Evleneceğim Kızı Buldum Lakin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her erkek beğendiği kişiyi takip edip parmağında yüzüğü yok diye tanışmaya kalksa ne olur bu ülkenin hali ?

Hocam olabilir beğenebilir temiz niyetle evlenmeyi düşünebilirsiniz ama öncelikle kızı bir araştırmanız gerekir görüştüğü birisi varmı diye .. Bunun için okuyorsa bir arkadaşına çalışıyorsa iş yerinden bir arkadaşına danışabilirsiniz. Tabiki sosyal medya hesaplarından bir bilgi edinemediyseniz...

Eğer ki hiçbir görüştüğü kimse yoksa dolaylı yoldan kıza karşı niyetinizi belirtebilirsiniz.

Eğer ki araya kimseyi karıştırmadan hayatında kimsenin olmadığından emin olduysanız o zaman bir mektup yazarak elinizle teslim edebilirsiniz.

Neden bu kadar evlenmeye meraklısın kardeşim hayat çok mu boş geliyo evli olanların 10 undan 9 u pişmandır hayatı akışına bırak ben artık kızlarla muhattap olmuyorum oraları buraları ayrı oynuyor yüzü mahkeme duvarı gibi dünyanın yaratıcısı gibi haller takıntılar yürüsünler işlerine baksınlar :D

delikanlı adam delikanlı adamdan hoşlanır hahahaha :D

Valla şu hayatta hemen herşeyi yaptım. 2 tane üniversite okudum gerçi birini yarıda bıraktım ama o da sayılır heralde. Yaşım 27 oldu inşaat mühendisiyim kendime ait evim arabam param pulum herşeyim var ama 2 aydır1 kafaya taktım evlenemyi aradığımıda buldum sonuç hüsran olunca..neyse depresif halde saçmalamayım

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

Her erkek beğendiği kişiyi takip edip parmağında yüzüğü yok diye tanışmaya kalksa ne olur bu ülkenin hali ?

Hocam olabilir beğenebilir temiz niyetle evlenmeyi düşünebilirsiniz ama öncelikle kızı bir araştırmanız gerekir görüştüğü birisi varmı diye .. Bunun için okuyorsa bir arkadaşına çalışıyorsa iş yerinden bir arkadaşına danışabilirsiniz. Tabiki sosyal medya hesaplarından bir bilgi edinemediyseniz...

Eğer ki hiçbir görüştüğü kimse yoksa dolaylı yoldan kıza karşı niyetinizi belirtebilirsiniz.

Eğer ki araya kimseyi karıştırmadan hayatında kimsenin olmadığından emin olduysanız o zaman bir mektup yazarak elinizle teslim edebilirsiniz.

Tamam hocam yazdıklarınızın hepsine kesinlikle katılıyorum o yüzden konu açtım bırakın ytyi mtyi bana bu iş nasıl olacak bu engelden nasıl atlıycan onu öğretin ya da bırak kardeşim bu işleri sevdiğini alamıyorsan aldığını seversin diyin saygılar.

Vallaha ben olsam kalbim çok kırılırdı bir daha o kızın yanına yaklaşamazdım.Tamam istemeyebilirsin ana kibarca kusura bakma ama benim sevgilim var yada şuanda düşünmüyorum gibi bir cevap verebilirdi.Allahtan kız arkadaşı dertim olmadı şuana kadar yaşım 20 oldu :)

Valla şu hayatta hemen herşeyi yaptım. 2 tane üniversite okudum gerçi birini yarıda bıraktım ama o da sayılır heralde. Yaşım 27 oldu inşaat mühendisiyim kendime ait evim arabam param pulum herşeyim var ama 2 aydır1 kafaya taktım evlenemyi aradığımıda buldum sonuç hüsran olunca..neyse depresif halde saçmalamayım

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

Tamam hocam yazdıklarınızın hepsine kesinlikle katılıyorum o yüzden konu açtım bırakın ytyi mtyi bana bu iş nasıl olacak bu engelden nasıl atlıycan onu öğretin ya da bırak kardeşim bu işleri sevdiğini alamıyorsan aldığını seversin diyin saygılar.

Hocam ilk olarak sana şunu söyleyeyim.

Hiçbir kız tanımadığı birine 2,3 dk içinde konuşsa bile fazla umursamaz.Hali vaktim yerinde diyorsun ve hergün belirli saatlerde bi yerden geçiyormuş yanlış anlamadıysam.Arabanla hergün geçeceği yerde bekle 3,4 gün sadece her geçisinde ona bak hiç bişey demeden illaki dikkatini çekersin.Sonunda git yanına açık açık konuş eğer onu etkileydiysen seni dinler yoksa dinlemez.

Yani ilk olarak kızı etkile sonra konuşmaya başla pat diye olacak iş değil bunlar.

hey Allah'ım ya ne günlere kaldık marketten domates alıyo sanki :D

seçici ol evlilik konusunda güzellige degil karaktere önem ver

ama sanada kendimce bi akıl vereyim madem hosuna gitti kız, diyosunki marketten çıktıgında uzun uzun süzdü beni diyosun zaten o bakıslarda anlaman lazım kızın cevabını eger anlayabilmissen hiç bekleme ilk fırsatta patlat teklifi, ama evlilik teklifini degil ha :)

Hiçbir kız tanımadığı birine 2,3 dk içinde konuşsa bile fazla umursamaz.Hali vaktim yerinde diyorsun ve hergün belirli saatlerde bi yerden geçiyormuş yanlış anlamadıysam.Arabanla hergün geçeceği yerde bekle 3,4 gün sadece her geçisinde ona bak hiç bişey demeden illaki dikkatini çekersin.Sonunda git yanına açık açık konuş eğer onu etkileydiysen seni dinler yoksa dinlemez.

