KONU BENİM KONUM DEĞİLDİR BU PAYLAŞIMI SİZLERE YARDIM AMAÇLI AÇTIM AŞAĞIDA YAZILANLAR R10'DAN Reklamix ADLI ÜYEYE AİTTİR KENDİSİNE ULAŞIRSANIZ YARDIMCI OLUYOR.
''
YAPAMAYANLAR İÇİN FACEBOOK ADRESLERİNDEN VEYA SKYPE ÜZERİNDEN YARDIM EDİYORUM.
Size Verdiğimiz Gri Tikli Sayfayı Bussines Hesabınıza alıyorsunuz.
ayarlardan konumlar yazısına geliyorsunuz Bakınız : Screenshot by Lightshot VE ordan yeni sayfa oluştur diyorsunuz Screenshot by Lightshot Çıkan Sayfadan Mağaza Kodu Ve O Bölgeri Şöyle Doldurun BAKIN : Screenshot by Lightshot Sonra Kaydet Tuşuna Basın . Screenshot by Lightshot Burdaki Sayfayı Yan Sekmede Açın Ve Sayfayı Bussines e ekleyin Yeni sayfayı ekliceksiniz unutmayın. Sayfa Görevlerine Girip Kendinizi Ekleyin Ve Alttaki Kişiyi Atın Sayfadan Bu Şekil : Screenshot by Lightshot
Ve Elimizde Bu İsimde Aynı Sayfa Oldu İsterseniz Bu İşlemi Yaparak Yüzlerce Sayfa Klonlama İşlemi Daha Yapabilirsiniz. Bakınız : Screenshot by Lightshot
ŞİMDİ SIRA GELDİ İSİM DEĞİŞTİRME İŞLEMİ : Size özel vereceğimiz sayfaya aynı şekil girip konumlar kısmına geliyorsunuz. Burdan Mevcut Sayfa Seç Diyoruz Bakınız : Screenshot by Lightshot Açılan Penceredeki İlk Sıradaki Klonlama Yaptığınız Sayfayı Seçiyorsunuz Bakınız : Screenshot by Lightshot Onayla Tuşuna Bastığınızda Karşınıza Şöyle Bişey çıkıcaktır. Screenshot by Lightshot Burdan Mağaza Kodunu 3-4 Haneli Bişey Sallayıp ''BEKLETİYORUZ SAKINA KAYDET'E TIKLAMAYIN ! sonra isim değişilcek sayfaya klon yaptığımız sayfaya girip hakkında kısmına giriyoruz. Burdan İsim Değişikliğinde Bulun Dediğiniz An Çok Hızlıca O Konum Sekmesine Girip Kaydet diyorsunuz ve hiçbirşeye ellemiyorsunuz. Screenshot by Lightshot Basıp hemen konumu yan sekmeden kaydet diyorsunuz. VE SAYFAMIZIN İSMİ 5 DAKİKA SONRA DEĞİŞİYOR BAKINIZ : Screenshot by Lightshot
MİSAFİR ÜYELER İÇİNDE İŞLEM HESABIM ;
Facebook : www.facebook.com/altunokmuro
''