Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kasımpaşa ilk yarı 0 - 3 yapsında medcezire geçeyim ya hadi kasımpaşa hadi olum göreyim seni fark at pradelliyi kovsunlarrr
Ersun hoca gelcek diye korkuyorum, açık ara şampiyon yapar GS yi, bizim İso zaten evlere şenlik
Babel Sabri eşleşmesi var![]()
Şu an arabayı sattım evi de satıyorum. Bu mesajı yazarken hanım ve çocuklar sokaktayız. Paçalarıma tutunup yalvarıyorlar. Ne yapıyorsun diyorlar. YTPara Alex'ten iyi mi bileceksiniz karışmayın ulan işime dedim.
ev arabadan bahsedip on lira basmışsın ,pinti [MENTION=9020]Alex[/MENTION]
Şu an arabayı sattım evi de satıyorum. Bu mesajı yazarken hanım ve çocuklar sokaktayız. Paçalarıma tutunup yalvarıyorlar. Ne yapıyorsun diyorlar. YTPara Alex'ten iyi mi bileceksiniz karışmayın ulan işime dedim.
fb maçında sneijder'le eşlenen fenerli kimdi dostum merakdan sordum sadece![]()
Sneijder Bi Sağa Bi SolaTek maç olsa yüklü gircektim de 3 maç olması lazım ya 10 girdim
---------- Spam Engelliyici 19:55 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------
Güldüm
---------- Spam Engelliyici 19:56 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------
ilk yarı 11 kişiyken eşleşen fenerli Gökhan Gönüldü, Sneijder'in adı duyuldu mu meraktan soruyorum ç![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.