Yani ilk olarak kızı etkile sonra konuşmaya başla pat diye olacak iş değil bunlar.

Hocam yanlış anlamada arabayla gidip bekleyip kıza bakmakta bence çok garip olur sapıklar gibi filan tövbe tövbe :D.En iyisi gidip açıksa herşeyi yüzüne karşı anlatmak ben olsam öyle yapardım içimden ne geliyorsa söylerdim.

Yukardaki mesajları okuduysan bugünkü konuşma girişimini anlattım. 2 gün sonra bir daha şansımı deniycem ama olmaz gibi sanki.

Teknolojik satış, araba alım - satım, gayrimenkul yatırım saydıklarımın hepsi tamam forumda konuları açıldı, bir izdivaçımız kalmıştı o da açıldı, forumun potansiyeli çok iyi :)

Hocam konuşursunuz olur yada olmaz. Buradaki insanlar kanal kopyalamaktan ve engel geçmekten kayışı sıyırmışlar :D Hele bide kesinleşme günü kanalı kapananlar, ödemesi gelmeyenler var onları hiç saymıyorum onun için sağlıklı cevap alacağını sanmıyorum :)

2 seçenek sana :)

Saati sorun. 10u 10 mu geçiyor? Bugün 2 haziran salı 10:10 Sizinle tanıştığım günü ve zamanı aklımda tutmam gerekli de!

Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabiIir miyim? :)

hey Allah'ım ya ne günlere kaldık marketten domates alıyo sanki :D

seçici ol evlilik konusunda güzellige degil karaktere önem ver

ama sanada kendimce bi akıl vereyim madem hosuna gitti kız, diyosunki marketten çıktıgında uzun uzun süzdü beni diyosun zaten o bakıslarda anlaman lazım kızın cevabını eger anlayabilmissen hiç bekleme ilk fırsatta patlat teklifi, ama evlilik teklifini degil ha :)

Şimdi güzellik kısmına gelince kız öyle ahım şahım güzel değil orta hallice birde şöyle bir yanlış yaptım hatta gerizekalık kızı arabada bekledim geldiğini görünce indim ve onun gelmesini bekledim yani arabayla hava atmak gibi bir durum oldu. ah ah aptal kafam.

Tanımadığınız insanları nasıl sevebiliyorsunuz anlamıyorum daha selam vermediğin insana evleneceğim kadın diyorsun,önce insanları tanı dış güzelliğe bakma çok pişman olursun.

Ya aslında tanışma konusunda iyiyimdir lakin okuldayken sorun olmuyordu, lalylaylom takılıyorduk reddetse bile. Bilirsiniz kızlar reddetme üzere varlar. Reddederse bittim demektir.

İlkde o reddi yiyecen ki azıcık burnun sürtülsün ve ona karşı hislerin gerçekten hangi durumda kız bunu anlamaya çalışacak. Gelip boynuna atlayacak değil sonuçta :D

Sen bi ilk adımı at hele bi tanışma teklifinde bulun gerisi gelir :)

İlkde o reddi yiyecen ki azıcık burnun sürtülsün ve ona karşı hislerin gerçekten hangi durumda kız bunu anlamaya çalışacak. Gelip boynuna atlayacak değil sonuçta :D

Sen bi ilk adımı at hele bi tanışma teklifinde bulun gerisi gelir :)
İlk adımı bugün attım kız konuşmadı sadece elleriyle hayır istemiyorum der gibi yapıp yürüyüp gitti.

Abi senin durum kötü bence ergenlik döneminde insanlar kime göçsem kime girsem derdine girer sen her gördüğünle evlenmeye kalkıyon sanırım sonun hayır olsun ne diyim :p

Ben buna benzer durumu en son lise 2. sınıfta yaşadım. Kızı takip ettim aylarca en son yanına gittim tanışalım mı dedim "HAYIR!" dedi sonra facebookta buldum ekledim beni şikayet etti Facebookta 7 gün engel yedim öyle kaldı haha :D

Kısacası o işten bişey çıkmaz :D

Ortak arkadaş edinebilirsin, annenleri evlerine gönderip durumu anlattırabilirsin yada kendin karşısına çıkar izah edersin fakat bu durumda kızın kabul etme ihtimali bizim ismail kartalın son dakika hasan aliyi oyuna sürüp gol atmasını bekleme ihtimaliyle aynı.Şunu sakın unutma; bir milyon kerede red alsan peşinden git, yılma.Gerek kendim gerekte çevremdeki arkadaşlardan gördüğüm üzere kesinlikle ilk teklifte kabul almak zor peşinden koşman kendini sevdirmen lazım.En can alıcı noktada kızın tipini görüntüsünü pek önemseme çünkü evlendikten sonra tip bir işe yaramaz.Zor anlarında destek olacak sadık kafa yapısı sana uygun olmasına özen göster ve unutma; yüzü güzele doyulurda, huyu güzele doyulmaz.

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:09 ----------

Abi senin durum kötü bence ergenlik döneminde insanlar kime göçsem kime girsem derdine girer sen her gördüğünle evlenmeye kalkıyon sanırım sonun hayır olsun ne diyim :p

arkadaşın samimiyetine kocaman bir alkış alalım "kime göçsem kime girsem derdine girer" aynen öyle müdür lisede özellikle tüm erkekler böyledir

annenleri evlerine gönderip durumu anlattırabilirsin yada kendin karşısına çıkar izah edersin fakat bu durumda kızın kabul etme ihtimali bizim ismail kartalın son dakika hasan aliyi oyuna sürüp gol atmasını bekleme ihtimaliyle aynı.

Koptum ya:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri