Face sayfa alınacaktır

• Kullanıcı batı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış

batı

Kayıtlı Üye
Merhaba.
Sayfa adını ve linkini degistirebilecegim türk takipcili sayfa arıyorum uygun fiyatlı. Çokta takipçi olmasına gerek yok 5 -10- 20k olabilir

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5k 10k falan takipcili sayfanın piyasası ne ise artık şuan hocam. Kafamda bi rakam yok. Bende çok aldım sattım geçen yıl falan. Şimdi kendi adım ile kullanacağım bi sayfa lazim

Elimde 10k bi sayfa var, ortalama bir fiyat söylersen atayım bilgilerini hocam
Hocam sayfa sizin. Fiyatı ve linki siz verin değerlendireyim. Ama dediğim gibi ismi ve linki degistirebilmeliyim

Hocam sayfa sizin. Fiyatı ve linki siz verin değerlendireyim. Ama dediğim gibi ismi ve linki degistirebilmeliyim

Eyvallah hacı abi de forumda bile sayfa işiyle uğraşan sayısı belli, ortalama fiyat elle tutulur bir şey ise girip kontrol edeyim

Eyvallah hacı abi de forumda bile sayfa işiyle uğraşan sayısı belli, ortalama fiyat elle tutulur bir şey ise girip kontrol edeyim
Kontrol edin hocam. R10 da da varım orda da bakiyorum. Sizde ordan bakıp kaç k olduğuna göre fiyat bicebilirsiniz

Kontrol ettim fiyatlar çöp, piyasa çöp :d hiç uğraşmaya değmez
Dedim ama :) herkes yapiyor bu işleri. Sayfa boşta durmaktansa sat hocam. Ben adı ve linki değişme hakkı olan sayfa alacağım. Eğer varsa sizde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri