeyin

Konuya bilmeyen arkadaşlar yorum yapmasın ki adamı ipe götürmeyin :)))

Not : Birde Polisle Haciz olayı diye birşey yok Polis Sadece hacize gelenlerin can güvenligini korumak icin gider sizin eşyalarınızı vs almak icin degil

Yanlış yönlendiriyorsun hocam birincisi arama falan kimse çıkartamaz

Kaçak Gibisinden Dava açılamaz

Sonucuda hiç birşey olmaz asıl buradaki sorun evden taşındı ikametgah bildirimini nufusa yapmadıgı icin evde oturan ya ikemetgahını o eve aldıramayacak yada o evden taşınıpda ikemetgah aldırmayan arkadaşa 500-600 tl gibi bir rakam para cezası gelir Bunuda borclu oldugunuz avukat degil nüfus yazar zaten eve oturan kişi ikametgah aldırmaya gittiginde

Eve Haciz gelme olayı kalktı hocam artık yok öyle bir dünya şöyleki avukat gelipde eşya götürmez götüremez de zaten Sadece lüks ev ise gider eşyaları tutanaga baglar ama yine götüremezler o yüzdene ve haciz artık gitmiyor heleki varlık şirketleri onunla hic ilgilenmez

Konuyu acan arkadaş Kesinlikle korkma sürekli ararlar mesajlar atarlar şu tarihde evinize geliyoruz yazarlar kesinlikle korkma normal hayatına bak olmamış gibi ödeme imkanınız olursada ana parasından fazlasını kesinlikle verme bir kac sene daha ödemezseniz zaten ana paranın yarısına o borcu kapatırsınız sizin 100 bin tl olan borcu 200-300 tl dosya parasına kendilere geciriyorlar

Sen sözümü tut birebir yaşadım ben ana parasından biraz fazlasını ödedim orası ayrı konu memur oldugum icin beni beklerlerdi ama senin babanın beklenecek birşeyi yok sonuna kadar direnin hemen düşmeyin olan olmuş zaten Evinize icra falan gelmez merak etmeyin

Konuya bilmeyen arkadaşlar yorum yapmasın ki adamı ipe götürmeyin :)))

Not : Birde Polisle Haciz olayı diye birşey yok Polis Sadece hacize gelenlerin can güvenligini korumak icin gider sizin eşyalarınızı vs almak icin degil

saolasın abi uzun uzadıya yazıp bilgi vermişsin çok teşekkür ediyorum. Seninle birlikte bir abi daha çok güzel bilgiler verdi. İçime su serptiniz yani Allah razı olsun sizden.

Bu işlerde zamanında ihtisas yapmış biri olarak içini rahat tutmanı öneririm.babanın üstüne maaş,mal olmadiktan sonra tahsis edemez.eve gelmez,o eskidendi.eve gelse en fazla gözünüzü korkutup bir şeyler imzalatmaya çalışır,imzalamayın.gerçi icra memuru karşısında imzalamadığın taahhüt de geçersiz ama yine de imzalamayın...o şirketler çok pis olur,bıktırmaya çalışır.en son annemin 50k lik borcunu 5k ya düşürtmüştüm.

Hatta en son hanimin üstüne geçmiş bir telekom borcundan icralik olmuşuz.avukat arayip korkutmaya çalıştı.eve gelirim,şöyle yaparım falan diye uzatiyor.bende bak karşında işi bilmeyen yok,orta yolu bulup insan gibi konuşacaksan gelip ödeyim dedim.yok ben böyle konuşurum falan diye diklenmeye devam ediyor...bende eve gelmezsen ********,yalancısın o zaman.buyur gel bekliyorum dedim.yok sesiniz kaydediliyor diyor.bende bu kayıdı dinleyip de senin gibi yalancının lafıyla iş yapana da....diye saydım.kapattı....o gündür sesi çıkmadı çünkü gelemez.gelse 2eşya yok.olsa bile icra memuruna para,depoya para,nakliyeye para hepsini cebinden vermesi lazım.o yüzden gelmiyorlar.bunlarda eskidendi hatta..gelse de karı,kocanın oldugu evde eşyalar ortak sayılır alamaz....

Son düzenleme:
o avukatlar insanın piskolojisini öyle bir bozuyor ki anlatamam bundan 4 yıl önce 150 k borcum vardı, hergün aramayı bırak her saat arar yok evde yoksanız çilingirle açarız falan baskı yapıyorlar, hali ile dost var düşman var kapının önüne icra arabası gelmesi hoş olmaz, aradıkça artık ölümü düşünüyorsun, hatta bi kaç arkadaşım bende o borç olsa çıldırırım bitmez o borç dediğini dün gibi hatırlıyorum.. Bir kandil günü oturdum dua ettim ve herşeyden önemlisi şükrettim, aldığım nefes için, verdikleri ve vermedikleri için hep şükrettim ve Allah bi kapı açtı tüm borcu bitirdim, fazlasını da yaptım.. Şükredin, çalışın biter hocam, borç dediğin nedir ki en azından nefes alıyorsunuz, Nefes aldıkça umut her zaman vardır, ne kapılar açılır siz bile anlamazsınız.. Şükürler olsun..

o avukatlar insanın piskolojisini öyle bir bozuyor ki anlatamam bundan 4 yıl önce 150 k borcum vardı, hergün aramayı bırak her saat arar yok evde yoksanız çilingirle açarız falan baskı yapıyorlar, hali ile dost var düşman var kapının önüne icra arabası gelmesi hoş olmaz, aradıkça artık ölümü düşünüyorsun, hatta bi kaç arkadaşım bende o borç olsa çıldırırım bitmez o borç dediğini dün gibi hatırlıyorum.. Bir kandil günü oturdum dua ettim ve herşeyden önemlisi şükrettim, aldığım nefes için, verdikleri ve vermedikleri için hep şükrettim ve Allah bi kapı açtı tüm borcu bitirdim, fazlasını da yaptım.. Şükredin, çalışın biter hocam, borç dediğin nedir ki en azından nefes alıyorsunuz, Nefes aldıkça umut her zaman vardır, ne kapılar açılır siz bile anlamazsınız.. Şükürler olsun..

Aynı Yolun Yolcusuyuz hocam Çok Şükür Halimize :)

Darall Hoca sende az degilsin hani :D

yalnış bilgi vermek istemem ama borçla ilgili birşey söylemek istiyorum.

Bankalar borçları tahsil edemeyince bu borcu varlık şirketine satıyor ama sanmayın sizin borcu 100k dan satıyor ilk alacağı ne kadar 15k mıydı işte bu borcu ya 15k ya yada 10k ya falan satıyor varlık şirketide davaları açıp ne kadar koparırsa alıyor yani bir arkadaş yazmış aynen onun dediği gibi canını alamazlar oturup pazarlığa tutuşun anapara hariç gerisinin çoğunu silerler emin ol.

Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum.

Soruyu soran kardeşim sorunuza farklı bir açıdan cevap yazmak istiyorum.
Rızkı veren de Allah aynı şekilde alanda yine Rabbimiz.

Bir hadiste de şöyle buyruluyor: "Bir borçla borçlanan bir kimsenin ödeme niyetinde olduğunu Allah bilince, onun borcunu Allah mutlaka dünyada iken öder."

Gelen kişilerle konuşun 15 bin tl kabul ederlerse ya Allah bir ödeme gayretine girişin inşallah Allah ın izniyle şu sıkıntıdan babanızı kurtarın. Babanızın duasını alın. Çünkü babanın evladı için yaptığı dua Peygamberlerin ümmetleri için yaptığı dua gibidir. Hadis-i Şerif.

Allah yardımcınız olsun... Benim babamında 120k borcu var zor bir durum Allah kurtarsın...

Merhabalar
Ufak bir sorum olacak belki bileniniz vardır.
Şimdi babamın 15k civarı borcu vardı faiz bine bine 100k civarı oldu. Neyse uzun zaman oldu artık onları aştık.

E devletteten bakınca 3.8.2016 da varlık şirketlerinin icra dosyası açtığını gördüm.
Babamın üstünü hiçbir şey yok.
Asıl soruma gelecek olursak; Ev kira ama sözleşme imzalanırken babam attı imzayı. Ama ikametgahta benim yanımda kalıyorlar olarak gözüküyorlar. Şimdi olur da icraya eve gelirlerse evdekileri alırlar mı alamazlar mı?

Hiç korkma artık öyle alıp götürme işleri eskisi gibi değil
Evde aynı üründen 2 tane varsa en kıymetlisini alıyorlar sadece
Ödeme belgesini imzalayarak yeni yapılandırma yapıyorsun
Bildiğim kadarıyla 2. ödemeyi yapmazsan hapis var sadece

Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum.

Soruyu soran kardeşim sorunuza farklı bir açıdan cevap yazmak istiyorum.
Rızkı veren de Allah aynı şekilde alanda yine Rabbimiz.

Bir hadiste de şöyle buyruluyor: "Bir borçla borçlanan bir kimsenin ödeme niyetinde olduğunu Allah bilince, onun borcunu Allah mutlaka dünyada iken öder."

Gelen kişilerle konuşun 15 bin tl kabul ederlerse ya Allah bir ödeme gayretine girişin inşallah Allah ın izniyle şu sıkıntıdan babanızı kurtarın. Babanızın duasını alın. Çünkü babanın evladı için yaptığı dua Peygamberlerin ümmetleri için yaptığı dua gibidir. Hadis-i Şerif.

Eyvallah hocam.

Öncelikle geçmiş olsun hocam merak ettim bu kadar borcu kapamanızda yt nin yeri nedir yada farklı bir iş dalı aracılığıylamı kapandı borç?

Cevap veren, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum.
Çoğu kişi gelmez diyor, gelse bile değerli hiç bir eşya yok :) Aynı üründen 2. si yok veya.
Peder bey zaten emekli, emeklisine haciz koyamıyorlar. Üstüne hiç bir şey yok.
Şuanlık kafaya takılacak bir şey yok gibi, bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.

Eğer modlarda uygun görürse konu kilitlensin, dediğim gibi gerekli cevapları aldım. Tekrar herkese tek tek teşekkür ediyorum.

Öncelikle geçmiş olsun hocam merak ettim bu kadar borcu kapamanızda yt nin yeri nedir yada farklı bir iş dalı aracılığıylamı kapandı borç?

Devlet memuru maaşı ile o borç ömür boyu çalışssan kapanmaz hocam :) Eski yt diyelim, Adsense bansız ve temiz Quiz ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri