Facebook haber kaynağı engelini kaldırana 500 TL

AddMe

Kayıtlı Üye
Facebook sayfam çalınmıştı çalan kişi de ne yaptıysa spama düşürmüş böyle engel gelmiş itiraz reddedilmiş daha itiraz edilmiyor . Varsa bir babayiğit açsın engeli 500 tl yi atıyım .
Bilmeyenler mesaj atmasın .
Sayfaya yönetici yap halledeyim diyenler konuya ile girmesin

"Sayfan yayından kaldırıldı ve yeniden yayınlanması mümkün değil."

Yazıyorsa Geçmiş olsun

Yayın hakları alındıysa açtırmasssın benim öyle 5 tane 100k üstü sayfa gitti

yayın hakkı var sadece gönderiler milletin duvarında cıkmıyor sadece sayfaya girenler görebiliyor durumu bu yani kalıcı veya geçici yazmıyor Sayfanın gönderilerinin Haber Kaynağı'nda çıkması engellendi. bu yazıyor

Bu sınırlama geçerlidir xx tarihinde kaldırılacaktır şeklinde biri ibare var mı yoksa açılması zor hocam dolandırıcılara para kaptırma aynı isimle başka bir sayfa açıp duplicate yap diyeceğim fakat 500 tl önerdiğine göre sayfa büyük açıp kasmak zor olur.

r10.nette şöyle bir yazı vardı belki yardımı olur ;

Arkadaşlar benim de bir sayfam üye çekimi sonrası haber kaynağına kapatılmıştı. Orda bir uyarı çıkıyordu. (Uyarının altında link vardı sanırım) Girip sayfamızın neden kapatıldığını anlamadığımızı, tekrar kapatılmaması için gerekli kontrolleri yapıp hassasiyet göstereceğimizi belirten bir mesaj attım. Ertesi gün çekilen üyelerin büyük bir bölümü silinerek haber kaynağına açıldı.

tarih yazmıyor . o yazıyı bende okudumda burada benim suçum yok sayfayı çalan çektirmiş üyeleri böyle yazsam açarlarmı ki . sonuçta benim oto like ile alakam yok

tarih yazmıyor . o yazıyı bende okudumda burada benim suçum yok sayfayı çalan çektirmiş üyeleri böyle yazsam açarlarmı ki . sonuçta benim oto like ile alakam yok

Sanırım sayfa satmak suç hocam. Siz en iyisi bir hata ettim, üye çektim, birdaha yapmayacağım deyin, belki açarlar.

Hocam sayfa satma yok ortada çalma var . 10 tane mail adreslerine İngilizce Türkçe mail attım tek biri cevap vermedi . İnan sayfa günde hiç paylaşımsız 1000 üye kasıyor birde paylaşım yapsam ne kadar kasar demek ki

Sanırım sayfa satmak suç hocam. Siz en iyisi bir hata ettim, üye çektim, birdaha yapmayacağım deyin, belki açarlar.

Yok hocam ne suçu ben düzenli olarak ayda 10 sayfa alıyorum satıyorum bazı aylar bu rakam çok daha yükselebiliyor facebook arada sıkıntılar çıkarabiliyor fakat büyük çapta bir sorun çıkarmadı 2010un başında beri elime belki 300 sayfa geçti 290ında problem olmadı onlarda ufak sorunlardı bu youtube gibi değil facebook youtube bugün çoğu kanalımı kapattı beynim zonkluyor şu an

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri