Facebook açıkladı! Videolardan para kazanabilirsiniz..

Şartları sağlayan bi grubu eklemiştim vaziyet bu, kanalın büyüklüğüne göre fena değil çalışmak lazım:D

NLAe5z.png
Hocam benim milyonluk kanallarda böyle erişim sıkıntı hep sizde erişim sıkıntısı olmuyor mu

Arkadaşlar sayfanın para kazanmaya uygun olup olmadığını nasıl kontrol ediyoruz?

Sadece viral olmuş bir video para kazandırıyor bende yeni yüklediğim 2k-3k erişimli videolardan hiç para kazanamadım sizde durumlar nasıl?

facebook adablocker programına hazırlığa başlıyım bari :p

Arkadaşlar şöyle bir durum var bende video mu yüklüyorum fakat para kazanma işareti hep değerlendirmede kalıyor video 2k 3k izleniyor ama pk değerlendirmede kaldığı için hiçbirşey kazanamıyorum sizdede durum böylemi?

Arkadaşlar şöyle bir durum var bende video mu yüklüyorum fakat para kazanma işareti hep değerlendirmede kalıyor video 2k 3k izleniyor ama pk değerlendirmede kaldığı için hiçbirşey kazanamıyorum sizdede durum böylemi?

O zaman videoyu yüklediğin gibi yayınlama hocam, yüklediğin zaman belirli bir saate planla para kazanmayı öyle aktif et, değerlendirme bittikten sonra da paylaş gitsin :)

Şu an sistemin aktif olduğu ülkeleri alt kısımda listeliyorum. Bu ülkeler için sayfa satın alma işlemini dolandırılmadan hangi siteler üzerinden alabiliriz?

Arjantin, Avustralya, Belçika, Bolivya, Şili, Kolombiya, Danimarka , Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, El Salvador, Fransa, Almanya, Guatemala, Honduras, İrlanda, Meksika, Yeni Zelanda, Norveç, Peru, Portekiz, İspanya, İsveç, Tayland, Hollanda, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri

Şu an sistemin aktif olduğu ülkeleri alt kısımda listeliyorum. Bu ülkeler için sayfa satın alma işlemini dolandırılmadan hangi siteler üzerinden alabiliriz?

Arjantin, Avustralya, Belçika, Bolivya, Şili, Kolombiya, Danimarka , Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, El Salvador, Fransa, Almanya, Guatemala, Honduras, İrlanda, Meksika, Yeni Zelanda, Norveç, Peru, Portekiz, İspanya, İsveç, Tayland, Hollanda, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri

Facebook yabancı gruplarda satanlar gördüm ama adamlar para kazanması uygun olan sayfaya 5-6 k dolar para istiyorlar.

Facebook yabancı gruplarda satanlar gördüm ama adamlar para kazanması uygun olan sayfaya 5-6 k dolar para istiyorlar.

guzel paraymıs. ben 2-3k tl ye satmayı dusunuyordum. satan grupları pm atabilirmisin mumkunse, bi bakalım durum nedir

youtube kanal satışları duymuştum PlayerUp
facebook sayfaları da satıyor mu burayı bir araştırın isterseniz hocam

Uzun yıllardır kişisel facebook hesabım yok. Birşeyi merak ediyorum. Bu 10k takipçi meselesi ile alakalı.
Facebookta attığımız videoları sadece bizim takipçi kitlemi izleyebilecek? Yoksa genel bir izlenim ağı bulunmaktamı?

Uzun yıllardır kişisel facebook hesabım yok. Birşeyi merak ediyorum. Bu 10k takipçi meselesi ile alakalı.
Facebookta attığımız videoları sadece bizim takipçi kitlemi izleyebilecek? Yoksa genel bir izlenim ağı bulunmaktamı?

herkes izleyebilir videoları. takipciler paylasır, onların arkadasları gorur izler vs. ama tabi istersen istedigin ulkede gosterebilir yada istemedigin ulkeleri engelleyebilirsin.

para kkazanma olarak soruyorsan eger, para kazanma acılması icin 10k takipci ve izleyenlerin ulkeleri para kazanma acık ulkeler olması gerekiyor

herkes izleyebilir videoları. takipciler paylasır, onların arkadasları gorur izler vs. ama tabi istersen istedigin ulkede gosterebilir yada istemedigin ulkeleri engelleyebilirsin.

para kkazanma olarak soruyorsan eger, para kazanma acılması icin 10k takipci ve izleyenlerin ulkeleri para kazanma acık ulkeler olması gerekiyor
Tam olarak herkes izleyebilir denilmez o zaman :)
Yani demek istediğim şu herhangi bir keywords ile arama yapılıp senin içeriğine herkes ulaşamaz. Doğrumu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri