Evleneceğim Kızı Buldum Lakin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkhn06

Kayıtlı Üye
Merabalar arkadaşlar okulumu bitiridim askerlik olayını hallettim Allah'a şükür halim vaktim yerinde yani anlaycanız herşey evlenmek için müsait durumda.. Gel gelelim ki iş evlenmeye gelince insan biraz seçici olmak durumunda sonuçta bir ömür paylaşacağız. Bende takdiri ilahi bundan 2-3 ay önce işte bu benim evleneceğim dediğim kızı gördüm takip ettim ve evini buldum. Bizim eve fazlada uzak değil 500 m kadar ileride bir binada oturuyor. Neyse konuya girelim. Bugün yine o muhteşem karşılaşma oldu kız artık nerden geliyorsa bilmiyorum ve markete girdi bende daldım markete kızı süzdüm eline koluna baktım herhangi bir yüzük vs yok tabii bu arada kızda ona baktığımı anladı kasadayken hemen arkasındaydım arada dönüp baktı ve son olarak ondan önce marketten çıkıp kızın beni görmesi için marketin önünde bekledim. Ve sonuç kızda beni iyice süzdü dahası yok...Şimdi ne yapcam ben kız hafta içi hergün 17,30 da gelip geçiyor ve ben bakakalıyorum ne desem ne etsemde bu kızla tanışsamda evlensem.. Bir çare yar bana bir çare arkadaşlar.. Saygılar.

Evlenecek kızın o kız olduğuna nasıl karar verdin?

mahhalleden birilerini bulun hocam tanıdık tanıştırsın sizi annene falan söyle :)

Hocam önce bi tanış sonra karar verirsin evleneceğin kız olup olmadığına :)
Direk gel şurada masa ayırttım hadi yemeğe gidiyoz de :D

evlenecegın kız ? hocam bence iyicene bi tanıyın dedıgınıze gore hıc konusmamıssınız bıle :)

Hocam git açık açık söyle senden hoşlanıyorum tanışma şansımız falan var mı gibisinden başka çaren yok.

Aksi taktirde anca öyle bakarsın :)

Son düzenleme:
Hocam tanışmadan, konuşmadan, beraber zaman geçirmeden nasıl karar verdiniz o kişinin evleneceğiniz kız olduğuna :D

Hocam git açık açık söyle senden hoşlanıyorum tanışma şansımız falan var mı gibisinden başka çaren yok. Aksi taktirde anca öyle bakarsın :)

Ya aslında tanışma konusunda iyiyimdir lakin okuldayken sorun olmuyordu, lalylaylom takılıyorduk reddetse bile. Bilirsiniz kızlar reddetme üzere varlar. Reddederse bittim demektir.

Bende buldum da önce bir 45 kilo vermem lazım :D

Başlangıç yapmak zordur, özellikle yırtık biri değilsen.Ciddi düşünüyorsan şöyle , böyle yap diye akıl veremicem çünkü bilmiyorum neyseki eşim ilkokuldan sınıf arkadaşımdı 15yıl geçse bile biryerden konuşmaya başlayabiliyorsunuz.Belki konuşmak istediğin kızla ortak bir konu bulabilirsin.

Hocam tanışmadan, konuşmadan, beraber zaman geçirmeden nasıl karar verdiniz o kişinin evleneceğiniz kız olduğuna :D
Haklısında daha kızla tanışamadım ki bir yol göster bugün heyecan bastı. Yt olsa dünya engelini geçeriz ama burda napcaz

Adamın biri barda içiyormuş tanımadığı yanındaki adamla sohbete başlamışlar adam başlamış anlatmaya
hayatımı hep mükemmel kızı bulmaya adadım ne kızlar geldi geçti ne kızlar geldi geçti
dedikten sonra yanında ki arkadaşı
peki buldun mu diye sözüünü kesmiş adam içli içli
evet demiş buldum ama ne yazık ki o da mükemmel erkeği arıyormuş..

hayırlısı olsun dostum ;)

Ya aslında tanışma konusunda iyiyimdir lakin okuldayken sorun olmuyordu, lalylaylom takılıyorduk reddetse bile. Bilirsiniz kızlar reddetme üzere varlar. Reddederse bittim demektir.

Hocam nereden biliyorsun reddedeceğini? Bir laf vardır çok severim.

Bırak hayatın alt üst olacaksa olsun nerden biliyorsun hayatının altının üstünden güzel olmadığını. Yani olmassa hayırlısı diyip yoluna devam edersin.

Haklısında daha kızla tanışamadım ki bir yol göster bugün heyecan bastı. Yt olsa dünya engelini geçeriz ama burda napcaz

hocam videoyü yüklemeden engel gelirmi gelmezmi bilemezsin. buda aynı.
git yanına konuş direk zaten sende gözü varsa ne kadar saçma konuşsanda terslemez seni. akışına bırak :D

Aşkta cesaretli olan kazanır git konuş bence :D

Son düzenleme:
Ulen arkadaş karımızı kızımızı sokağa salamıyoruz,
yıl olmuş 2015 Evleneceğim kızı buldum takip ettim zagazingosu...
Sen bulmuşsunda bakalım o kız için sen uygun musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri