Facebook hesabı Reklam Problemi

kenan3507

Kayıtlı Üye
Ah facebook sen bizi bitirdin mahfettin. Sen ne ahlaksız ne terbiyesiz ne vurdumduymaz ne adi bi sistemsin be. Mark Zuckerberke olan bütün sempatimi az önce yitirmiş bulunuyorum be dostlar. Konumuz: Facebook reklam hesabı.. 6 Senelik facebook hesabım. Telefonum herşeyim. Hatta benim hakkımda benden çok şeyi siz biliyorsunuz. E ip de aynı çerezlerde aynı hesap ortada bilgisayar ortada paylaşılan içerik ortada telefon marka modeli ortada kredi kartı ortada. Bu neyin laga lugası ? Yav kardeşim her reklam hesabı çatır çatır kapatılırmı be ya. Biraz araştırdım reklamı durdurup tekrar başlatmayı facebook algoritması sıradışı hareket olarak algılıyormuş. Lan be kardeşim madem sıradışı hareket oluyo neden o butonu oraya koyuyorsun dimi yani. Hadi onu oraya koydun kapattın onuda anladım yav kardeşim madem cevap vermiyceksin o iletişim formunu oraya neden koyuyorsun. Neden kimliğimi istiyorsun. Argo kullanmıycamda dalgamı geçiyorsun ? Yav madem çok korkuyon dolandırıcılardan koy oraya 3d security yapsın herkes alışverişini. Reklamını. İlla adama zorla illegal işler yaptıracaklar. Biz legal olalım dedikçe adamlar gel beni dolandır diyor resmen anlayamıyorum kafam basmıyo dostlar siz ne diyorsunuz aydınlatın beni nedir bu heriflerin amacı ?

Ah facebook sen bizi bitirdin mahfettin. Sen ne ahlaksız ne terbiyesiz ne vurdumduymaz ne adi bi sistemsin be. Mark Zuckerberke olan bütün sempatimi az önce yitirmiş bulunuyorum be dostlar. Konumuz: Facebook reklam hesabı.. 6 Senelik facebook hesabım. Telefonum herşeyim. Hatta benim hakkımda benden çok şeyi siz biliyorsunuz. E ip de aynı çerezlerde aynı hesap ortada bilgisayar ortada paylaşılan içerik ortada telefon marka modeli ortada kredi kartı ortada. Bu neyin laga lugası ? Yav kardeşim her reklam hesabı çatır çatır kapatılırmı be ya. Biraz araştırdım reklamı durdurup tekrar başlatmayı facebook algoritması sıradışı hareket olarak algılıyormuş. Lan be kardeşim madem sıradışı hareket oluyo neden o butonu oraya koyuyorsun dimi yani. Hadi onu oraya koydun kapattın onuda anladım yav kardeşim madem cevap vermiyceksin o iletişim formunu oraya neden koyuyorsun. Neden kimliğimi istiyorsun. Argo kullanmıycamda dalgamı geçiyorsun ? Yav madem çok korkuyon dolandırıcılardan koy oraya 3d security yapsın herkes alışverişini. Reklamını. İlla adama zorla illegal işler yaptıracaklar. Biz legal olalım dedikçe adamlar gel beni dolandır diyor resmen anlayamıyorum kafam basmıyo dostlar siz ne diyorsunuz aydınlatın beni nedir bu heriflerin amacı ?

Aynı şeyi yaşadım sıradışı bişiy yapmışmışım ödememi durdurdular nalet ettim o gün bugün kullanmıyorum face

Sent from my iPhone using Tapatalk

baştan aşağı saçmalık bende 101 de çip aldım hesabımı kapattılar zaten sadece 101 için açmıştım dahada uğramam Allah ın belası demode site

iletişime geçin derdinizi anlatın mail atarak, ayrıca o güncellemeleri mark getirmiyor mark sadece para sayıyor :D

Ne mailler attık da olmuyor be ya.. Hayır güzelde bi gelir kapısı facebook vazgeçemiyosunda En son bana bi resmi şirket açtıracaklar ya bakalım hayırlısı ama çok içlendim be dostlar. Resmen dost kazığına uğramış gibi oldum iyi insan olmak suçmuş kötü olacam uleyn modundayım

facebookta ne için reklam açıyordunuz?
resmi şirket olup olmamanız facebook için önemli değildir.

Facebookda bugüne kadar sadece gönderileri öne çıkarma ve sayfa beğeni reklamı yaptım.

Gelir kapısı derken burayı biraz açsak :D

onu biliyoruz ama tam olarak nedir biraz açsanız çözüm buluruz

Ayrıntılı anlatayım o zaman. İlk reklamımı 2 sene önce verdim arkadaşımın kartıyla ücreti ödedik sonra ücret karta geri yatırıldı bizde anlamadık sonrasında yaklaşık 6 ay önce facebook borcum olduğu ile ilgili bildirim göndermeye başladı şaşırdım ama 1 hafta içerisinde ödedim o borcu. Aradan bir kaç ay daha geçti. Facebook sayfamdan 1 adet gönderiyi öne çıkardım. Gönderi web sitemden bir haberdi. Belirli bir kitleye ulaştıktan sonra durdurdum reklamı. Sonra başka bir reklam oluşturdum sıradışı faliyetler uyarısı verdi. Sonra ygs derdi falan bi kaç ay ara verdim hesaba da ellemedim banlı olarak kaldı. Sonra geçenlerde kimlik fotorafımı falan gönderdim cevap gelmedi. Bende önümüzdeki haftalarda sağlam bi sayfa açıp yüksek bir bütçeyle tekrardan bu işe soyunucam ama ne yazıkki reklam veremiyorum.

---------- Spam Engelliyici 02:19 ---------- Önceki Mesaj 02:18 ----------

Gelir kapısı derken burayı biraz açsak :D

Reklamlardan işte kardeşim youtube videoları bile paylaşılır face sayfasında. Özel reklamlar alınır. Face sayfası candır can :)

Verdiğin reklamın içeriğinden ödemene kadar tümüyle Legal çalıştıysan itiraz et açıyorlar. Tabi belgelerinle birlikte güzel bir itiraz yazısı ile. Eğer illegal bişey varsa uğraşma açmazlar. Yaklaşık 48 saat içinde açılıyor en az 10 hesap açtırdım tecrübeyle sabittir.

Son düzenleme:

benim de başıma geldi. 5 defa kimlik yolladım açılmadı malesef. abimin reklam hesabını kullanıyorum şimdi. geçmiş olsun. açılması zor..

Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

[MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] Kardeşim önerilenlere çıkarma olayını bildiğim kadarıyla facebook kendi kriterlerine göre belirliyor. Ben normal sponsorlu gönderiden bahsediyorum.

Verdiğin reklamın içeriğinden ödemene kadar tümüyle Legal çalıştıysan itiraz et açıyorlar. Tabi belgelerinle birlikte güzel bir itiraz yazısı ile. Eğer illegal bişey varsa uğraşma açmazlar. Yaklaşık 48 saat içinde açılıyor en az 10 hesap açtırdım tecrübeyle sabittir.

Bakalım illegal hiç bir durum söz konusu değil. Bugün sabah kimlik ehliyet kart ne varsa gönderdim bakalım yarın tekrar konu altından bilgilendirme yapıcam.

Konu başlığınız konuyu özetleyecek şekilde olması gerekiyor, konu başlığınızı düzenledim, biraz dikkat..

Konu başlığınız konuyu özetleyecek şekilde olması gerekiyor, konu başlığınızı düzenledim, biraz dikkat..

Teşekkür ederim. Aslında konuyu açış amacım sohbetti ama sağolsun arkadaşlar yardımcı olmak isteyince yardım konusuna dönüşmüş oldu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri