Facebook açıkladı! Videolardan para kazanabilirsiniz..

Full özgün diye bişey olması imkansız hocam.. Full özgün olsa bu alem biter.. işlemez, çoğu içeriği 5 para etmicek adamların resimleri yada videoları bile paylasım sayesinde deger kazanıyo aslında..

Evet o konuda haklısınız hocam. Full özgünden kastım dediğiniz şekilde değil. Kendi oluşturduğunuz, kendi kameranızla çekimini yaptığınız içeriğiniz yoksa faceye bulaşmayın demek istedim. Spama hiç bir şekilde taviz yok, özgün içerikler yani kendi oluşturduğunuz içerikleri kabul ediyorlar.

Son düzenleme:
Var mı güncel olarak tr içerik kazanan?

Var. Bu gün başladım. Bu gün açtılar ve 5k takipçim bile yok. Reels videolarında açıldı.

Not: arkadaşlar özelden mesaj yazmayın. Ben para kazanma açıcı değilim. Kimsenin para kazanmasını açamam da kapatamam da ve çok değerli vaktimi böyle boş işlere harcayamam. İyilik perisi değilim maalesef.

Son düzenleme:
Toplamda izlenim sayısı ne kadar?

Tam rakam veremem ancak 5-6m vardır.
Not: arkadaşlar özelden mesaj yazmayın. Ben para kazanma açıcı değilim. Kimsenin para kazanmasını açamam da kapatamam da ve çok değerli vaktimi böyle boş işlere harcayamam. İyilik perisi değilim maalesef. hele ki fütursuzca cep telefonunu mesaja yazanlara hiç saygım yok.

Son düzenleme:
Youtubede başarılı olamayanlar bence facebooku denemeli, çünkü facede çok rekabet yok, rekabet olmadığı içinde tutturma olasılığınız yüksek, özgün içeriğiniz varsa kesinlikle deneyin, facebook özgün içerikleri özelliklede reels videoları öne çıkarıyor. Özgün sayfaların büyümeside kolay oluyor, tek yapmanız gereken düzenli çalışın pes etmeyin, 3-5 video atıp izlenmedi diye bırakmayın, muhakkak içerikleriniz izlenecek, etkileşim alacaktır, zaten ondan sonrası kolay. Facebook ile video yayın içi reklamlardan, reels videolardan, canlı yayınlardan, yıldızlardan, bonus ve aboneliklerden (dolar) para kazanabilirsiniz.

Youtubede başarılı olamayanlar bence facebooku denemeli, çünkü facede çok rekabet yok, rekabet olmadığı içinde tutturma olasılığınız yüksek, özgün içeriğiniz varsa kesinlikle deneyin, facebook özgün içerikleri özelliklede reels videoları öne çıkarıyor. Özgün sayfaların büyümeside kolay oluyor, tek yapmanız gereken düzenli çalışın pes etmeyin, 3-5 video atıp izlenmedi diye bırakmayın, muhakkak içerikleriniz izlenecek, etkileşim alacaktır, zaten ondan sonrası kolay. Facebook ile video yayın içi reklamlardan, reels videolardan, canlı yayınlardan, yıldızlardan, bonus ve aboneliklerden (dolar) para kazanabilirsiniz.

Hocam türkçede kazanç nasıl?

Ben katılmıyorum.Facebook kolay yer değil.Video izlenir.Gunluk en az 5 video almanız lazım.Takipci ve saat kasmak kolay değil.

Ben katılmıyorum.Facebook kolay yer değil.Video izlenir.Gunluk en az 5 video almanız lazım.Takipci ve saat kasmak kolay değil.

Senin bu söylediğin normal uzun videolar için geçerli, sıfırdan başlayan biri zaten uzun video ile başlamasın reels atarak başlamalı, düzenli olarak 1 ay boyunca günlük 2 reels at bakalım neler oluyor :D

Kalite derken 1080 p mi ? Yoksa özgün mu ?

Emek vereceksin, uğraşacaksın, yaratıcı olacaksın. Başkalarının içeriğini kopyalayıp sayfana atmayacaksın. Kendi içeriğini, konseptini oluşturacaksın. O zaman bak nasıl tutuyor içeriğin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri