Ey Gidi Music Nations

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

ceyo

Yasaklanmış
Bir zamanlar Herkezin partneri olan Music nations, nice vaatlerle herkezi bünyesine alıp, kapanan kanalları bırak açık kanalları bile ödemeyen MN şirketi. Social bladede baya önlerdeydi şimdi bakın nerelerde.:)

fda6cd026632a4d731534dc002fd8fd4.png

beter olsun :) :) o kadar kişinin ahını alırsa olacağı bu

hatırlıyorum evet freedom ve musicnation hatta aweshomes quizden daha populer daha güvenilir yerlerdi. neyse aga ben buraya önümüzde ki ay kanal bağlamayı düşünüyorum her yerden para akışı olsun diye.

Hocam O Çok güvendigimiz Quiz dahi 1 ay olmuyor millet kara kara düşünüyordu nolacak diye Uyarı aldılar o kadar işte forumda anketler satışı yasaklanacaktı 14 gün kuralıydı tek dashboorda 5 kanal kuralı vesaire konulmustu şuan tekrardan aynı sisteme döndü Forumda Quizde Yakındır kapananı ödemeyenler grubuna katılması halen günde bir sürü kanal kapanıyor agında adsense desen neler yapmadı Foruma Forumda mn hakkında açık görüş var Firma sahipleride diyor Kapananı ödemiyorum yüksek bgbg izlenim sahte tık yapılmış hesapları ödemiyorum diye Karalama çalışmaları bitmiyor Quiz içinde Açık kanal Ödemesi Alamayanlar Olmuştu Kaldıki Göndermedigi unuttumuz ödemeler Oldugunu düşünüyorum Sıralamanın Hiçbir önemi yok gözümde Her yerde Kanalınız olmalı Her yerden para beklemelisiniz dagıtın kanallarınızı lafım aylık 20 kanal yapanlara degildir kimse üzerine alınmasın çok şükür 6 7 aydır ödeme alıyorum mnden
paypalla alıyorum ne bir bloke nede ödememe olayı oldu kapanacak riski olanları herkes gibi Quize sokuyorum Hublık Olarakta 3 aydır düzenli ödeme alıyorum ve çalışmayada devam edicem he ileride oldu banada ödemediler bel baglamıyorum Quizede iricomada freedomada adsenseyede kanal yapıyorum

Yaklaşık 50 k dolar paramız kalmıştır, bunlarda bence hiç kanal bağlamayın, kapananı ödemedikten sonra bir anlamı yok 14 ay oldu halen paralar blokede:)

sadece 5000 kanalı mı kalmış ağında. eriyor o zaman

---------- Spam Engelliyici 09:27 ---------- Önceki Mesaj 09:27 ----------

bunlar neden politika değiştirmiyor böyle giderse ortalama bir spamcı kadar kanalı olacak.

Ben olsam geçmiş kapananları öderdim,ve yeniden kitle toplardım:)

Benim tek merak ettigim cevap,
quiz kapananlari oduyorda bunlar neden odemiyor.
daha da onemlisi odemedikleri paralar nereye gidiyor

aynen öyle neden erime yoluna girdiler bunların yöneticilerine aga her geçen gün kanal sayınız azalıyor bir şekilde politika değişikliğine gidin diye uyarıda bulunun belki uyanırlar. ha çalışmazmıyım çalışacağım yine kanalları dağıtmak için.

quiz gibi kapanan kanalları ödüyorum dese 100k dan aşağı kanalı olmaz. ama quizin aldığı riski diğer partnerler almıyor. o konuyu anlamıyorum. adsense, quiz'e mufettişlerini gönderdi geçen ay ama sözleşmesini iptal etmedi o kadar kapanan yükü üzerine almasına rağmen music nation, freedom, aweshomes bunlar neden quiz kadar olamıyor anlamadım.

quiz gibi kapanan kanalları ödüyorum dese 100k dan aşağı kanalı olmaz. ama quizin aldığı riski diğer partnerler almıyor. o konuyu anlamıyorum. adsense, quiz'e mufettişlerini gönderdi geçen ay ama sözleşmesini iptal etmedi o kadar kapanan yükü üzerine almasına rağmen music nation, freedom, aweshomes bunlar neden quiz kadar olamıyor anlamadım.

arif hocam geçen senle skypedede konuştuk ben seni hala anlamış değilim alternatifler varken neden hala mn :D

hocam alternatif bir adsense bir quiz :D 4 5 tane daha alternatif olsa keşke
birde ben youtuba girmeden önce film işindeydim ruslar her hafta ödeme yapardı o rahatlığı arıyorum herhalde 5 - 6 yerden para akışı olması insan'a huzur veriyor :D

arayışlarım devam ediyor. ama ingilizceye hakim olsam music nation, freedom ve aweshomes ekibin'e quiz gibi olun diye zorlardım. burada yöneticileriyle arkadaş olanlar vardır bence akıllarını çelin :D

hocam alternatif bir adsense bir quiz :D 4 5 tane daha alternatif olsa keşke
birde ben youtuba girmeden önce film işindeydim ruslar her hafta ödeme yapardı o rahatlığı arıyorum herhalde 5 - 6 yerden para akışı olması insan'a huzur veriyor :D

arayışlarım devam ediyor. ama ingilizceye hakim olsam music nation, freedom ve aweshomes ekibin'e quiz gibi olun diye zorlardım. burada yöneticileriyle arkadaş olanlar vardır bence akıllarını çelin :D

Aslında tek alternatif Quiz değil. Machinima, Freedom, Bent Pixels, Awe gibi alternatifler mevcut. Yaygın bilinenin aksine MN de ödeme yapıyor gayet.

Bu listede Machinima ve Bent ise aksatmadan kapananları ödüyor. Quiz alternatifsiz değil. Alternatifler içerisinde en iyisi. Kesinti oranı en makbul olanı. Tökezlerse kaçacak yerimiz yok diye düşünmeyin. En kötü Freedom var %20 daha kesse de. Freedom'ın, Bent'in ise supportları harikadır mesela. Bazı avantajları var her birinin.

[MENTION=30215]mcugunuskem[/MENTION], kapananı ödediği için quiz'e millet çökmüş durumda. söylediğine katılıyorum madem genelin kuralı kapananı ödememe politikasında ısrar ediyor onlara adapte olmaya çalışmak lazım ben elden geldiğince kapanan oranını düşürmeye çalışıyorum arayışlarım devam ediyor yakında nihayi sonuca ulaşınca bu partnerlere giriş yapacam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri