Eypio Günah benim suç benim Telif yedi.

Taha Gunes - 6 ay önce
Sıradaki telif eyypioya gelsin

yalnız adamlar işini biliyor 27k izlenmiş videoyu cukkalamışlar 2 senedir bi kişi bile farkına varmadı : )

beste direk çalınmış gibi gelmedi bana sadece giriş kısmının üstüne gidilmiş sample olarak alınmış. müzik bilenler aydınlatabilir. bu kadar benzerlik olan bir sürü şarkı gösterebilirim yabancı türk farketmez

Eypio & Burak King - #Günah Benim şarkısının girişi ile aynı. burdan almışlar demekki.
[ 1 Yıl önce ]

Ama tamamı değil, sadece girişi alınmış bence bu kadar ince şeylere takılmamalı.

Çağatay Akman telif yediği zaman burda herkes yok şöyle yok böyle diye bilip bilmeden konuşmuştu bende yapılan yorumların cahilce olduğunu söylemiştim yaptım yorum yüzünden 1 hafta Ban yedim ama telif kalkınca haklı olduğum ortaya çıkmıştı.

Eypio nun açıklamasını beklemek gerek belki alt yapının asıl sahibinden satın almışlardır

müzik çok güzelmiş :) sanki buda bir türkçe parçadan çalınmış hatırlayamadım ritmini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri