Facebook Reklamlar Devreye Girmiş Galiba..

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar az önce denk geldim bir video izlerken. Video izlerken video reklam çıktı Facebook'ta. Reklam çıkarken de aşağıda reklamveren şirketi gösterdi. 1 defa çıktı. Sayfayı tekrar yenilediğimde tekrar reklam çıkmadı..
Video linki

Denk gelen var mı acaba başka?

Arkadaşlar az önce denk geldim bir video izlerken. Video izlerken video reklam çıktı Facebook'ta. Reklam çıkarken de aşağıda reklamveren şirketi gösterdi. 1 defa çıktı. Sayfayı tekrar yenilediğimde tekrar reklam çıkmadı..
Video linki

Denk gelen var mı acaba başka?

Video reklamlar devreye gireli çok oluyor yalnız şimdilik sadece abd de bazı onaylı sayfalarda var, ilerleyen zamanlarda yaygınlaşacak.

Özellikle yabancı sayfaları sürekli takip ettiğim için bu reklam muhabbetine mobilde neredeyse her videoda denk geliyorum ve bence gayet de başarılı bir şekilde gidiyor çok kısa süre içersinde tr deki videolarda da görürüz diyodum ki dün akşam bi türk sayfasında ozmo reklamıyla karşılaştım Tahminimce haziran ayı içinde bizim türk sayfalarında da reklamları bolca görecez gibi

Özellikle yabancı sayfaları sürekli takip ettiğim için bu reklam muhabbetine mobilde neredeyse her videoda denk geliyorum ve bence gayet de başarılı bir şekilde gidiyor çok kısa süre içersinde tr deki videolarda da görürüz diyodum ki dün akşam bi türk sayfasında ozmo reklamıyla karşılaştım Tahminimce haziran ayı içinde bizim türk sayfalarında da reklamları bolca görecez gibi

Hangi sayfaydı hocam?

çıksa da bizi ilgilendiren bi yanı yok reklam gelirini bizimle paylaşması için sebep yok çünkü.

Bence facebook bunu bize kolay kolay yedirmez daha çok zaman bekleriz diye düşünüyorum çünkü 2015'tede bu muhabbet vardı.

hele youtube açgözlü spamcılar tarafından batma eşiğine gelmişken hiç o enayiliği yapacaklarını sanmıyorum

Ben bir türk sayfasındaki videoda'da reklam gördüm
#mocha hocam youtube batma eşiğine mi geldi :D bu nereden çıkardın...

Ben bir türk sayfasındaki videoda'da reklam gördüm
#mocha hocam youtube batma eşiğine mi geldi :D bu nereden çıkardın...
ben battım ondan :D

gördüğüm kadarıylada kimsenin umudu yok en güzel kanallarını satıyorlar.

Seni ilgilendirmiyo olabilir, facebook sayfası olanları ilgilendiriyor ama.. fb resmi olarak duyurdu videolardan para kazanılacığını...

Facebook açıkladı! Videolardan para kazanabilirsiniz..

konu daha yeni reklamlar devreye girdi konusu senin verdiğin konu güncel değil ve görmedim içeriğinede bakmadım zaten. bakarım bir ara.

sizde niye her fb konusuna böyle agrsif çıkışıyorsunuz yatırımmı yaptınız fbpara.com'a hocam ?

gelirse gelsin sende kazanıyorsan kazan ne bu ataklık elini ayağını mı tutuyoruz buyurun sen kazan hocam anlamadım ciciden bu ataklığın sebebini var bi gariplik

konu daha yeni reklamlar devreye girdi konusu senin verdiğin konu güncel değil ve görmedim içeriğinede bakmadım zaten. bakarım bir ara.

sizde niye her fb konusuna böyle agrsif çıkışıyorsunuz yatırımmı yaptınız fbpara.com'a hocam ?

gelirse gelsin sende kazanıyorsan kazan ne bu ataklık elini ayağını mı tutuyoruz buyurun sen kazan hocam anlamadım ciciden bu ataklığın sebebini var bi gariplik

Yok agrasiflik değil de, ben insanları doğru şekilde bilgilendirmek istediğim için ve fb yle yaklaşık 10 yıldır haşır neşir olduğum ve konuya hakim olduğumu düşündüğüm için yazma gereği duyuyorum.

Sadece ben değil herkes kazansın kardeşim, alternatif para kazanma yolları ne kadar çok olursa o kadar iyi hepimiz için. Sen de ikide bir yazıp duruyosun fb konularına bize para vermez fb diye, araştırmadan, bilmeden fazla emin konuşma bence.

Bu arada fbpara.com bana ait değil forum siteside açmayı düşünmüyorum, ilgili değilim. Sadece fb sayfalarımı büyütmekle meşgulüm şuan. Herkese de tavsiyem fb sayfalarına yatırım yapın ilerde sayfa büyütmek daha da zorlaşacak, sayfa fiyatları tavan yapacak sırf yt nin düzelmesini beklemeyin...

Yok agrasiflik değil de, ben insanları doğru şekilde bilgilendirmek istediğim için ve fb yle yaklaşık 10 yıldır haşır neşir olduğum ve konuya hakim olduğumu düşündüğüm için yazma gereği duyuyorum.

Sadece ben değil herkes kazansın kardeşim, alternatif para kazanma yolları ne kadar çok olursa o kadar iyi hepimiz için. Sen de ikide bir yazıp duruyosun fb konularına bize para vermez fb diye, araştırmadan, bilmeden fazla emin konuşma bence.

Bu arada fbpara.com bana ait değil forum siteside açmayı düşünmüyorum, ilgili değilim. Sadece fb sayfalarımı büyütmekle meşgulüm şuan. Herkese de tavsiyem fb sayfalarına yatırım yapın ilerde sayfa büyütmek daha da zorlaşacak, sayfa fiyatları tavan yapacak sırf yt nin düzelmesini beklemeyin...

hocam size tavsiyem farklı bir fikir duyduğunuda köpürmeyin 2 nefes alın sakinleşin. ben forumun sizin gibi üyesiyim ve kurallar çerçevesinde fikrimi yazma hakkım var sizde yazmışsınız sizinkinide okuyan okusun benmkinide ;)
saygılar bol kazançlar hocam.

youtube batsa şuanki adsenseleri gönderirmi hocam bilmiyorum hep bir karşımızdaki şirket google olunca duruyorum valla.

hocam google battı derken bizden bahsediyorum sonuçta googleyi kaşı gözü için konuşmuyoruz biz para alamadıktan veeya 100 alıyorken 1 aldıktan sonra binevi bizim için batmış demektir.

forumdakide yuksek kategorlerdeki toplu satışlar ve bunların bile zor alıcı bulduğunu görünce gemi batıyor gibi bir görüntü var he düzledebilir ama fırumdaki koku hava düzelmeyecek yönünde öyle algıladım. umarım düzelir..
bu facebookun ataklarıda sanırım etkili oldu ama bu rekabet bize fayda sağlamayacaktır pastanın bölünmesi iyi değil bence.

hocam size tavsiyem farklı bir fikir duyduğunuda köpürmeyin 2 nefes alın sakinleşin. ben forumun sizin gibi üyesiyim ve kurallar çerçevesinde fikrimi yazma hakkım var sizde yazmışsınız sizinkinide okuyan okusun benmkinide ;)
saygılar bol kazançlar hocam.

Gayet sakinim.. Benim de sana tavsiyem konulara yorum yapmadan önce biraz araştırma yap bence, bilmediğin bişey hakkında yaptığın yorum insanları yanlış yönledirebilir. Fikrini söylersin ayrı bişey ona saygı duyarım ama fb konularına sürekli yazıyorsun fb bize para vermez diye.. Sen neyin derdindesin bende onu anlıyamadım niye fb para vermesin kardeşim bırak versin herkes para kazansın işte...

Eger gercekten iyi bir spamciysaniz Facebookta videolu reklamlara ihtiyaciniz yok hocam. Facebook u duzgun kullanirsaniz zaten ne yaparsaniz yapin kazanirsiniz :)

facebook para vermez. fb otube gibi soft bir şirkette değil daha katı olacaktır az insan bazı imkanlardan faydalanabilir ve pasta bölünür reklam verenler parayı ağaçtan toplamıyor belli bir pasta var. hele birde para kaznama olayı getirilirse bütün bu spamcı pirana sürüsü faceye dadanacaktır ve dediğim gibi face daha gaddar kanımca. bu bizim işimize gelmez.

ayrıca dediğim gibi face konsepti başka fb zaten para kazanan bir şirket ve insanlar para alamdan zaten video koyuyor asla youtube gibi olmaz asla yotube gibi para kazanadırmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri