F.. Bitti Bu Mu Başladı?

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

rey

Kayıtlı Üye
2.kez başıma geldiği için konuyu açıyorum.Bir diziyi biter bitmez yt'ye yüklüyorum ve anında izlenim alıyor.Benden yarım saat-45 dakika sonra yükleyen ve bol aboneli bir kanal daha var.Herşeye rağmen aldığım kısa sürede izlenimden dolayı ben ilk sırada olduğumda videom esrarengiz bir şekilde sıralamadan uçuyor.Geri sayfalara düşmüştür diyeceksiniz filtrelerden bugünü işaretliyorum ve yine görünmüyor.Videoya bakıyorum herkese açık yayında ama ne hikmetse birden sıralamadan uçuyor.Benzeri bir şekilde olayı yaşayan var mı?

Ben de özgün kanallarımda birebir aynı olmasa da benzer durumlar yaşamıştım, takipteyim

Bende konu açtım zaten hocam aynı sorundan müzdaribim başta bende rakip yapıyor sandım. Dedim heralde şimdide index sildirme buldular ama yt ile alakalı bir durum var 2 gündür sanırım

Bende konu açtım zaten hocam aynı sorundan müzdaribim başta bende rakip yapıyor sandım. Dedim heralde şimdide index sildirme buldular ama yt ile alakalı bir durum var 2 gündür sanırım

Cuma günü de aynı şey oldu.En büyük rakibe bakıyorum onda sıkıntı yok,videoları takır takır çıkıyor.Ben 10 kez belki başlığımı arattım yok tamemn gitmiş.

Cuma günü de aynı şey oldu.En büyük rakibe bakıyorum onda sıkıntı yok,videoları takır takır çıkıyor.Ben 10 kez belki başlığımı arattım yok tamemn gitmiş.

Bende 10 kere felan arayınca görünüyor sonra tekrar arayınca gidiyor sonra tekrar arayınca geliyor enteresan bir durum var.

Eger ki videoyu ayni sekilde (cerceve, uzunluk, efekt) atiyorsaniz bunun olmasi normal. O attiktan sonra aboneleri tarafindan izlenince izlenim sayisi seninkini gectiginde otomatik olarak senin videonun yerini aliyor. Bu yeni bisey degil uzun zamandir boyle.

Eger ki videoyu ayni sekilde (cerceve, uzunluk, efekt) atiyorsaniz bunun olmasi normal. O attiktan sonra aboneleri tarafindan izlenince izlenim sayisi seninkini gectiginde otomatik olarak senin videonun yerini aliyor. Bu yeni bisey degil uzun zamandir boyle.

Videoda herhangi bir şekilde çerçeve yok.Sıralamada benim yerimi alabilir ama benim video tamamen sıralamadan kalkıyor.Yani hiç görünmüyor.Bu normal değil.

Videoda herhangi bir şekilde çerçeve yok.Sıralamada benim yerimi alabilir ama benim video tamamen sıralamadan kalkıyor.Yani hiç görünmüyor.Bu normal değil.

Iste ayni ozelliklere sahip oldugundan dolayi senin yerine geciyor. Videoyu yuklerken biraz bastan sondan kes o sorunla karsilasmazsin.

bu sorun öncedende vardı ama pek bilinen birşey değildi
ben attığım içeriğin ismini devamlı değiştirerek bu sorunu atlatıyordum sizde deneyin belki işe yarar

Başlık değiştirerek aşılabilen bi sorun değil bu.. Eskiden bu şekilde aşılabiliyodu.. Ama bunun için herhangi bi çözüm bulamadım henüz.. Tamamen şansa çalışıyorum..

Iste ayni ozelliklere sahip oldugundan dolayi senin yerine geciyor. Videoyu yuklerken biraz bastan sondan kes o sorunla karsilasmazsin.
O aboneli kanal da ben de bugün telif yedik :) Yani ikimizde sıfırdan atacağız videoları.Ben erken atacağım için yüksek izlenim alacağım o düşük aboneye rağmen ve düşük izlenime rağmen benim yerimi alırsa ortada bir çapanoğlu olduğu kesinleşecek.Olmadı senin dediğin gibi yapacağım.Teşekkürler.

O aboneli kanal da ben de bugün telif yedik :) Yani ikimizde sıfırdan atacağız videoları.Ben erken atacağım için yüksek izlenim alacağım o düşük aboneye rağmen ve düşük izlenime rağmen benim yerimi alırsa ortada bir çapanoğlu olduğu kesinleşecek.Olmadı senin dediğin gibi yapacağım.Teşekkürler.

Hocam sonucu yazarmisniz denediignzde

Hiçbir videoda tutunamıyorum abiler , çalışmayı bırakın diyo bize adamlar resmen.. Saatlerce uğraş boşa gidiyo..

index olayında büyük sorun var onca umut onca emekle atıyosun videoyu ama sonuç hayal kırıklığı bu nası bi index algoritması ya adamlar resmen atılan videoların izlenmemesi için ellerinden geleni yapıyo

Son durumu aktarıyorum;bugünkü attığım videoda böyle bir sorunla karşılaşmadım,bakalım yarın ne olacak.

Benimde 1 videomsa böyle oldu 1 haftadır izlenim durdu gnlük 30k gelen videoya birden zank diye durdu günde 100 izlenim gelmiyor benim katagori farklı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri