Arkadaşlar merhaba, evde annem tek yaşıyor, kardeşim 2 haftada bir eve geliyor. Kendisi uzakta lise okuyor, son sınıf. Ben de üniversite okuyorum ve 2 ayda 1 falan gidiyorum eve. Annem babam ayrı olduğundan dolayı annemin evde canı sıkılıyor diye geçen sene bir laptop alıp, superonline'ın "üniversiteli yalın adsl" kampanyasından yararlanıp eve net bağlatmıştım. Hat maalesef ADSL destekli, VDSL bile değil
Ama superonline'dan gayet memnundum. Fiyatı da aylık 59,90 TL'di. 12 ay taahhütlü.
Uydunet altyapısı yok Çanakkale'de o yüzden onu eledim. ADSL internet önerisi olan var mı? Mümkünse kullanan kişiler fikir verebilirse çok sevinirim. AKK'si 35 veya 50'den aşağı olmasın lütfen.
Sadece annem için değil, ben de yazın online oyun falan oynarken rahatça oynayabileyim. Yüksek ping görmek istemiyorum gerçekten ping benim için en önemli şey. 120-130 pinge kadar razıyım.
Önerebileceğiniz ADSL yalın internet kampanyası var mı?
Uydunet altyapısı yok Çanakkale'de o yüzden onu eledim. ADSL internet önerisi olan var mı? Mümkünse kullanan kişiler fikir verebilirse çok sevinirim. AKK'si 35 veya 50'den aşağı olmasın lütfen.
Sadece annem için değil, ben de yazın online oyun falan oynarken rahatça oynayabileyim. Yüksek ping görmek istemiyorum gerçekten ping benim için en önemli şey. 120-130 pinge kadar razıyım.
Önerebileceğiniz ADSL yalın internet kampanyası var mı?