Facebook organik Türk sayfa beğeni hilesi.

• Kullanıcı kenan3507
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Abone ve Hayran Çekimi

kenan3507

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar forumda yeni sayılırım ama internet aleminde eskiyim :) Facebook organik beğeni hizmeti sunuyorum ama forumda yeni olduğum için güven sorunu yaşanmaması açısından yapacağım işlemi para ile yapmıycam..

Kısaca bahsetmem gerekirse.. Hepiniz biliyorsunuzdur ki web sitesine facebook gizli beğen butonu koyulabiliyor ve ziyaretçi nereye tıklarsa tıklasın facedeki belirlediğiniz sayfayı beğenmiş oluyor yoğun araştırmalarım sonucunda piyasada hali hazırda bulunan kodların sıkıntılı olduğunu beğen butonunun mausu takip ederken görünür olduğunu farkettim ve araştırmalara koyuldum sonuç itibariyle başarılıda oldum..

Eğer yüksek hitli siteleriniz varsa size kısa süre içerisinde yüksek hitli sayfaların sahibi olmanızı yada sitenize ait facebook sayfanızı kısa sürede genişletmenizi sağlıyabilirim. Bunun karşılığındada bir ücret istemiyorum aksine sizede cazip gelicek şekilde kendi sayfamıda siteniz üzerinden beğeniye açıcağımı söylüyorum..

Şartlara gelicek olursak..
Pek fazla şartım yok açıkçası..

Günlük hiti min 1k olan her türlü site ile bu işlemi yapabiliriz.

Gerekli ayrıntıları konuşmak isteyenler pm ile ulaşabilir sonrasında skype'a geçip işlemimizi yaparız.

Herkese iyi forumlar diliyorum.

Malesef dostum forumda yeni olduğum için herhangi bir refim yok zaten karşılık olarak bir ücret istemediğim içinde herhangi bir güvenilirlik sorunu olacağını sanmıyorum. Kişisel olarak ulaşanlarada sistemin hali hazırda çalışır vaziyette olduğu siteyi de vericem. İlgiye göre buradada paylaşabilirim. Şu an kurulu olduğu sistem adult olduğu için paylaşmıyorum ama buna özel bir site açıcam en kısa zamanda..

İstediğin nedir kısaca özetlersen iyi olur 1k hitli siteniz olsun diyorsun ama gerisi yok. Arkadaş ref demiş ona da hayır demişsin. Olayı biraz açarsan açıklığa kavuşur.

İstediğin nedir kısaca özetlersen iyi olur 1k hitli siteniz olsun diyorsun ama gerisi yok. Arkadaş ref demiş ona da hayır demişsin. Olayı biraz açarsan açıklığa kavuşur.

Aslında olayı yukarıda açıkladım.. Yine özetliyim.. Eğer 1k üzeri hitli siteniz varsa sitenize ufak bi sistem kurarak gelen ziyaretçinin nereye tıklarsa tıklasın haberi olmadan facebook sayfanızı beğenmesini sağlıyorum. Karşılığındada sitenizde hem sizin sayfanızı hemde kendi sayfamı beğendiriyorum. Yani karşılık olarak kendi sayfamada üye çekiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri