Eylül Ayı İtibariyle Quiz Kanalları....

bende de yok eylül ayında değişen bişeyde yok gibi boşa heycan yaptık

ödeme almaya yakın quiz kanal atmaya başlayabilir.geçen ay ve ödeme anına kadar olan kazançları cebe indirebilirler. geçen ay öyle yaptılar

30 eylülde gör sen curcunayı. Felaket tellalliği değil bu. Life yaptı 30 agustos da yüzlerce kanalı ödeme son gününde attı. Ödeme de yapmadı. Life = quiz. Boşuna kanal kasmayın 30 eylül de yatıştırıcı alın. Ki sinirden kendinize yada başkasına zarar vermeyin

bende ama şuan quize kanal girebilen varmı ?

Şuan bütün kanallar duruyor. Kapalılar bile. Sanırım son anda armaya başlayacak

Kapalıları belli bir süre sonra atıyordu panelden.
Herhalde ay sonu gibi atıyor.

Şu anda kapalı kanallar panelde onları bahane edip herhalde kesinleşmeye yakın atarsa atarlar.
Ben bu ihtimal üstünde duruyorum.
Bakalım anlarız kesinleşemeye yakın.

30 ğustosda duruyordu kanallarım 2 günce tekrar hepsini arkadaşın tavsiyesiyle kontrol ettiğimde atılmışlardı

Bende sadece 3 tane kanal var geçen ay kesinlesmisti ama ödeme alamadım buay bu ayda ödeme alamazsam kanalları silcem

Valla bu eğer bu ayki paramı alabilirsem quizle devam ederim.Ha baktım yamuk yapıp paralara yatarsalar bir dahada yüzüne bakmam.

Arkadaşlar hala quize kızıyoruz tamam quiz yapt kötü hainlik yaptı ama neden hala quiz kanal satılıyor forumda anlamadığım yaşananların hepsi onların yüzüne hala neden satılmaya izin veriliyor. birileri 3-5 kuruş kazanacak diye yasak olan birşeyden partnerin istemediği birşey yani. Neden hala devam ediyor satışlar satmasın ya bıraksın paralarını beraber toplayıp verelim gitgide batırmasın . Alan insanlara da acıyorum gerçekten . Arkadaşlar hepsi atılmaya devam edecek. Genelde aynı IP ten aynı modemden girilen kanallar atılacak. Benim neden bir tane bile kanalım atılmadı . Çünkü hepsini bekledim kendi emeğimle yaptım . Lütfen izin vermeyin artık kendimize yapıyoruz bize kimse birşey yapmıyor. Adamlar bizi resmen paramızı vermeyerek resmen bizi dayakla terbiye ediyorlar hala terbiye edilemeyenler var yasaklayalım lütfen şu satışları. Her ay quizden tıkır tıkır para mı alıyorum hata çok yeni olarak bende mi yoksa quiz kanal satanlarda mı . Almayın lütfen sizde satmayın arkadaşlar lütfen . boş yere uğraşıyorsunuz aldığınız quiz kanalların ömrü maksimum kazançlar kesinleşince atılacak ödeme alamayacaksınız uğraşmayın boş yere .

geçen ay atılan hiç kanalım olmamıştı quizde fakat bu ay bir dashboarda çok yüklenmişim son zamanlarda 50 kadar kanal vardı alayını atmışlar.. İyi kazandıranları ünlem gelmediyse adsenseye bağladım aşırı ünlem gelenlerin bir kısmını mnye bağladım mecburen

malum quzde ödeme dönemeine doğru 1 er 2 şer kapanmalar oluyor sırf kapatmasınlar diye içindeki videoları siliyorum iyi kanalların inş boş diye bahane edip atmazlar

Quizden atılan kanalları adsenseye bağladim. Toplam 4tane iyi izlenimli kanal. Bunların icerisinden bazı videolar ünleme düştüğünden videoları silip, sadece dolar yananları adsense de bırakmıştım. Bugün kanallarına baktığımda hepsi SPAM sebebiyle kapanmış. Bu işler bundan sonra nasıl olacak bilemiyorum. Her geçen gün bu iş daha zor hale gelmeye başladı.

Son düzenleme:
Bize düşen bundan sonra elimize düşen partnerleri hiç etmemek arkadaşlar elbette yeni partner şirketler piyasada çıkacak bunları iyi değerlendirmeliyiz çöp çalışmayı bırakalım kalite konuşsun artık yoksa elimizdekindende olacaz hırs yapmamak lazım ben devlet memuruyum burdaki çoğu arkadaştan az kazanıyorum maaşımdan fazla alıyorlar tamam helali hoş olsun ama biraz da çöp kanalları silelim gitsin 3-5 izlenime para verse ney vermese ney . kimse kimsenin kanalına çökmeyi kapattırmayı bıraksın sahte telif olayını bıraksın herkes saygı duysun birbirine hiç sorun kalmaz . Malesef ki biz türk mantığını bırakalım sadece ben demeyi bırakalım az olsun ama sürekli olsun. ev geçindiren arkadaşlar var burdan onları bari hiç etmeyelim . Saygılar inşallah herşey daha güzel olur. Ama google gibi büüyük bi ağ ile dalga geçmeyi bence biz bırakalım . SAhte telifle topluluk ihtarıyla falan . sahte izlenimle sahte telifle partner kanal satma işini bırakalım lütfen.

---------- Spam Engelliyici 06:53 ---------- Önceki Mesaj 06:53 ----------

Bize düşen bundan sonra elimize düşen partnerleri hiç etmemek arkadaşlar elbette yeni partner şirketler piyasada çıkacak bunları iyi değerlendirmeliyiz çöp çalışmayı bırakalım kalite konuşsun artık yoksa elimizdekindende olacaz hırs yapmamak lazım ben devlet memuruyum burdaki çoğu arkadaştan az kazanıyorum maaşımdan fazla alıyorlar tamam helali hoş olsun ama biraz da çöp kanalları silelim gitsin 3-5 izlenime para verse ney vermese ney . kimse kimsenin kanalına çökmeyi kapattırmayı bıraksın sahte telif olayını bıraksın herkes saygı duysun birbirine hiç sorun kalmaz . Malesef ki biz türk mantığını bırakalım sadece ben demeyi bırakalım az olsun ama sürekli olsun. ev geçindiren arkadaşlar var burdan onları bari hiç etmeyelim . Saygılar inşallah herşey daha güzel olur. Ama google gibi büüyük bi ağ ile dalga geçmeyi bence biz bırakalım . SAhte telifle topluluk ihtarıyla falan . sahte izlenimle sahte telifle partner kanal satma işini bırakalım lütfen.

Partnerden atılıp adsenseye bağlasak kanalları içindeki kazanç adsense yansırmı?

peki arkadaşlar, yeni kanal ekleyebilen var mı? veya quizden gelen her hangi bir mail varmı. yeni kanal ekleme ile ilgili? yeni güncel şartlar ile ilgili?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri