ey müzik denilen ahlaksız burada mı?

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Onun kanalı hangisi para kazanığı kanalın ne olduğunu bilsem yapacağım fakat ona yapacam diye başkasına yaparım benim duruma düşer bunu istemiyorum

Arkadaşlar bu şerefsiz eymuzik.com domainini 1 ağustosta almış. Türk ticaret firmasından almış ve muhtemelen orda ödemyi yaparken kimliğini girmiştir. Bayramdan sonra kesinlikle bu şerefsizi mahkemeye verecem. Çünkü öyle bir videoya telif attıki kullanım iznimin olduğu bir video. Mahkeme boyutu dışında da hesabını kesecem ve doğduğuna pişman olacak.

alışmak lazım böyle durumlara geçen 10 binlik kanalıma art arda telif atıp kapattı şuan onun kanalı üzerinde çalışıyorum :)

alışmak lazım böyle durumlara geçen 10 binlik kanalıma art arda telif atıp kapattı şuan onun kanalı üzerinde çalışıyorum :)

10 binlik diyosun 25 bin abone olan 50 milyonluk izlenmeli kanalı sahte telifle kapattırdı bu şerefsiz. Ve bu kapattırdıklarından sadece 1 tanesi.

şunu söyliyim kapalı varsa sende aynısını yapki ders alsın.

tabi videolarla gerçekten alakası yoksa.

Adam sahtekar.

Telif attıgı her videoda farklı isim kullanıyor.
Ve telif gönderdiği eserler hep farklı kişilerin.
Bu adam bu işi nasıl yapıyor diye araştırdım. Eymuzik.com domainini almış whois çektim çıkan numarayı aradım bırak müzik yapımcılığını yaşlı bi teyze açtı burası ev oğlum bizimde alakamız yok dedi. Heleki son telif yolladığı müzik tamamen komedi onla alakası bile yok, çünkü benim yakın arkadaşımın eseri. Ve kendisinden imzalı kullanma yetkisi alacam. Bununla onu mahkemeye verecem sonra türk ticarette telefon numarası olur, ödeme yaptığı kişi bilgileri olur onlarla direk bunu savcılığa verecem.

Kanalını bul diyosun adamın kanalı varsa bile nasıl bulacan ? Adam benden sonra yükledi diye atmamışki telifleri. Kendini sahte yapımcı olarak tanıtmış. Kanalına ulaşmak imkansız.

Ne yazıkki böyle şerefsizler hep bizim milletten çıkıyor. Ve ytpara nında bu sahte teliflerin çıkmasına sebep olduğunada olan inancım arttı. Keşke muslera hiç bu forum işine birilerine bişey öğretme işine girişmeseydide. Bunun gibi çoluk çoCuğu başımıza sarmasaydı.

Adam sahtekar.

Telif attıgı her videoda farklı isim kullanıyor.
Ve telif gönderdiği eserler hep farklı kişilerin.
Bu adam bu işi nasıl yapıyor diye araştırdım. Eymuzik.com domainini almış whois çektim çıkan numarayı aradım bırak müzik yapımcılığını yaşlı bi teyze açtı burası ev oğlum bizimde alakamız yok dedi. Heleki son telif yolladığı müzik tamamen komedi onla alakası bile yok, çünkü benim yakın arkadaşımın eseri. Ve kendisinden imzalı kullanma yetkisi alacam. Bununla onu mahkemeye verecem sonra türk ticarette telefon numarası olur, ödeme yaptığı kişi bilgileri olur onlarla direk bunu savcılığa verecem.

Kanalını bul diyosun adamın kanalı varsa bile nasıl bulacan ? Adam benden sonra yükledi diye atmamışki telifleri. Kendini sahte yapımcı olarak tanıtmış. Kanalına ulaşmak imkansız.

Ne yazıkki böyle şerefsizler hep bizim milletten çıkıyor. Ve ytpara nında bu sahte teliflerin çıkmasına sebep olduğunada olan inancım arttı. Keşke muslera hiç bu forum işine birilerine bişey öğretme işine girişmeseydide. Bunun gibi çoluk çoCuğu başımıza sarmasaydı.

Telif gelen videoda bilgileri olması lazım bulup gerekeni yap derim.

geçen yabancı bir kanalıma girip maillere baktım yabancı biri mesaj atmış videomu kaldırırmısın lütfen demiş direk kaldırdım o adamlara bak bide bizim adamlara bak arada dağlar kadar fark var.

Telif gelen videoda bilgileri olması lazım bulup gerekeni yap derim.

geçen yabancı bir kanalıma girip maillere baktım yabancı biri mesaj atmış videomu kaldırırmısın lütfen demiş direk kaldırdım o adamlara bak bide bizim adamlara bak arada dağlar kadar fark var.

aynen hocam aynı şekilde bana özel mesaj yoluyla yabancı bi kız videomu kaldırımısın lütfen benim yüklediğim video dedi bende kaldırdım anında. kaldırmasak da ayrı bi durum kendi tutarsızlığımız yüzünden telif yiyoruz.

aynen hocam aynı şekilde bana özel mesaj yoluyla yabancı bi kız videomu kaldırımısın lütfen benim yüklediğim video dedi bende kaldırdım anında. kaldırmasak da ayrı bi durum kendi tutarsızlığımız yüzünden telif yiyoruz.

tabi özel şirketler yada onaylanmış kanallar aynı şeyi yapmıyor şonuçta onlarda haklı tek tek uyarmak yerine gerekeni yapıyorlar. herkes bu mesaj gönderenler gibi duyarlı olursa ne güzel olurdu ama böyle bişi imkansız.

kapanan kanalı açmak için nereye mail atmamız lazım.

karşı itiraz bulun diye teesüflerimi iletecem çünkü kapanan kanal diyorum. yani youtube açılmıyor. nerye mail yazacaz anlamadan cevap yazana su an üzerimdeki şiddeti aktarabilirim.
ben [email protected]'a mail attım ama dönüş çok saçma oldu. kanalına şu şekilde 3 ihtar gelmiş o yüzden kapandı diye mail attılar.

Aynı olayı banada yaptı ve 2008'de açılan kanalım kapandı. Video ona ait değil pavyonda çekilen bir video.
telif attığı 1 tane bile video ona ait değil zaten hocam.

Arkadaşlar bu şerefsiz eymuzik.com domainini 1 ağustosta almış. Türk ticaret firmasından almış ve muhtemelen orda ödemyi yaparken kimliğini girmiştir. Bayramdan sonra kesinlikle bu şerefsizi mahkemeye verecem. Çünkü öyle bir videoya telif attıki kullanım iznimin olduğu bir video. Mahkeme boyutu dışında da hesabını kesecem ve doğduğuna pişman olacak.
eymuzik.com tahminen ne zaman düşer hocam?

inşallah çözülür hocam, çözülürse sahte teliften kanalı kapatılanların kanalı açılacak bu şekilde.

eğer onun çözümü olmazsa sahte telif gönderilmiş ama kapanmamış kanalın çözümü var. forumda da yazıyor yarım yamalak ama kimse güvenip yapamıyor. onunla ilgili sağlam yerden bilgi aldım.

takipedyiz.........

Arkadaşlar Yokmu direkt olarak Youtubenin kelle adamlarıyla iletişime geçebilen birileri bu sıkıntıyı anlatsın yaa bu iş çekilmez oluyor artık

Arkadaşlar Yokmu direkt olarak Youtubenin kelle adamlarıyla iletişime geçebilen birileri bu sıkıntıyı anlatsın yaa bu iş çekilmez oluyor artık

Birlikte hareket etmemiz lazım. Bu şerefsizi alt etmemiz lazım.
Bu şerefsizden zarar görenler eklesin beraber hareket edelim.

arkadaşlar tipi ve adres tespit işlemi tamam. temiz olacak merak etmeyin ailesi görmeyecek. kırılmış burun dağılmış çenesinin resmini buraya koyacam. valla açık söyleyeyim normalde veledleri bizim çocuklara havale ederdim ama bu sefer olay başka şahsi bi olay. hayatımda kimseyi affetmedim bunun gibileri hiç affetmem.

arkadaşlar tipi ve adres tespit işlemi tamam. temiz olacak merak etmeyin ailesi görmeyecek. kırılmış burun dağılmış çenesinin resmini buraya koyacam. valla açık söyleyeyim normalde veledleri bizim çocuklara havale ederdim ama bu sefer olay başka şahsi bi olay. hayatımda kimseyi affetmedim bunun gibileri hiç affetmem.

Bensiz öyle bişeyi yaparsanız hocam çok kırılırım.
Skype mesutaydin86 eklerseniz sevinirim.

eleman devam ediyor ihtarlara. yine ihtar gelmiş bana. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri