Facebook Editör / Erişimleriniz tavan yapacak ! / Sayfalarınız Uçacak !

sontorun

Yasaklanmış
Merhabalar öncelikle size kendimden bahsedeyim ortalama 3 yıldır bu sayfa işleri ile ilgilenirim. Şuan büyük bir sanatçının resmi doğrulanmış sayfasında da editörüm. Gelelim konumuza yaklaşık +50 den fazla sayfa ile çalışdım ve güzel sonuçlar elde ettik. Size vereceğimiz hizmetde sizin daha hızlı büyümenize yardımcı olmak içindir

Nasıl Çalışırız ?
Kendi kodladığımız Programımız sayesinde her sayfaya kendi bölümlerini oluştururuz ve düzenli zaman aralıklarını girdiriz bize hangi işi hangi saatte yapacagımız üzerinde bildirim verir bizde aksatmadan işimizi yaparız.
Günlük Grup paylaşımlarında, Paylaşım bittiğinde size Skype adresinizden Bilgilendirme mesajı atarız.

Bot mu ?
Hiç bir şekilde içerikleri botla çekmiyoruz tamamen hepsi manuel bir şekilde elimiz ile giriliyor.

Ödeme yolları ; Tüm Bankalar , Paypal

5 Sayfa ve üzeri alımlarda indirim Vardır !

Çalışmalarımıza dair Örnekler ;

BU ÇALIŞMA SADECE 24 SAAT İÇİNDE OLMUŞTUR VE GİT GİDE ARTMAKTADIR !

0kro4V.png

J4Wy7E.png

J4WyYB.png

R10 DAN REFERANS ;
OCOsOLC.png

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

İlk alacak 3 arkadaşa günlük 200 grup paylaşımı hediye 1 hafta boyunca.

Hayırlı işler kanka bol kazançlar :D [MENTION=23371]sontorun[/MENTION]

ben anlamadım hocam. editörlük işi mi yapıyorsunuz?

bot var ve facebook TOS'lara göre uygun meme resimlerimi ayarlıyorum günde kac resim istersem okadar giriyor. saatleride berliyliyorum ve toplu halde 1 ay mı 1 sene mi hepsini bot tek tek "scheduled" "zamanlama" şeklinde giriyor bidaha o hesaba bakmıyorum yan gelip yatıyorum. manuel facebook işleri cok sıkıyor cok

bot var ve facebook TOS'lara göre uygun meme resimlerimi ayarlıyorum günde kac resim istersem okadar giriyor. saatleride berliyliyorum ve toplu halde 1 ay mı 1 sene mi hepsini bot tek tek "scheduled" "zamanlama" şeklinde giriyor bidaha o hesaba bakmıyorum yan gelip yatıyorum. manuel facebook işleri cok sıkıyor cok

adam caps sayfası yapıyor meme mi koyacak hocam :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri