Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır ülke farketmez biz türk hesapla yapıyoruz tabi illegal yoldan hacklenmiş eski hesaplar satılıyor 30 40 tlye ya öyle alıcaksınız yada eş dost akrabadan eski açılmış hesaplardan yapıcaksınız bu işlemleri.Mail onayına az limit veriyorda telefonla oynaylanırsa 2 3 kat fazla veriyor 500 tl taktıgımı bilirim![]()
ben biliyorum, bi döküman var gönderebilirim. forumda da şu an satılıyor ama bikaç kişiye gönderdim hemen gidip pişpiriklemişler beni. şunu söyleyeceğim, bu tür şeyleri ben yapmam, kul hakkına giriyor. o yüzden yapacak kişinin vebalini alamam. ona göre isteyin.
Nasıl açılıdığın bilmiyorum ama özetle şöyle, hesap açıp 5-10 tl sanal kart ile para ödüyorlar facebook'a o da ödeme alınca 150 TL'ye kadar açık hesap yapıyor yani 150 tlye kadar reklam veriyorsunuz ama ödemeyi sonra yapıyorsunuz tabi sanal kart o ara kapanıyor ve google 150 tl parayı çekemiyor ama siz 150 tllik reklam verdiniz ve sitenize hit, uygulamanıza indirme elde ettiniz bile yani google'ı dolandırdınız![]()
isteyene gönderdim, zaten forumdan almış o da. elinde başka yöntemler olan varsa özellikle de şu an satılanlardan bana gönderirseniz ben de size elimdeki diğer satıştaki yöntemleri gönderirim
İsteyene yardımcı olabilirim.
[email protected] skype
Nasıl olacaksın eklemeye çalıştım seni ama bulamadı koca skype seni D:
hocam bi daha kontrol et istersen
ya da verin adresinizi ben ekleyeyim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.