geçeceksin kızın karşısına evlen benimle diyeceksin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçeceksin kızın karşısına evlen benimle diyeceksin![]()
Ulen arkadaş karımızı kızımızı sokağa salamıyoruz,
yıl olmuş 2015 Evleneceğim kızı buldum takip ettim zagazingosu...
Sen bulmuşsunda bakalım o kız için sen uygun musun?
Hocam yanlış düşünüyorsun bence ortada ne kötü bir laf ne kötü bir düşünce var arkadaş çok güzel bir duygu beslemiş içinde ne var bunda sadece tanışmak istiyor ve bizden fikir almak istemiş.Ulen arkadaş karımızı kızımızı sokağa salamıyoruz,
Olayı farklı boyuta taşıma istersen hocam, herkezin bir insanla tanışma şekli farklıdır ne yapsın adam face'den dürtsünmü yani ? sonuç olarak kimse kimseyi rahatsız etmemiş sapıklık yapıp lafta söylememiş beğenmiş bakmış ne var bunda ? hiç bakmamış ehli sünnet gibi davranmayın bi zahmet, böyle konuşupta evlenenler nası yaptılar bu işi acaba çok merak ediyorum uyku halinde evlenceğin kadını getirip gözü kapalı nikah mı kıydınız ?
Ulen arkadaş karımızı kızımızı sokağa salamıyoruz,
Moralimi bozdun
Amacım moralini bozmak değil dostum, ama bir düşün bakalım evleneceğin kızı bu şekilde bulmak ne kadar içine sinebilir?
adını dahi bilmedigin kızın karşısına çıkıp,evlen benle diyeceksin?![]()
Ya aslında tanışma konusunda iyiyimdir lakin okuldayken sorun olmuyordu, lalylaylom takılıyorduk reddetse bile. Bilirsiniz kızlar reddetme üzere varlar. Reddederse bittim demektir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.