Exe Uzantılı Dosyayı Düzenlemek

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar Sorum Şu her hangi bir exe kendi exem haline getirme içeriğini düzenleme gibi şeyler istiyorum yani kendi dizaynımı yapıcam kendime göre ama tabi bu öyle büyük exeler değil misal metin2.exe değil yani onu benım programım haline getiricem bunu neyle yapıcam nasıl yapıcam hiç bişi bilmiyorum top sizde :)

Bu Arada Bütün Müslüman Kardeşlerimin Miraç Kandilini Mübarek Olsun

Son düzenleme:
Şimdi anladım :D Programları denemedim ama bir kaç tane isim buldum googleda onları denedinizmi ?. Resource Tuner,Xn Resource,Resource Hacker...

Şimdi anladım :D Programları denemedim ama bir kaç tane isim buldum googleda onları denedinizmi ?. Resource Tuner,Xn Resource,Resource Hacker...

dostum bilgin varsa söyle google yazmayı bende biliyorum elbet gene bakmışsın eyvallahta benım sorunum şu ben o programda bunu nasıl yapıcam bir sürü şey çıkıcak yandan belkide ;)

Resource Hacker gibi programlarla exe düzenlemesi yapabilirsin.Onun haricin programlama dili bilmen lazım.

Hemen kızma hocam.Burda yardım etmeye çalışıyoruz dediğine bak.Yakışmıyor valla.Exe ye çok fazla erişimin olmaz yani basit işlemler yapabilirsiniz ancak türkçeleştirme vs. Diğer türlüsü arkadaşın dediği gibi dil bilmeniz lazım.

Hemen kızma hocam.Burda yardım etmeye çalışıyoruz dediğine bak.Yakışmıyor valla.Exe ye çok fazla erişimin olmaz yani basit işlemler yapabilirsiniz ancak türkçeleştirme vs. Diğer türlüsü arkadaşın dediği gibi dil bilmeniz lazım.

estağfurllah kardeşim benim ne kızıcam yanlış anladın dil bilmek derken ingilizce manasındamı söylüyorsunuz yani adam hile yapmış hilede kendi ytsine bağlanıyorum yani basıyorum uyarı şeklinde bişi geliyor onu kapattımı reklam atıyo yani yt bağlıyor onu felan nasıl düzelticem

Son düzenleme:
estağfurllah kardeşim benim ne kızıcam yanlış anladın dil bilmek derken ingilizce manasındamı söylüyorsunuz yani adam hile yapmış hilede kendi ytsine bağlanıyorum yani basıyorum uyarı şeklinde bişi geliyor onu kapattımı reklam atıyo yani yt bağlıyor onu felan nasıl düzelticem

Programlama dilini kastettim hocam. Programlarla exe yi açmaya çalışıp o linki programda aramaya çalışın hocam. Benimde fazla bilgim yok ama mantıken böyle yapmanız lazım.

programı değiştirmen çok çok zor. programın kaynak kodları 0 ile 1 den oluşuyor. eğer bunları değiştirmek istiyorsan cheat-engine diye bir program var. bu programı öğrenmem en az 4 ya da 5 ay sürer.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Net reflector ile programın kodlarına ulasabılır o kodları sıfırdan yazabılırsınız kodlama dılıne baglı mesala c# ıle yazılmıssa o kodları alıp yapıstırın. Duzenleyıp kaydedın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri