Evi Arabayı Satın Kasımpaşa'ya Basın

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
вαттυѕαу;651611' Alıntı:
Üst oynayın mutlu olun

Üste 1.25 verirse şaşırırım. Benim dediğim banko. Rahat ol. Evi arabayı satın 2'den 2 GS'ye basın :D m6 ve yalı alırsınız tutarsa. :D

bjk fb 0-0 drt gs 0-2

(Gördüğünüz gibi hiç taraflı bir spor sever değilim. Tamamen objektif yorumluyorum :cool: )

evet belli oluyor bende katılıyorum incuya dortmun yedek çıkıcak bence ondan dolayıda incu 0-2 diyor :D :D

Açıkçası rakipler için Galatasarayın kazanması iyidir. Hatta 1 2 hafta daha kazanırsa daha iyi olur prandelli en az sezon sonunu görmüş yarıştan kopmuş olurlar . Diğer türlü şimdi kaybetse hafta içi maötan sonra istifa edecekti . Şimdi 1 2 haftalık kredisi oldu. Oynanan futbol ortada .

o kredilerde kurtarmiyacak onu , Lucescu cantasini topladi , yakinda istanbulda olur.

o kredilerde kurtarmiyacak onu , Lucescu cantasini topladi , yakinda istanbulda olur.

Lucescu ordaki taş gibi takımı bırakıp , bizim takıma gelip sayısız kazma yeteneksiz ayakta duramayan oyuncuları adam etmek için kendini yıpratıcak bu yaştan sonra ?

evet belli oluyor bende katılıyorum incuya dortmun yedek çıkıcak bence ondan dolayıda incu 0-2 diyor :D :D

dortmund nereye yedek çıkıyor dormund arsenal ile grup birinciliği için kapışıyor eğer grupta 2 inci olursa barcelona real madrid bayern münih chelsea atletico madrid gelme ihtimalleri çok yüksek ve direk takla olurlar o yüzden lig şimididen onlar için bitti zaten bayern münihden fark yediler şimdiden CL ye gelecek yıl gitmek için mücadele edecekler ligde. ellerinde kalan CL var 3 4 sallarlar ve prandelli gider dortmund nasıl yedek çıkar galatasarayı çok hafife alır öle çıkar ama arsenal hep 2 inci oluyor hep sağlam takımlara denk geliyor eleniyor 2 inci turda o yüzden jurgen klopp bunun farkında işi sıkı tutarlar kalan tüm maçlarını kazanırlar arsenal ile berabere kalmaya çalışıp grubu birinci bitirmeye çalışacaklardır

---------- Spam Engelliyici 07:30 ---------- Önceki Mesaj 07:25 ----------

Üste 1.25 verirse şaşırırım. Benim dediğim banko. Rahat ol. Evi arabayı satın 2'den 2 GS'ye basın :D m6 ve yalı alırsınız tutarsa. :D

Dortmund bu maçta hayatta fire vermez heriflerin lig gitti zaten şimdiden olaki puan kaybı arsenalı grup 1 incisi yapar ve 2 inci turda dünya devlerinle eşleşirlerse direk elenirler hemde istisnasız chelsea barcelona bayern atletico real madrid dormutmudu duman eder belki atleticoyla kafa kafaya oynarlar

dormund handikap 1

arsenal handikap 1

bide böle fırsatlar çıkmaz idddada

dortmund nereye yedek çıkıyor dormund arsenal ile grup birinciliği için kapışıyor eğer grupta 2 inci olursa barcelona real madrid bayern münih chelsea atletico madrid gelme ihtimalleri çok yüksek ve direk takla olurlar o yüzden lig şimididen onlar için bitti zaten bayern münihden fark yediler şimdiden CL ye gelecek yıl gitmek için mücadele edecekler ligde. ellerinde kalan CL var 3 4 sallarlar ve prandelli gider dortmund nasıl yedek çıkar galatasarayı çok hafife alır öle çıkar ama arsenal hep 2 inci oluyor hep sağlam takımlara denk geliyor eleniyor 2 inci turda o yüzden jurgen klopp bunun farkında işi sıkı tutarlar kalan tüm maçlarını kazanırlar arsenal ile berabere kalmaya çalışıp grubu birinci bitirmeye çalışacaklardır

Dortmund kötü takım değil real madrid barça falan çıksa takla olur demişsin kafa kafaya oynar hatta eleyebilir bile orda saydığın çoğu takımı ki zaten dortmund bize karşı yedek çıksada farketmez belli bi disiplinle oynadıklarından maçı yine kazanırlar sadece gol farkını belirleyecek dortmundun sahaya çıkacak oyuncuları.

Dortmund kötü takım değil real madrid barça falan çıksa takla olur demişsin kafa kafaya oynar hatta eleyebilir bile orda saydığın çoğu takımı ki zaten dortmund bize karşı yedek çıksada farketmez belli bi disiplinle oynadıklarından maçı yine kazanırlar sadece gol farkını belirleyecek dortmundun sahaya çıkacak oyuncuları.

dortmund kötü kardeşim ligdeki halleri ortada CL de anderletle galatasarayla eşleşdiler şuan anderletch ve galatasaray almanyada bu futbolla kümede kalmamaya çalışır arsenalı bi evinde yendiler o kadar yarın bayern münih ile maçları var bak yarın bayern ciddiye alırsa fark sallar zaten şşimdiden puan farkını epey açtı real madridle kafa kafaya oynar demişşin şu formdaki real madrid çıksa karşılarına rezil olurlar

dortmund kötü kardeşim ligdeki halleri ortada CL de anderletle galatasarayla eşleşdiler şuan anderletch ve galatasaray almanyada bu futbolla kümede kalmamaya çalışır arsenalı bi evinde yendiler o kadar yarın bayern münih ile maçları var bak yarın bayern ciddiye alırsa fark sallar zaten şşimdiden puan farkını epey açtı real madridle kafa kafaya oynar demişşin şu formdaki real madrid çıksa karşılarına rezil olurlar

Hocam dortmund 2012 2013 de cl de madridi eleyip finale kaldı 2013 2014 de çeyrekde madride elendiler ki 2.maçta az bi şanşları olsaydı ilk maç 3.0 kaybetmelerine rağmen turu geçiceklerdi bu yılda olması gerektiği gibi başladı.

Son 2 yıla baktım 2 sindede dortmund münihten +20 puan fark yemiş yani çok bi fark yok bu yılda ne yapar eder 2.olurlar münih gibi bir takım varken dortmundun şampiyon olmasını beklemek zaten yanlış olur onlarda bunu bildiğinden cl ye daha fazla önem veriyolar.

Dortmund 0 - 2 Galatasaray. Oynayın, kazanın. Hatta maç 2'den 2. Son golün dakikası da 87.

Yeni bir Alex doğuyor :) Sığınaklara D

---------- Spam Engelliyici 05:45 ---------- Önceki Mesaj 05:42 ----------

Ciddi ciddi Dortmund deplasmanında gol hayal eden var, şaka sandıydım

Hocam dortmund 2012 2013 de cl de madridi eleyip finale kaldı 2013 2014 de çeyrekde madride elendiler ki 2.maçta az bi şanşları olsaydı ilk maç 3.0 kaybetmelerine rağmen turu geçiceklerdi bu yılda olması gerektiği gibi başladı.

Son 2 yıla baktım 2 sindede dortmund münihten +20 puan fark yemiş yani çok bi fark yok bu yılda ne yapar eder 2.olurlar münih gibi bir takım varken dortmundun şampiyon olmasını beklemek zaten yanlış olur onlarda bunu bildiğinden cl ye daha fazla önem veriyolar.

öyle diyonda onlar geçen yıldı dortmund o yılki formunda değil özellikle finale çıktıkları dönemdeki formunda hiç değil dikkat edersen her yıl düşüyolar gitgide o maçı hatırlıyorum hatta 3 0 olsunda uzatmaya gitsin dedim o maçta ronaldo yoktu marceloda yoktu e rakipte defansı boş bırakıyor iyice saldırdılar sonlarda 1 golede ihtiyaçları oldukları için ama boşverelim bunları dortmund fark atsın prandelli gitsin ya prandelli kalırsa bitmeye devam edicez

öyle diyonda onlar geçen yıldı dortmund o yılki formunda değil özellikle finale çıktıkları dönemdeki formunda hiç değil dikkat edersen her yıl düşüyolar gitgide o maçı hatırlıyorum hatta 3 0 olsunda uzatmaya gitsin dedim o maçta ronaldo yoktu marceloda yoktu e rakipte defansı boş bırakıyor iyice saldırdılar sonlarda 1 golede ihtiyaçları oldukları için ama boşverelim bunları dortmund fark atsın prandelli gitsin ya prandelli kalırsa bitmeye devam edicez

Dortmund çok kan kaybediyo hocam paso oyuncu satıyolar ama ona rağmen iyiler prandelli biraz zor gider kulüp mali kriz içinde prandeli kovacaklar kim bilir kaç milyon euro tazminat vardır sözleşmede dortmund bize 10 tane atsa bile istifa etmez o kadar yüzsüz biri bu yönetimde kovmaya sıcak bakmıyo.

evimi arabamı sattım kasımpaşaya bastım. Aksamdan beri dışarıdayım.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri