- Web sitesi
- www.habermekan.com
İnsanlar maymundan geldiyse şimdiki maymunlar ne ayak. ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başınıza dert olacaz ki sizin de hayatta bir amacınız olsun kardesimgerçi pkk da ateist bir örgüt
sizin kankanız oluyor
bugün ateist olan yarın dhkpcli pkklı mlkpli olup başımıza dert oluyor
Tartışmaya sebep olanlar sizsiniz biliyorsunuz degil mi![]()
sen de çok saçmalıyorsun be usta.. ateist ile pkk ne alakası var? Çoğu Türkçüler ateist. Şimdi Türkçü adam pkklı mı olacak?![]()
İnsanlar maymundan geldiyse şimdiki maymunlar ne ayak. ?
sen de çok saçmalıyorsun be usta.. ateist ile pkk ne alakası var? Çoğu Türkçüler ateist. Şimdi Türkçü adam pkklı mı olacak?![]()
Forumdaki favori kullanıcımsınbunların hepsi california yüzündenaklımızı aldı arkadaş. parasızlıktan herkes birbirine saldırıyor.
konudaki yorumları okumaya yetişemiyom az yavaş olun![]()
gülmekten ağlıyorum şuan :d:d:d yeter biri şu konuyu kitlesin ölecem yemin ederim.
gülmekten ağlıyorum şuanyeter biri şu konuyu kitlesin ölecem yemin ederim.
Allah ın varlığına inanip evrime inanmak da bana o kadar sorun geliyor. Bugun ilk yazdigin topluca alinti yaptığında sadece benim 3 ya da 4 AYRI mesajimi alintiladin. Sadece 1 mesajim sana yönelikti. Ne yani sen ger konuna yazana cevap mi verecenO zaman gözlerinde sorun var.
Her yoruma cevap vermek bizzat görevim.
Kıvıran yok ne yazdıysam arkasındayım.
Hiç bir yorumu 4 kere alıntılamadım.
Birisi bana karışı birşey diyorsa buna cevap vermem gerekir.
Bak bakalım biraz o muhteşem gözlerinde konuyu ilk din ile ilişkilendiren kim?
Evrim sana göre "Allah yok,din yalan" demekse sorun sende.
kürtçü ateist pkklı oluyor
türkçü ateist dhkpcli oluyor hocam![]()
Allah ın varlığına inanip evrime inanmak da bana o kadar sorun geliyor. Bugun ilk yazdigin topluca alinti yaptığında sadece benim 3 ya da 4 AYRI mesajimi alintiladin. Sadece 1 mesajim sana yönelikti. Ne yani sen ger konuna yazana cevap mi verecen
And the Nobel Award of International Politics goes to palipletenkürtçü ateist pkklı oluyor
türkçü ateist dhkpcli oluyor hocam![]()
Senin inanman ve imanın beni takrik etmiyor kardeşim benim ya da bir başkasının inanmaması neden seni tahrik ediyor .Geçin bunları artık napcanız Ortaçağ dönemi kiliselerinin yaptıgı gibi bilime inanan insanları aforoz mu edeceksiniz.Froumdan mı banlatcanız
Forum = Fikirlerin bilgilerin özgürce saygı çerçevesinde paylaşıldığı sanal platformdur. bilmem anlatabildim mi ...
Kimsenin herhangi bir Dini ve/veya öğretiyi aşşağılayarak tartışması kabul edilemez edilmemelidir.
Yazdıklarımdan herhangi bir şekilde tarik olan varsa Report edebilir ama Hani Müslümanlıkta bir olgu vardır " Hakkını helal etmek " diye;
Report eden kac kişi varsa herkese hakkımı helal ediyorum![]()
cidden konu kilit ya. Bu tür tartışamalar yıllardır yapılıyor ve her 2 tarafta kavga yüzünden sonuca ulaşamadı. Ben Allah ın var olduğuna inanıyorum ve gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum. İnanmayan arkadaşlarada saygım sonsuz. Ama her 2 tarafın birbirine hakaret etmesi kötü birşey. Kimse kimseye fikrini kabul ettirmek zorunda değil.
Esenlikle kalın tartışmalarda insanları kırıcı şeylerden kaçınalım![]()
Ya hocam ayıp ediyorsunuz.
Ne alakası var yahu?
PKK ateist bir örgütmüş.
Bugün ateist olan yarın neden Saydığınız örgütlerden olsun?
Neden bilim adamı olmasın?
Lütfen yapmayın ya.Siz ateistleri sevmiyor olmanız bunları söyleme hakkı vermez size.
Aynısını biz yapsak "TERÖRİST" oluruz.Fikire saygı duymuyor oluruz.
Ama siz yapınca Biz PKK'lı oluyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.