Facebook DM'ye destek verir mi?

Opustuc

Kayıtlı Üye
Biliyorsunuz bu aralar Mark Zuckerberg, Google ve Twitter'a doğrudan savaş açmış, uzun zamandırda Youtube'a Facebook üzerinden gizliden gizliye (paylaşılan YT videolarını kullanıcılara çok az göstererek) engel koyarak niyetini belli etmişti. Acaba diyorum Dailymotion'a, Facebook üzerinden paylaşımlarda gösterim arttırma gibi bi imtiyaza izin verir mi Facebook yönetimi ?

Son düzenleme:
Facebook zaten çok yakında kendi video sisteminden para kazanma olayını çıkarabilir. Böyle bir imtiyaz sağlamaz şu an kimseye.

Facebook zaten çok yakında kendi video sisteminden para kazanma olayını çıkarabilir. Böyle bir imtiyaz sağlamaz şu an kimseye.

Benim de aklıma bu geliyor ama aşırı izlenme sayıları oluyor videoların, yaparlarsa Youtube gibi olmaz sanırım. En ufak kanalın attığı video çok büyük izlenimler alıyor. Ama sadece kanallara mı gelir yoksa userlara mı bu karışık olur biraz.

zannetmiyorum hatta bu dailymotion videoları sürekli paylaşan facebook sayfalarını kapattı bi ara bu olayın madurlarından cezmi kaloriferde vardı uzun uğraşlar sonucunda(1 Hafta) açtırdı tekrar facebook sayfasıını ve birdaha dm videosu paylaşamadı

zannetmiyorum hatta bu dailymotion videoları sürekli paylaşan facebook sayfalarını kapattı bi ara bu olayın madurlarından cezmi kaloriferde vardı uzun uğraşlar sonucunda(1 Hafta) açtırdı tekrar facebook sayfasıını ve birdaha dm videosu paylaşamadı

O zaman en mantıklı cevap kendi sistemini kurabileceği hocam. Zaten bu zamana kadar neden yapmadı bunu, herkes bekledi aslında bu sisteme geçmelerini

Benim de aklıma bu geliyor ama aşırı izlenme sayıları oluyor videoların, yaparlarsa Youtube gibi olmaz sanırım. En ufak kanalın attığı video çok büyük izlenimler alıyor. Ama sadece kanallara mı gelir yoksa userlara mı bu karışık olur biraz.

Evet facebook'ta videolar aşırı izlenme alıyor ama ortalama izlenme süreleri çok az. Şu anda bazı teknoloji şirketleri facebook'un video reklam olayına gireceğini söylüyor.

Zaten video sisteminde yapılan güncellemeleri fark etmeye başlamışsındır. Önerilen videolar gibi felan şeyler eklendi yavaş yavaş hazırlıyorlar.

facebook ne yaparsa yapsin arkadas bulma ortamindan oteye gidemiyecek bence ve YouTube'a kolay kolay kimse rakip olamaz artik.

Rekabetin olması bizim açımızdan her türlü iyi arkadaşlar. Facebook umarım boyle bir sisteme geçiş düşüncesindedir.

Facebook hiti kendi içinde tutmaya çalışıyor o yüzden linkli paylaşımları hayran ayfası yüksek sayfalarda çok az kişilere gösteriyor.Kendi sistemini kurar bence kimseye destek olmaz.

Arkadaşlar facebook videoları her zaman youtube'dan daha iyi izlenim almaktadır. Sayfam var ordan biliyorum. En düşük sayfa bile çok izlenim aldırır, 1 kişi beğendiği an listesinin 3'de 1ine düşüyor video.

Video altina dm linki koymaya sıkinti cikariyormu facebook

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri