Facebook banka hesabı değiştirme sorunu (YARDIM)

blackkite

Kayıtlı Üye
Merhabalar, Facebook ödeme alma yöntemi olarak payoneer EUR hesabını tanımladım (SAKIN TANIMLAMAYIN) fakat facebook ödemeleri USD cinsinden yaptığından dolayı, EUR hesabına giden para yansımıyor. Sorun burada ortaya çıkıyor. Facebook'a, Payoneer ABD (Dolar) hesabını tanımlamak istediğimde ise benden SWIFT kodu istiyor ama Payoneer'de sadece ABA kodu mevcut. (SWIFT kodu yokmuş payonner ile görüşüldü) Benim öğrenmek istediğim konu facebook ödeme alma yöntemi için Payonner USD hesabını facebook' a nasıl girebilirim. Teşekkürler.

banka usd dövüz hesabının ibranını yapacaksın

turk bankası

turk bankasına odeme yapılıyormus bende döviz hesabı olmayanı ekledım sımdı turk bankası eklıyemıyorum banada yardımcı olurmusunuz ? ad break paypal hıc eklemedım ulke olarak almanyayı sectım ve para kısmı otomatık almanya gelıyor ıban degıstırmeye calıstım paypal yazıyor ama ben paypal hıc gırmedm

blackkıte bende turk bankası ekledım ama dovız hesabı degıldı ıban degıstıremıyorum sen degıstırebılıyormusun rahat ? bı sekılde bana ulke tanımsız dıyor bana yardım edecek kımse yokmu :(

blackkıte skype kullanıyormusun sana bırsey sormam gerek

sorunun duzeldımı ustad benımkını eklemısler ama 1 gun sonra :) ılke kuralları hatası yedım ya telıfmı orjınal olmayan ıcerıkmı neyse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri