Ah facebook sen bizi bitirdin mahfettin. Sen ne ahlaksız ne terbiyesiz ne vurdumduymaz ne adi bi sistemsin be. Mark Zuckerberke olan bütün sempatimi az önce yitirmiş bulunuyorum be dostlar. Konumuz: Facebook reklam hesabı.. 6 Senelik facebook hesabım. Telefonum herşeyim. Hatta benim hakkımda benden çok şeyi siz biliyorsunuz. E ip de aynı çerezlerde aynı hesap ortada bilgisayar ortada paylaşılan içerik ortada telefon marka modeli ortada kredi kartı ortada. Bu neyin laga lugası ? Yav kardeşim her reklam hesabı çatır çatır kapatılırmı be ya. Biraz araştırdım reklamı durdurup tekrar başlatmayı facebook algoritması sıradışı hareket olarak algılıyormuş. Lan be kardeşim madem sıradışı hareket oluyo neden o butonu oraya koyuyorsun dimi yani. Hadi onu oraya koydun kapattın onuda anladım yav kardeşim madem cevap vermiyceksin o iletişim formunu oraya neden koyuyorsun. Neden kimliğimi istiyorsun. Argo kullanmıycamda dalgamı geçiyorsun ? Yav madem çok korkuyon dolandırıcılardan koy oraya 3d security yapsın herkes alışverişini. Reklamını. İlla adama zorla illegal işler yaptıracaklar. Biz legal olalım dedikçe adamlar gel beni dolandır diyor resmen anlayamıyorum kafam basmıyo dostlar siz ne diyorsunuz aydınlatın beni nedir bu heriflerin amacı ?