Evet her geçen gün kazancım hızla artıyor.

etiket aciklama onemlide amma ondanda onemlisi daha cok video olmasi bazan vide etiketsiz aciklamasiz sadece baslikdaki ismindeki 1 sozle bile youtubede ilk sirada cika bilyor

Youtubede ilk sirada cikmak bence shans isi 1000 videondan biri tutar ya tutmaz bunun icinde binlerce video yuklemek lazim

Bi kac tehlif vermeyen kategori bul show olsun film olsun mesala azeri muzikler olsun ))

Kanllari Somur kendi kanllarina duzneli olarak gun icinde 50 kanala ilk hafta 20 daha sonra ki hafta 30 soraki hafta 40 ve 50 yukleyerek devam et maksimum 2 aydan sora aylik kazancin 2000$ Ustu Olur

aynen öyle kardesim .

yani şöyle söyliyim son 1 aydır yaklasık 30k video upladım 1 tane etiket girmedim veya acıklama ... cokta güzel izleniyor ve kazandırıyorda ... ;)

Yeterki video olsun

hocam benimde 2.günüm toplu video atmamda.Eskisinden daha çok iyi izleniyor.Fakat kaynak sıkıntısı çekiyorum nerden buluyorsunuz hangi kategorilerde açıyorsunuz upload ediyorsunuz videoları ?

Kazancının devamını dilerim ben de başlayalı 3 hafta oldu ilk 2 hafta nasıl video atılır para kazanma nasıl aktif edlir adsense nasıl bağlanır adwords nedir gbi şeylerle uğraştım oyun kanalı açmıştım oynadığım oyunları editleyip saatlerce uğraşı atıyordum sonuçta 10-20 izlenim alıyordum.Baktım olmuyor farklı alanlara yöneldim 2. hafta 3-5 cent yapıyordum şimdi 3. haftada 1.60 dolara çıktım yavaş yavaş artış var. Çok MUTLUYUM XD

Devam arkadaşlar doğru yoldasnınız sadece video yükleyin farklı kategori aynısını çekin etiket metiketle uğraşmayın ayrıyeten nichle çalışırsanız kazanç daha çok artacaktır.

arkadaşlar bende kendi kanalıma güncel videolar yüklüyorum telif almayan videolar yüklüyorum ama izlenim 0 bunun için ne yapabilirim nasıl izlettirebilirim yardımcı olursanız facebook üzerinden izletmeyi denedim paylaşdım 1 saatte 35 izlenim aldım ama facede engel yiyor habirefotograf tanıma die bir sistem cıakrtmıslar onun çözümünü arıyorum yardım edermisiniz

Arkadaşlar bu tahmini kazanç kısmına nasıl ulaşabilirim? birisi yardım edebilirmi?

arkadaşlar bende kendi kanalıma güncel videolar yüklüyorum telif almayan videolar yüklüyorum ama izlenim 0 bunun için ne yapabilirim nasıl izlettirebilirim yardımcı olursanız facebook üzerinden izletmeyi denedim paylaşdım 1 saatte 35 izlenim aldım ama facede engel yiyor habirefotograf tanıma die bir sistem cıakrtmıslar onun çözümünü arıyorum yardım edermisiniz

Hocam sen sadece yükle gerisine karışma. izlenim bi şekilde olcaktır.

bu işe başlayalı yaklışık 1 ay oldu günlük gelerimi 40$ sabitledim bazı şerefsizlerin yüznde kanalım ıgn network den telif yedi kapandı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri