Evet her geçen gün kazancım hızla artıyor.

ilhanmrt

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar son 7 gündür video atıyorum günlük 20 tane filan ve güncel kazancım hızla artıyor Muslera06 abime teşekkür ederim kendisiyle upload anlaşması yapmıştık fakat bazı sorunlar oldu ve başlamadan fes ettirmek istedim ve şuan günlük kazancım 1 haftada 10$ ın üstüne çıktı ve 100 gün sonra günlük kazancım 100 $ üstünde olmasını bekliyorum olmasını bekliyorum neden olmasınki ? Güncel video hiç bir zaman ölmez ama telif yer ;)

Hepinize teşekkür ederim bugünlere beni siz getirdiniz kabasını sizden incesini kendim öğrendim...

Aşşağıdaki resimde adsenseki para miktarını inceleyebilirsiniz...

benim günlük kazancım 15 dolar sizde zamanla yükselirsiniz

Arkadaşlar hiç yükleyemeyenler uğraşamam diyenler forumda free vps var up/down hızı çokta iyi ve 3 ay ücretsiz.Alın faydasını kat kat görürsünüz toplu video atarsınız vs vs.İnanın herşey video atmakta ne kadar çok kanal o kadar çok para.Her kanal için kategori belirleyin etiketlerini hazırlayın sana uygun telif vermicek kanalları bulup sömürün gerisi illaki gelicek.

Arkadaşlar hiç yükleyemeyenler uğraşamam diyenler forumda free vps var up/down hızı çokta iyi ve 3 ay ücretsiz.Alın faydasını kat kat görürsünüz toplu video atarsınız vs vs.İnanın herşey video atmakta ne kadar çok kanal o kadar çok para.Her kanal için kategori belirleyin etiketlerini hazırlayın sana uygun telif vermicek kanalları bulup sömürün gerisi illaki gelicek.

video yükleme tamamda etiketler çok uğraştırıyor youtube uploader kullanıyorum başlıklarda mp4. yazıyor yada türkçe karakterleri desteklemiyor başlıkları düzenle etiketleri gir baya uğraştırıyor. bildiğin otomatik etiket oluşturan ve yükleme yapan bir program varmı ?

video yükleme tamamda etiketler çok uğraştırıyor youtube uploader kullanıyorum başlıklarda mp4. yazıyor yada türkçe karakterleri desteklemiyor başlıkları düzenle etiketleri gir baya uğraştırıyor. bildiğin otomatik etiket oluşturan ve yükleme yapan bir program varmı ?

dostum ben o kadar çok ayrıntıya girmiyorum.Kanalı oluştururken aranma hacmine göre etiketleri seçiyorum.15 tane etiket seçiyorum o kanala o etiketleri varsayılan etiketlere ekliyorum.50 video atıp kapatıyorum.hepsine tek tek uğraşırsan sürümden kazanamassın güzel kanallar yaratırsın zaten

dostum ben o kadar çok ayrıntıya girmiyorum.Kanalı oluştururken aranma hacmine göre etiketleri seçiyorum.15 tane etiket seçiyorum o kanala o etiketleri varsayılan etiketlere ekliyorum.50 video atıp kapatıyorum.hepsine tek tek uğraşırsan sürümden kazanamassın güzel kanallar yaratırsın zaten

ozaman izlenme gelmez videoların hepsi aynı kategoride ve aynı yayından olmuyor karışık videolar olunca işler karışıyor bu etiket işi beni baya bi yoruyor.

ozaman izlenme gelmez videoların hepsi aynı kategoride ve aynı yayından olmuyor karışık videolar olunca işler karışıyor bu etiket işi beni baya bi yoruyor.

Niye izlenme gelmesin ki.3günde 7 kanal açtım 7 kanala toplam 100 er video attım bu şekilde.etiketleme açıklama varsayılanlar'a ekleyerek hiç tek tek uğraşmadan.3 günde izlenimim eskisine göre 2bin arttı.

Niye izlenme gelmesin ki.3günde 7 kanal açtım 7 kanala toplam 100 er video attım bu şekilde.etiketleme açıklama varsayılanlar'a ekleyerek hiç tek tek uğraşmadan.3 günde izlenimim eskisine göre 2bin arttı.

bende izlenme gelmiyor nedense artık bilmiyorum tek kategoride yayın yapmıyorum karışık yapıyorum etiketleri tek tek girmek zorunda kalıyorum.

bende izlenme gelmiyor nedense artık bilmiyorum tek kategoride yayın yapmıyorum karışık yapıyorum etiketleri tek tek girmek zorunda kalıyorum.

sana bi tavsiye . .

istediğin kadar olmaz o işde veya sende bal var de ama

1. kanal ac

2. videolarını indir

3. kanala at, para kazanmayı aktif et, kanaldan cık ve o kanalı unut (Etiket,Baslık,Acıklama,Kanal Ayarı Vs.. Hicbirsey yapmadan)

Bunları yaptın ve gunluqun 100 doların altındaysa sen daha video atmamıssın .

bende günde 20 bin izlenim alıyorum tbm niche hep düşük 15 dolar kazanıyor 1 kuruş bile artsa 20 dolara bile çıkıyor ama 003 de sabit durmuş

Nerde bu ücretsiz vps ? : )

sanırım Free YouTube Uploader yeni versiyonu güncellediniz hocam. Yeni versiyonda bazı olumsuzluklar var.

altta bir link verdim ordann eski versiyonu indirip kurun. GÜNCELLEME YAPMAYIN

FreeYouTubeUploader.exe — Yandex.Disk

Hiçbir güncelleme yapmazsanız sorun kalmıcaktır.

p84hb.gif

etikelteme olayınıda şöyle halledebilirsiniz...

Anahtar Kelime Analizi

siz kelimeyi yazın, Ençok aranan etiketler otomatik sıralansın.

toplu video etiketlemeden tek seferde etiketleri ekleyin.

arkadaşlar kanal sömürdükten videolarda kaynak koduna bakınca ben pub id çıkmıyor aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

sanırım Free YouTube Uploader yeni versiyonu güncellediniz hocam. Yeni versiyonda bazı olumsuzluklar var.

altta bir link verdim ordann eski versiyonu indirip kurun. GÜNCELLEME YAPMAYIN

FreeYouTubeUploader.exe — Yandex.Disk

Hiçbir güncelleme yapmazsanız sorun kalmıcaktır.

p84hb.gif

etikelteme olayınıda şöyle halledebilirsiniz...

Anahtar Kelime Analizi

siz kelimeyi yazın, Ençok aranan etiketler otomatik sıralansın.

toplu video etiketlemeden tek seferde etiketleri ekleyin.

eyvallah çok sagol. yeni sürümü evet ama bu daha güzel gibime geldi kapansa bile içindeki videolar silinmiyor hangi videoyu attın hangisini atmadın belli oluyor. umarım bu sorun için yakın zamanda güncelleme gelir. tekrardan yazdığın için teşekkürler.

---------- Mesaj saat 14:10:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:08:36 civarında gönderildi. ----------

sana bi tavsiye . .

istediğin kadar olmaz o işde veya sende bal var de ama

1. kanal ac

2. videolarını indir

3. kanala at, para kazanmayı aktif et, kanaldan cık ve o kanalı unut (Etiket,Baslık,Acıklama,Kanal Ayarı Vs.. Hicbirsey yapmadan)

Bunları yaptın ve gunluqun 100 doların altındaysa sen daha video atmamıssın .

yani etiketin açıklamanın hiçbir önemi yok diyorsun.

eyvallah çok sagol. yeni sürümü evet ama bu daha güzel gibime geldi kapansa bile içindeki videolar silinmiyor hangi videoyu attın hangisini atmadın belli oluyor. umarım bu sorun için yakın zamanda güncelleme gelir. tekrardan yazdığın için teşekkürler.

---------- Mesaj saat 14:10:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:08:36 civarında gönderildi. ----------

yani etiketin açıklamanın hiçbir önemi yok diyorsun.

aynen öyle kardesim .

yani şöyle söyliyim son 1 aydır yaklasık 30k video upladım 1 tane etiket girmedim veya acıklama ... cokta güzel izleniyor ve kazandırıyorda ... ;)

Yeterki video olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri