Facebook arkadaş kasma yöntemi.

farklı yöntemlerle zamanında çok face hesabı satmışlıgım var ama uzun zamandır ugraşmadım bunlarla.eski hesaplarımda hala duruyor,arada girer bakarım.web sitem için face sayfası açtım bu hesaplardan birisiyle,siteye ekledigim içerikleri oraya eklemek için de face hesabına girdim az önce.2 gündür sürekli arkadaş istegi onaylamakla ugraşıyorum :) dedem yaşında adamların attıgı mesajlar,resimler zaten adamın aklını alır :D

Bayan hesabı açıp arkadaş kasman bir işe yaramıyor çünkü sapıklar arkadaş ekliyor.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende bu şekide yapmıştım 6-7 ay önce ve arkadaş sayısı 5000 sınırrına ulaşmıştı ama 1 hafta önce kimlik onayı istedi :D hesap gitti ama 6-7 ay iyi dayandı

farklı yöntemlerle zamanında çok face hesabı satmışlıgım var ama uzun zamandır ugraşmadım bunlarla.eski hesaplarımda hala duruyor,arada girer bakarım.web sitem için face sayfası açtım bu hesaplardan birisiyle,siteye ekledigim içerikleri oraya eklemek için de face hesabına girdim az önce.2 gündür sürekli arkadaş istegi onaylamakla ugraşıyorum :) dedem yaşında adamların attıgı mesajlar,resimler zaten adamın aklını alır :D

bende farklı yöntemlerle arkadaş kasıp çok güzel sayfalar yapmıştım uzun süredir uğraşmıyorum da dediğinde haklısın hocam dedem yaşında adamların harbiden ne hallere girdiğini gördüm bende :) zaten eskiye göre bayanlar daha az aktif gönderilere yorumlarda filan bu şahışlar yüzünden 2010 2011 yıllarında sadece mesajlar vardı evrim geçirdiler sanki resimler filan harbiden aklını alır adamın :)

amaçda o zaten hocam ya sayfa veya grup daveti yollamak yada duvarında paylaşıp linki hit çekmek

bi arkadaş benden hesap istedi bişey deniycem diye,25tlye 2k civarında arkadaşlı bi hesabı verdim o gün.sonra adam ertesi gün geri geldi,istedigimi başardım elinde başka hesap varmı diye,3-4 hesap daha sattım aynı şekilde.sonra dedim arkadaş merak ettim,naptın sen bunu.detaya girmedi ama işte profilde yada özelden mesaj atanlara gir sitedeki reklamlara tıkla sana resim atayım filan demiş,herkese farklı sitelerini vermiş.benden 25tlye aldıgı hesapdan ertesi gün 100tl üzeri para kazanmıştı.o gün işte 3-4 tane daha aldı,1 hafta sonra adsense ödemeleri vardı,ordan para gelince geldi yine abi elinde kaç tane hesap var diye :D

bu hesaplara mesaj atan o amcalara,dayılara oh olsun diyorum ben açıkcası.adam 70 yaşında,gelmiş kamera açalim filan diyor 18 yaşında kıza.bu adamlarla dalga geçenlere ben eline saglık diyorum.

bi arkadaş benden hesap istedi bişey deniycem diye,25tlye 2k civarında arkadaşlı bi hesabı verdim o gün.sonra adam ertesi gün geri geldi,istedigimi başardım elinde başka hesap varmı diye,3-4 hesap daha sattım aynı şekilde.sonra dedim arkadaş merak ettim,naptın sen bunu.detaya girmedi ama işte profilde yada özelden mesaj atanlara gir sitedeki reklamlara tıkla sana resim atayım filan demiş,herkese farklı sitelerini vermiş.benden 25tlye aldıgı hesapdan ertesi gün 100tl üzeri para kazanmıştı.o gün işte 3-4 tane daha aldı,1 hafta sonra adsense ödemeleri vardı,ordan para gelince geldi yine abi elinde kaç tane hesap var diye :D

bu hesaplara mesaj atan o amcalara,dayılara oh olsun diyorum ben açıkcası.adam 70 yaşında,gelmiş kamera açalim filan diyor 18 yaşında kıza.bu adamlarla dalga geçenlere ben eline saglık diyorum.

hocam bende yapıyordum :) davet kastıktan sonra sayfalara direk reklam tıklama olayına baslatıyordum 00.. diye baslayan numara panelleri filanda çok rahat kasılıyordu ama fb fake bayan hesabı kasanlar bilir bu insanlar ne hallere düştüğünü bi sohbet bi resim için dedelere 40 takla attırırsın sanal alem sosyal medya bu durumlara düştü fb sayfalarım varken bayanlar sayfaya mesaj atıyordu güzel paylasımlar vs diye yoruma yazmaya korkuyolardı hadi genç olsa neyse dersinde o amcalara dedelere müstehaktır o numara paneli kasanların yaptıkları :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri