izlenimler Türkiye'den mi kral ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
izlenimler Türkiye'den mi kral ?
Yasaklı formatları şöyle bir gözden geçirince şunu fark ettim. FBnin istediği özgün içerik özgünün de özgünü. Slayt yok, hareketli görüntülerden derleme yok, yazılı video yok. Yani kendin kamerayı alıp çekeceksin. Belki Ruhi Çenet bile yüz göstermedği videoyu yüklediğinde sıkıntı çıkabilir. Değil spam, slayt yapan özgünlerde bile sıkıntı olacak gördüğüm kadarıyla.
Sözleşme derken hocam, sözleşme olayını bilmiyordum, nasıl bir şey ekran görüntüsü atabilir misiniz
Arkadaşlar bu resimdeki olay kazanma açıkmı demekhttps://i.hizliresim.com/yqQDEL.jpg
Aynen hocam sayfanız para kazanma için uygun
benim sayfamda da aynı sey mevcut. sayfa ayarlarından para kazanmayı erisim izni ver diyor ama, orayı tıklayınca bos sayfa cıkıyor izin verilcek birsey yok.
Yokmu bilen tüm şartları sağladığım halde para kazanmayı açamadım ne yapmamız gerekiyor nereden açılıyor para kazanma?
tr banka girdiyseniz onkayıt almıstır sizi .
Tr banka girdiğinizde önkayıta alıyor. ama almanya vs girseydiniz hemen acılmıstı. Zaten yazıyor dikkatli okursanız .
Onaylı sayfa / on kayıt alınmıs sayfa seklinde ingilizcesi. Onun için kazanma aktif değil. TR için ödeme acıldıgında aktif olacak.
evet on kayıt alınmıs sayfa olarak gorunuyor ve ulke uygun degil uygun olunca onaylanıcak yazıyor. ben ulke izlenim uygun degil diye dusunmustum bu durumu. artık bekleyez yapacak birsey yok. acılır insallah Tr ye odemeler
Arkadaşlar facebook canlı yayınlarında reklam çıkıyor mu ? Bununla ilgili bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.
takipteyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.