Facebook Kanalı Almak VS Facebook Beğeni Almak

keremoflu

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar.

Videolarımı yayımlayabileceğim facebook kanalı(min:10.000+) mı alayım,

yoksa daha ucuz yola başvurup direk bir sayfaya beğeni mi aldırayım?

İzlenim düşüklüğü yüzünden sanırım abone edinene kadar facebook üzerinden gitmeyi planlıyorum.

Düşünceleriniz nelerdir?

Arkadaşım ben kendim için satış olarak uzun zaman Facebook beğeni çekme işiyle uğraştım bayada iyiydim ama kesinlikle ve kesinle facebook sayfa beğeni almanı önermem çünkü çoğu satıcı gerçek özgün orjinal desede bu gelen beğeniler %70 i orjinal değildir sadece süs olarak dururlar %100 ü orjinal olsa bile bu kişiler bu sayfayı kendi istekleriyle beğenmedikleri için itici gelir paylaştığın birşeyi görür görmez beğenmekten vazgeçerler veya sayfaya ilgi göstermezler 1000 kiişilik beğeni çekilmemiş sayfamı 10.000 kişilik beğeni çekilmiş sayfamı desen her halikarda 1000 kişilik daha iyidir benim önerime gelince

bence ya 0 sayfa aç facebook a para yatırıp facede reklam yap
yada bir sayfa satın al ama sayfayı dikkatli inceleyip al yani sayfa aldım tamam oldu deme yine beğeni çekilmiş çöp sayfa alıp boşuna parana yazık etme saygılarımla.

140 k face sayfası satabilirim düşünürsen pm at

facesayfasına yatırıp yapmak yerine diger sosyal aglara yönelebilirsin bence twitter olabilir mesela.amacın video yayınlayıp,direk ordan gelenlerden reklam aracılıgı ile para kazanmaksa sayımlar düşük oluyor.ama özgün kanalım var,kanal büyüsün diyosan o başka tabi.

fake beğeni istiyosan hublaa kullanabilirsin detaylı bilgi yok Google amca sor :D 15 dakikda 300 beğeni kasabilirsin sayfa veya caps video , beğendirme çalışma sistemi token

Arkadaşım ben kendim için satış olarak uzun zaman Facebook beğeni çekme işiyle uğraştım bayada iyiydim ama kesinlikle ve kesinle facebook sayfa beğeni almanı önermem çünkü çoğu satıcı gerçek özgün orjinal desede bu gelen beğeniler %70 i orjinal değildir sadece süs olarak dururlar %100 ü orjinal olsa bile bu kişiler bu sayfayı kendi istekleriyle beğenmedikleri için itici gelir paylaştığın birşeyi görür görmez beğenmekten vazgeçerler veya sayfaya ilgi göstermezler 1000 kiişilik beğeni çekilmemiş sayfamı 10.000 kişilik beğeni çekilmiş sayfamı desen her halikarda 1000 kişilik daha iyidir benim önerime gelince

bence ya 0 sayfa aç facebook a para yatırıp facede reklam yap
yada bir sayfa satın al ama sayfayı dikkatli inceleyip al yani sayfa aldım tamam oldu deme yine beğeni çekilmiş çöp sayfa alıp boşuna parana yazık etme saygılarımla.

Evet aslında hatırladım şimdi facebook spam'a ben de düşüyordum, vazgeçiyordum.

Organik beğeniler olduğunu nasıl anlarım? Örneğin; paylaşım yapıldığında yorum/beğeni - üye sayısı oranlarından mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri