Facebook El Kitabım | Facebook Sayfalarınızı Şaha Kaldırın

ryanlewis

Kayıtlı Üye
Facebook Sayfanızda Beğeni Sayınız Yüksek Ancak Sayfa İçi Hareketliliğiniz Çok mu Düşük?

Bu sorunu sonsuza dek yok edecek çözümleri sizin için hazırladık!

Bu Kitap Neleri İçeriyor?

Kurumsal veya kişisel facebook sayfalarındaki var olan kitlelere nasıl hitap edeceğinizi bu kitapta eksiksiz bir şekilde bulacaksınız! 3 yıllık birikimin en sade hali olan bu kitap aklınızdaki tüm soruları giderip sayfa içi reaksiyonunuzu artıracaktır! Bu E-kitap içerisinde sayfa paylaşım tekniklerini yaklaşık 50 madde halinde özetledik ve sadeleştirdik. Büyük firmaların bile sayfalarında kullanmaları gereken tekniklerin bulunduğu bu e-kitap, arşivinizde önemli bir yer edinecek....

Kitap artık ücretsizdir ---> Bu siteyi ziyaret ederek kitabı alabilmeniz mümkün. TIKLA

Hocam benim sorunum(ki eminim herkesin sorunudur :D )sayfamda çok kişi olmasını istiyorum bir nevi trafik bu soruna değiniyor mu bu kitap?

Hocam benim sorunum(ki eminim herkesin sorunudur :D )sayfamda çok kişi olmasını istiyorum bir nevi trafik bu soruna değiniyor mu bu kitap?

Sayfanızda çok kişi olması sorun değildir. Esas sorun sayfanızdaki kişilerin gönderilerinize karşı gösterdiği reaksiyondur. 100 binlik bir sayfam olup az reaksiyon olacağına 5 binlik bir sayfam olsun ama çok reaksiyonu olsun, tercih ederim bunu :)

mesaj sayınız düşük ve referansınız yok hocam. referans şart. forum adminlerinden biri incelesin öncelikle. onaylarsa satışınız patlar zaten [MENTION=5129]ryanlewis[/MENTION]

3 Yıl boyunca FB ile ilgilendim.
Kısacası profil aldım sattım. Sayfa aldım kastım. Uygulama kullandım aklına ne geliyorsa hepsini yapmışımdır o zamanlar.

Peki sana çok klas bir soru.
Kitabı neden alayım ?

Yani senin kitabını aldıktan sonra hiç bir uğraş vermeden örnek olarak youtube işinde ki botlar sayesinde olduğu gibi fakat Facebook işlerim kolaylaşacak mı? Hiç bir sorun yaşamadan işlerimi yapabilecek miyim. Hile hurda olmadan çalışmaları mı sürdürebilecek miyim.

Bu sorumu cevaplar mısın.

Tamamda cevabın sorumun karşılığı değil ama neyse

itinayla ref olunur :)

ben de ref olabilirim :D

skype alabilirmiyim

PM'den gönderildi

mesaj sayınız düşük ve referansınız yok hocam. referans şart. forum adminlerinden biri incelesin öncelikle. onaylarsa satışınız patlar zaten [MENTION=5129]ryanlewis[/MENTION]

3 Yıl boyunca FB ile ilgilendim.
Kısacası profil aldım sattım. Sayfa aldım kastım. Uygulama kullandım aklına ne geliyorsa hepsini yapmışımdır o zamanlar.

Peki sana çok klas bir soru.
Kitabı neden alayım ?

Yani senin kitabını aldıktan sonra hiç bir uğraş vermeden örnek olarak youtube işinde ki botlar sayesinde olduğu gibi fakat Facebook işlerim kolaylaşacak mı? Hiç bir sorun yaşamadan işlerimi yapabilecek miyim. Hile hurda olmadan çalışmaları mı sürdürebilecek miyim.

Bu sorumu cevaplar mısın.

Tüm sorularınızın cevabı ve ref konusu, Sıkça Sorulan Sorular bölümünde cevaplandırılmıştır. Yanıtsız sorular için lütfen konuya veya PM olarak yazınız

PM'den gönderildi

Tüm sorularınızın cevabı ve ref konusu, Sıkça Sorulan Sorular bölümünde cevaplandırılmıştır. Yanıtsız sorular için lütfen konuya veya PM olarak yazınız

gelen giden yok pmden haberin olsun :)

Satış sitesindeki örneklerdeki sayfalara baktım sayfalarda paylaşımlara gelen beğenileri düşük buldum.Örnek verirken keşke bir daha kontrol etseydin

ref kaldıysa alabilirmiyim :)

Satış sitesindeki örneklerdeki sayfalara baktım sayfalarda paylaşımlara gelen beğenileri düşük buldum.Örnek verirken keşke bir daha kontrol etseydin

İlgili sayfalardaki beğeniler, beğeni çalışması ile gelmiştir. Bu kitap, sayfasına organik olarak oluşan beğenilerde maksimum tepkiyi verir.

Beğeni çalışmalarında ise yine yardımcı olabilecek önerilerr vardır...

Bir yönetici PM ile ulaşırsa, kendisine kitabı gönderebilirim

İlgili sayfalardaki beğeniler, beğeni çalışması ile gelmiştir. Bu kitap, sayfasına organik olarak oluşan beğenilerde maksimum tepkiyi verir.

Beğeni çalışmalarında ise yine yardımcı olabilecek önerilerr vardır...

Bir yönetici PM ile ulaşırsa, kendisine kitabı gönderebilirim

Maksimum tepkiye örnek verebileceğiniz bir sayfa var mı? Sonuçta kitap bu işe yaramıyor mu?

Maksimum tepkiye örnek verebileceğiniz bir sayfa var mı? Sonuçta kitap bu işe yaramıyor mu?

Kitap içerisinde yöntemler ve paylaşım teknikleri mevcut. Düzenli uygulandığı takdirde her sayfa için sonuç verecektir. Yöntemler, yabancı ve türk forumlardan derlenip ve benimde birikimlerim sonucu harmanlanarak bir kitap içerisinde toplandı.

Yani çeşitli sayfalarda uygulanan ancak uygulanan yöntemleri bilmeyen kimseler için hazırlanmış bir kitap. Bizzat bu kitap alınıp uygulanan bir sayfa yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri