Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim 13.10.2014 tarihinde geldi.
An itibariyle Eskişehir![]()
![]()
Birdahaki ay bana ulaşması dileğiyle..![]()
Neye gire sorgulatiyosun adres ve isme gore miarayıp bir sor abi pttyiAradıktan sonra anladığım gelmiş adamlar keyfi bekletiyorlarmış gibi
![]()
arayıp bir sor abi pttyiAradıktan sonra anladığım gelmiş adamlar keyfi bekletiyorlarmış gibi
![]()
Neye gire sorgulatiyosun adres ve isme gore mi
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha 2 gün oldu çıkalı![]()
Arayıp sordum her hangi bir posta vs gelmemiş gönderenden barkod numarasını alın öyle sorgulatalım diyor.Bu barkod numarasını alma imkanımız var mı ? varsa nasıl ?[MENTION=13914]brain[/MENTION] aynen, mahalle mahalle gezen elemanları var anladığım kadarıyla pttnin onu verdi telefona. Bugün yada yarın uğrarım dedi geldi bugün.
[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] ben geçen ay çıktı sanıyorum senin pini![]()
Arayıp sordum her hangi bir posta vs gelmemiş gönderenden barkod numarasını alın öyle sorgulatalım diyor.Bu barkod numarasını alma imkanımız var mı ? varsa nasıl ?
Yine ödeme alamicaz ne sansizim offYok hocam barkod alma şansınız, takipsiz geliyor çünkü postalarBarkodsuz gelen posta ise sadece mahalle / isim şeklinde sorgulanabilir aranarak
Yine ödeme alamicaz ne sansizim off
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.